soğan kürü pko

Hadi yaaa :KK43: Allah şifalar versin inşallh hamilesindir canım :KK43: hormonlarda ne çıkacak çok merak ediyrum
Reglim yeni bitti bakalim insaAllah bu ay ici de hamile kalirim hayirlisi ile.
Sen hormon testini yaptir kan aldir sonra sorununa gore care ararsin. InsaAllah biseyin yoktur

Kızlar soğan kürü bazılarında çok ii sonuç alıor bazılarıda sıkıntı yaşıor ben içemdm ama ablam içti iki çoçuğu oldu klomen ve folic asit içti bende klomen ve folic asit içtm ama hamile kalamdm demem o ki herşy kısmet bende bekliorm 2 yıl oldu neredyse olmuor artk tüp bebeğe gecez bende pko var 2 yıldr tedavi görüorm klomen faydasını gördüm ama gebelik olmadı bnm lh yüksek sanrm ondn olmuor birde hamile kalan herks dior ki hiç takma hiç ummadığın beklmdğn zamanda olur diorlr ben çok takıorm eğer siz takmıorsanz bunu başarıorsnz kısa zamanda sizlerde mutlu haberi alırsnz inş en kısa zamanda hamile kalırz kızlar

Kızlar soğan kürü bazılarında çok ii sonuç alıor bazılarıda sıkıntı yaşıor ben içemdm ama ablam içti iki çoçuğu oldu klomen ve folic asit içti bende klomen ve folic asit içtm ama hamile kalamdm demem o ki herşy kısmet bende bekliorm 2 yıl oldu neredyse olmuor artk tüp bebeğe gecez bende pko var 2 yıldr tedavi görüorm klomen faydasını gördüm ama gebelik olmadı bnm lh yüksek sanrm ondn olmuor birde hamile kalan herks dior ki hiç takma hiç ummadığın beklmdğn zamanda olur diorlr ben çok takıorm eğer siz takmıorsanz bunu başarıorsnz kısa zamanda sizlerde mutlu haberi alırsnz inş en kısa zamanda hamile kalırz kızlar
Amin hormon icin testere disli aslan pencesi oneriyor saracoglu :)
Benim bi arkadasada dr evlenmeden demis kolay hamile kalamazsin diye oda adetini duzenlemek icin sogan kuru uygulamis vede evlenir evlenmez hamile kaldi. Bi diyer ornekte kiz kardesim 3 yil kadar ugrastilar olmasi ama en sonunda sogan kuru yapti o ay hamile oldugunu ogrendi. Bende yapmadigim sey kalmadi bu ay son kez sogan yapicam adetten 10 gun once ins olur.

Back
X