Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim ya nolcak. Herseyi takma kafaya. Ic gitsin. Bende ictim evet kotu bende nefes almadan icip ayni nefesle bisküvi atiyodum agzima cigneyince anca nefes aliyodum.Kizlar sogan suyunu siz oyle boş mu iciyosunuz ya benim midem almiyor agzima bi kasik cikolata aliyorum sonra yudumluyorum acaba etkisini kacirir mi![]()
Hamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canımbende oraya gitmeyi dusunuyorum buarada hayirli olsun ne tedavisi oldunuz orda bende evraklari yapmaya calisiyorum hsg cekincem
bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydinHamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canım
Yanlışlıkla attım arkadaşlar kusura bakmayınSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yazılanları okudum Fulya üzülme canım şunu unutma Rabbim bizden bir evlat nasıp edecekse ne kadar engel olmaya kalksak yinede olacak Rabbim nasip etmemişse ne yapsak olmayacak hasbiyallahu ve nimel vekil
Etkili oldu mu sizde peki insallah olmustur banada olur :)Yok canim ya nolcak. Herseyi takma kafaya. Ic gitsin. Bende ictim evet kotu bende nefes almadan icip ayni nefesle bisküvi atiyodum agzima cigneyince anca nefes aliyodum.
Malesef olmadi gecen ay 10 gun boyunca sabah aksam ictim. 15 gun dayanamadim. Bu ay da adete 10 gun kala icmem gerekiyo ama icermiyim emin degilim :). Hormon testleri fln baktirdim hepsi normal cikti. O yuzdende icmem belki insallah bu ay olmustur. Bat 11 agustos benim bakalimEtkili oldu mu sizde peki insallah olmustur banada olur :)
Soğan kürü prolaktini artırırmı acaba
Hsg çektirdim dosyam için gerekli herşeyi yaptırdım. Geçtiğimiz Aralık ayında yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım ve hamile kalamadım subat ayında gel dedi doktor ama gitmedim artık. Çok yıpranmıştım çünkü ...bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydin
Ayy canım benim çok teşk ederim nasıl içtin kaçıncı gün başladın..aslanpençesiyle beraber içiliyor yaniBen ictim.43 ten 18 e dusmus demekki arttirmamis sogan kuru ve testere disli aslan.pencesi ictim
Ayy canım benim çok teşk ederim nasıl içtin kaçıncı gün başladın..aslanpençesiyle beraber içiliyor yani
15 gün iyi içmişsin ben bir hafta ancak içebilirim 13-14 gibi yumurtluyorum benAdet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda
Testere dişliye de adetken başlayayımAdet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda