- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Esimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu
Hayirli olsun canim gebelik testini adetine ne kadar kala yaptinEsimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu
Hayirlisyla kucagina alirsin canimSlm kızlar neyi nasıl yazicagimi bile bilemiyorum, cok heyecanliyim, ben 6 yıldır evliyim. Ve ilk 2 yıl çocuk düsünmüyoduk. Sonra istedik ama olmadı, doktorlar, hastaneler ama sonuç hep ayni. Neyse sadete gelim, bende sizin gibi soğan kürü yaptım iki ay önce birinci ay bişey olmadi, ve bu ay beklemiyodum, hiç düşünmedim tatile hazırlık yapiyodum, günüm geciktiginin farkında bile değildim. Az önce doktordan geldim oysa hamileymisim, cok mutluyum sakin ümitsizliğe kapilmayin. Allaha siginin. Sizler içi dua edicem bu duyguyu allah herkeze nasip etsin![]()
Benim adetlerim duzensiz 100 küsür gündür olmuyordum kasik agrim vardi 10 gundur o sikayetten gittim doktor 4 haftalik gebesin dedi bilmiyorum o yuzden :-(Hayirli olsun canim gebelik testini adetine ne kadar kala yaptin
Amiinnn Allah razi olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Hatirladim canim seninle daha oncede yazismostikBenim adetlerim duzensiz 100 küsür gündür olmuyordum kasik agrim vardi 10 gundur o sikayetten gittim doktor 4 haftalik gebesin dedi bilmiyorum o yuzden :-(
Hatirladim canim seninle daha oncede yazismostikBenim adetlerim duzensiz 100 küsür gündür olmuyordum kasik agrim vardi 10 gundur o sikayetten gittim doktor 4 haftalik gebesin dedi bilmiyorum o yuzden :-(
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay bu kürü yaptım adet kanamam çok oldu o kadar ki ped kulanamadim Koca koca bezler koydum onlardan bile geçti neden böyle oldu acaba
Evet onuda kullandim 2 hafta gebeligi ogrenince biraktimHatirladim canim seninle daha oncede yazismostik
Adet olmuyordun.ben de sogan kuru yapacaktim ama yapamadim bu ay yapcam artik inifolikte cok etkili oluyor gebe kalmada
Evet parça düştü Ama koyu renk değildiHic parca dusurdun mu icin temizlwnmistir belki
Dusuj yapmis ilabilir misin kanaman ne kadar surduEvet parça düştü Ama koyu renk değildi
Yok düşük değil adet günüm ne kadarsa o kadar sürdüDusuj yapmis ilabilir misin kanaman ne kadar surdu
Canim sogan kuru bazi kisilerde boyle etkiler yapiyormusYok düşük değil adet günüm ne kadarsa o kadar sürdü
Sağolasın canım inşaallahCanim sogan kuru bazi kisilerde boyle etkiler yapiyormus
Bir kac kisiden daha duymustum..
Insallah icin temixlenmistir. En kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin canim![]()
kistlere iyi geldiği doğru.. bende içtim ben 10 gün yapmıştım.. nasıl olsa bu ayda bebek düşünmüomşsnz bence yap sonraki ay için rahat inş kistlerinden kurtulmş olarak düşünürsnz cnmMerhaba kızlar...
Belki bilen vardır, Haziran sonunda düşük dolayısıyla kürtaj olmak zorunda kaldım
Doktorum 2 3 ay korunma önermişti.
Geçen hafta doktora kontrole gittiğimde artık korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben bu süreçte farklı nedenlerden dolayı bazı ilaçlar kullanmak zorunda kaldım ve bunlar ağır ilaçlardı.
Reglim 4 5 gün önce bitti, ilacımı da 2 gün önce bitirdim.
Prospektüsü okurken çocuk sahibi olmak isteyenlerin ilaç bitiminden sonra 1 regl dönemi daha bitirip korunmayı bırakması gerektiği dikkatimi çekti fakat doktorum ovülasyona denk gelmediği için korunmaya gerek yok dedi.
Bu konuda eşimle ortak kararımız 1 regl dönemi daha beklemek çünkü tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum.
O dönem bizi çok yıprattığı için ince eleyip sık dokur olduk.
Ben de bu süre içerisinde soğan kürünü de denesem mi diye düşünmeye başladım ama midem aşırı hassas.
Sadece akşamları içsem işe yarar mı? Ya da başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok sevinirim.
* Bu arada kürtaj sonrası minik kistlerim oluşmuş ama regl döneminde atılır dedi doktor.
Fakat atılmazsa bebek oluşumunu engelleyebilirmiş bu kistler
Soğan kürü kistlerin atılmasına da yardımcı oluyor değil mi?
TEBRİK EDERİM BÜŞRA ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞ. BENDE NE ZMNDR ERTELİYRM SOĞAN SUYUNU YAPMAYI NEDENDİR BİLİNMEZ HATTA HAYIT TOHUMUDA ALDIM AMA ODA ÖYLE DURUYOR HAYIT TOHUMUNU NASIL İÇTİN BENDE BU AY İNŞ YAPACAM İKİSİNİ BİRDEN REGLİME 5 GÜN VAR ONU BEKLİYRMEsimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu
İnşallah canım, çok sağ ol.Ki
kistlere iyi geldiği doğru.. bende içtim ben 10 gün yapmıştım.. nasıl olsa bu ayda bebek düşünmüomşsnz bence yap sonraki ay için rahat inş kistlerinden kurtulmş olarak düşünürsnz cnm