- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.813
- 133
- 30
Allah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimmKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimmKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Sağol cnmgeçmiş olsun canım. Allah sağlıklı evlatlar versin.![]()
Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zorAllah yardımcın olsun rabbim tez zmanda sağlikli bebis versin.eminim cok zor bir durum ama bunlarda bizim imtihanimiz işte Allah gönlune gore versin canimm
Geçmiş olsun canım üzülme yine olurKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Gecmis olsun. Rabbim bizim icin ne hayrli bizden daha iyi gelr.Kızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Evet insanın eşiyle olan ilişkileri bile etkileniyo ama biz dik durmaliyız ki eşlerimiz de ümidini kaybetmesin bende esimin sprem sonucu 0 çıkınca donakaldım içim sizladı bu kadar bebek severken bu kadar guzel hayaller varken neden dedim sonra anladimki nedenini sormak bana dusmez rabbim oyle istemis cunku eminim bu gunlerimiz geride kalcak ve bizde anne olcaz icini ferah tut canım asla pes etmeAllah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor
Çok uzuldum canim hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar bebek asip etsin umudunu kesmeKızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Allah razi olsun canim Evwt çok zor gercekten ikinci düşuğum .Rabbim en hayırlısını bilir. İnsanın elinden hicbirsey gelmiyor ne yazik ki. ben düşük yapınca sanki dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor eşimden bile çok uzaklasiyorum elimde degil çok zor
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tekrarini sagliklisini kucagina almayi nasip etsin inşâAllah.Kızlar ne yazık ki bebeğimi kaybetmişim kese bozulmuş
Aminn aminn cnm bnm aynn dua edelim insallahhhh olucakKızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Moral verdiniz bana gerçekten. Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş birakmasin inşallah. Bir daha yaşanmasın böyle şeyler Allahım bizimde yüzümüzü güldürür evim o kadar sessiz ki biraz gürültü ses çocuk sesi istiyor insan bi zaman sonra. İnşallah günü gelince oda olacak bu Ramazan ayında hepimiz dua adelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez çünkü
İyiyim canım sağol iyi gidiyor çok şükür sen nasılsınOrdinary Personn nasılsin hamilelik nasıl gidiyor iyimisin
Bende çok sükür iyim bende ins hamile kalırım benim içim dua et ins Allah razı olsun simdidenİyiyim canım sağol iyi gidiyor çok şükür sen nasılsın
Ederim canım senden de razı olsun.Bende çok sükür iyim bende ins hamile kalırım benim içim dua et ins Allah razı olsun simdiden
Benim 2 ay geçti cnm tarlusal hap verdi söktürücü. İlacım bugün bitti beklicem bakalım.. hormon testi yaptırdm detaylı ultrasona girdim adet olunca gel dedi bakalım.. çok zor bu bekleyişler.. stresten gelmio belkide.. soğan suyuda içtim belkide ondan..Kizlar istanbulda ayrintili inceleyebilecek ilgilenen doktor onerisi olan var mi ya? Test yaptirdim hcg 0.401 cikti sonuclarim 12 gun gecti adetim hicbir doktor sebebini soylemiyor biktim.