Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar soğan suyu içtim çok fena başım döndü ilk bardağı içtim biraz baş dönmesi başladı fakat birkaç saat sonra 2. bardağı içince yerimden kalkamadım sersemleştim içipte böyle olan varmı, bu akşam tekrar içsem yine aynı olurmuyum
Ben 4gundur sogan kuru icyrum arkadasm ama bole bir durumum olmadı aksne daha iyi hsedyrum kndimi akntim cogaldi we enfksyn akyr sanki snrlerm yatsti ins faydasni grursun
bende 12 gündür içiyorum bende de bi sorun yok aksine çok faydasını gördüm, büyük ihtimal kan şekerin düşmüştür... içtikten 10 15 dk sonra tatlı bişeyler ye... neden içiyosun bebek içinmi ?
arkadaşlar soğan suyu içtim çok fena başım döndü ilk bardağı içtim biraz baş dönmesi başladı fakat birkaç saat sonra 2. bardağı içince yerimden kalkamadım sersemleştim içipte böyle olan varmı, bu akşam tekrar içsem yine aynı olurmuyum
acaba sogan kurunu yalnis mi hazirladin veya hangi sogan turunden kullandin. beyaz sogan olmasi lazim ve kaynamakta olan sicak suyun icine atip 5 dk kaynatacaksin sadece