soğan kürü şiddetli baş dönmesi

gktrk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
9
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar soğan suyu içtim çok fena başım döndü ilk bardağı içtim biraz baş dönmesi başladı fakat birkaç saat sonra 2. bardağı içince yerimden kalkamadım sersemleştim içipte böyle olan varmı, bu akşam tekrar içsem yine aynı olurmuyum

Ben 4gundur sogan kuru icyrum arkadasm ama bole bir durumum olmadı aksne daha iyi hsedyrum kndimi akntim cogaldi we enfksyn akyr sanki snrlerm yatsti ins faydasni grursun

bende 12 gündür içiyorum bende de bi sorun yok aksine çok faydasını gördüm, büyük ihtimal kan şekerin düşmüştür... içtikten 10 15 dk sonra tatlı bişeyler ye... neden içiyosun bebek içinmi ?

arkadaşlar soğan suyu içtim çok fena başım döndü ilk bardağı içtim biraz baş dönmesi başladı fakat birkaç saat sonra 2. bardağı içince yerimden kalkamadım sersemleştim içipte böyle olan varmı, bu akşam tekrar içsem yine aynı olurmuyum

Tansiyonun Yükselmesine neden oldu bende dikkatli ol

acaba sogan kurunu yalnis mi hazirladin veya hangi sogan turunden kullandin. beyaz sogan olmasi lazim ve kaynamakta olan sicak suyun icine atip 5 dk kaynatacaksin sadece

Soğan tansiyonu yükseltiyor canım dikkatli ol. Annem yüksek tansiyon hastasıdır kadın soğan yemeye ödü kopuyor.yediği zaman tansiyonu fırlıyor resmen...

Back
X