- 28 Haziran 2011
- 63.645
- 159.789
- 898
Ayy hadi hayırlısı canım, ne var ne yok, yoğun sarı akıntın oldu mu su gibi ilk zamanlarBenimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi hayırlısı canım, ne var ne yok, yoğun sarı akıntın oldu mu su gibi ilk zamanlarBenimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Evet canım kistler gidiyordu inşallah gider, duygusal olarak iyi değilsen kuzu hava çok güzel tak kulaklığı kulağına bi park bahçe gibi bi yerde hareketli müzik eşliğinde yürüyüş yap inan çok iyi geliyo
Hakkinda hayirlisi buymus demekki canim. Uzukmek yok ümidimizi kaybetmiyoruz. Bi sonraki ay insallah allah gonlunr gore verir![]()
Çok teşekkür ederim kizlarBenimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
Ayy hadi hayırlısı canım, ne var ne yok, yoğun sarı akıntın oldu mu su gibi ilk zamanlar
Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artıkSagol canim. Yok valla cok hafif akintilarim oldu sadece ilk zamanlar. Baskada olmadi. Hic bi belirtim yok suanlik
Sonra belki olur canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ama illa belirti arıyoruz işte. Benim de şuan akıntım var açık sarı adet öncesi olan belirti bu benim için birde hafif bel ve kasık ağrısı, hayırlısı artık
Adet olacağım zaman bel ağrısı dışında sarı akıntı ve kasık ağrısını bende yaşarım o yüzden çok şaşırtmıyor beni :)Orasi oyle tabi canim. Herkeste belirti olcak diye bisey yok. Senin yasadigin belirtileri ben adet olacagim zaman yasiyorum![]()
Adet olacağım zaman bel ağrısı dışında sarı akıntı ve kasık ağrısını bende yaşarım o yüzden çok şaşırtmıyor beni :)
Amin canımHakkimizda hayirlisi o zaman :)
benimde son günüm soğan küründe canım. Hiç belirtim yok benimde sadece gaz var arada gaz sancısı oluyor ama normalde de adet zamanı hiç belirti olmaz bende bel ağrısı,göğüs ağrısı fln ..Benimde bugun sogan suyunun son günü bakalim artik.
benimde son günüm soğan küründe canım. Hiç belirtim yok benimde sadece gaz var arada gaz sancısı oluyor ama normalde de adet zamanı hiç belirti olmaz bende bel ağrısı,göğüs ağrısı fln ..
aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..Gaz sancisi bende oluyo canim. Adet zamanimda sadece bel agrim olur. Gogus agrim hic olmaz. Belirtilerimiz hemen hemen ayni :)
aynen canım ama pek umudum yok benim sanmıyorum yani..
adet tarıhımı de bılmedığım için erken gebelık testım var ama ne zaman yapsam bılmıyorum çünkü duzensiz adetlerım..
Her hamilelikte belirti olacak diye birşey yok canım inancını kaybetme hakkında hayırlısı bekle bakalım kısmet inşallah. .Kızlar nerelerdesiniz. Hastaliğima 5 gun var ama bende hic bi belirti yok. Ne mide bulantisi, ne bel agrisi, ne gogus agrisi, nede akinti![]()
Her hamilelikte belirti olacak diye birşey yok canım inancını kaybetme hakkında hayırlısı bekle bakalım kısmet inşallah. .
Benim 1 ay sonra 8 yaşına girecek kızım var bende 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum olmuyor hayırlısı diyorum kızımda ben muayene gittim doğuma aldılar düşün yani 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne sancı ne akıntı hiç birşey olmadı sadece böbreklerim iltihab olmuş bi ara o beni mahvetti hamile olduğum için müdahalede edemiyorlardı onun harici ben hiç hamile olduğumu anlamadım yaklaşık 2 aylıkken öğrenmiştim...Oylede canim en azindan akinti olmasini beklerdim. Boyle oluncada pek umudum yok acikcasi. Dedigin gibi hayirlisi
Kızlar hiç belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen var.
Ayrıca benim de regl tarihim kesin değildir ama soğan suyundan dolayı adetin gecikeceğini sanmıyorum
Bugün de benim bat günüm ama sadece bel ağrım var, ben alışkınım geçikmesine kafasına göre takılır çünkü o yüzden gelmese bile sevinmem
Benim 1 ay sonra 8 yaşına girecek kızım var bende 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum olmuyor hayırlısı diyorum kızımda ben muayene gittim doğuma aldılar düşün yani 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne sancı ne akıntı hiç birşey olmadı sadece böbreklerim iltihab olmuş bi ara o beni mahvetti hamile olduğum için müdahalede edemiyorlardı onun harici ben hiç hamile olduğumu anlamadım yaklaşık 2 aylıkken öğrenmiştim...
İnşallah canım hayırlısı bakalım göreceğiz :)Benimde bazen 2 gun gec olabiliyo. O yuzden bende pek sevinmem ama yinede bi umut iste :) insallah gelmezde hamileyizdir
Dogru soyluyosun hic belirti yasamayan cok insan var ama iste insan dusunmeden edemiyo :)