Soğan kürü sizde işe yaradımı

Sellm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
30
1
1
29
Arkadaşlar ben 3 aydır adet olamıyorum internette herkes soğan kürnden bahsediyo bugün 6. Ama hala adet olmadım sizde kaçıncı günde adet oldu

15 gün kullanmanız lazım ama bence testere dişli Aslan pençesinde kullanım isterseniz Saracoğlu'nun kürü

Sanırım adet söktürücü kullanmak istemediğiniz için doktora gitmediniz daha önceki konunuz da öyle okumuştum fakat önce bir doktora muayene olmanızda tetkiklerinizin yapılmasında fayda var belki hormonlarınızla alakalı başka bir durum vardır , lütfen tetkiklerinizi yaptırın , başka sıkıntılar yaşayabilirsiniz geri dönüşü olmayan Allah korusun.

Bende işe yaradı... Ama ben akıntı problemi için yapmıştım. Gecikme problemim yoktu. Öncesinde de doktora gitmiştim zaten

Süt maydanoz buharına otur enfeksiyon vardır büyük ihtimal. Hassas bünyeysen yüksek ihtimal enfeksiyon

Hayt suyu icin.tarife göre hazırlayın.ibrahim Saracoğlu'nun videolarını izleyin.

Bunları böyle koca karı ilaçlarında aramak yerine bence bir doktora gidin.

Siz nasl hamile kaldiniz hamile gordugum.yerde soruyorum ve dua istiyorum

Siz nasl hamile kaldiniz hamile gordugum.yerde soruyorum ve dua istiyorum
Ben yaklaşık 3yıl sayısız doktor gezdim, klomen kullandım ,rahim filmi çekildi ,eşimin tetkikleri yapıldı ,3 kez aşılama yaptırdım ;bu arada 4 kez düşük yaşadım ,en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve Regl olur olmaz tedaviye başlamak için günümün gelmesini beklerken geciktiğini fark ettim .
hiç bir tedavi ilaç vs kullanmadığım dönemde ve hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendim ve ozaman anladım ki vakti saati geldiğinde bebişiniz geliyor, inşallah siz de en kısa zaman da bebeğinize kavuşursunuz Rabbim isteyen herkese fazla aratmadan nasip etsin

İnssllahhh kardrsim allah razi olsun senden

Kesinlikle ise yariyor akinti miyom kist hersey icin birebir geçen ay bende de kist vardi adet olamamistim kürü uyguladim cok şükür gecti

Ben kullanmadim ama bir arkadasim ve annem kullandi. Sogan küründen sonra annemin rahim duvarinda kalinlik oldu kesilmeden bir fiil kanamasi oldu ve en son rahmini aldilar. Arkadasimda memnun kalmadi. Sogan kürü ile alakali mi bipmiyorum ama onlar ona bagladi

Annen ve arkadaşın neyden dolayı kullandı

Arkadaşlar ben 3 aydır adet olamıyorum internette herkes soğan kürnden bahsediyo bugün 6. Ama hala adet olmadım sizde kaçıncı günde adet oldu
Öncelikle mutlaka doktora gidin sorunun ne olduğunu bilmeden kür denemeyin. Bunun dışında yan etkisi olmayan öyle söylenen aslan pençesi, civan percemi, çoban çantası otlarında bir çay yapılıyor ve sabah akşam bir bardak içiliyor bunu deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…