- 3 Mart 2017
- 17
- 12
- 3
- 33
Merhaba arkadaslar bundan 4 hafta oncesine kadar bende yaziyordum buraya fakat sonrasinda yazmayi biraktim cunku kafami bebekle mesgul etmemeliydim subat ayinin sonu mart ayinin basi olarak bende ilk defa sogan kuru uyguladim 15 gun boyunca duzenli olarak hatta dedimki 2.ayda uygulayacagim ama gene martta adet olunca vazgectim dedimki bununda bi etkisi yok daha sonrasinda kendimi tamamen isime verdim aradabi buraya girdim baktim ama bisi yazmadim yani sizleri takip edip dua ediyodum dedimki ben biraz kilolu bi bayanim kesin dedim kilomdan dolayi olmuyor rejim yapmaya karar verdim ama sogankuru kullandim ay okadar cok akintim olduki hatta kan bile geldi tabi ben hergece dua ettim kuran okudum hepimiz icin dualar ettim rabbimd yalvardim hergece ondan istedim nisan ayinda ovilasyon gunu iliski olmadi hatta 4 5 gun olmadi dedimki buayda yok bisi yani ben adet olmayi beklerken adetim 7 gun gecti internetten gebelik testi aldim hatta 10 tane cunku her ay husran oldugu icin bidaki aylarada diye bi umut iste aldim ama inan bu ay hic dusunmedim ve dedimki kesinlikle bu ay yok bisi persembe gunu sabah ilk idrarla testi yaptim ben elimi yuzumu yikarken test cikmis bile bir baktimki cift cizgi hemde kopkoyu inanamadim elim ayam titredi oturdum agladim aksam eve geldim birdaha yapayim dedim gene ayni ben hemen 2 rekat sukur namazi kildim ama dedim kimseye demiycem doktarda netlesene kadar dun doktora gittim 5bucuk haftalik hamileymisim ben sevincten havalara uctum yani bunu niye yazdim size onerim su kafaya takmayin buralara internete cok takilmayin kendinize ugras bulun ve ben suna inandim kesinlikle sogan kurunun etkisi var ve rabbim nasip etti hergece dualar ettim yattim rabbinizden isteyin allahim bana yasattigi sevinci hepinize yasatsin