80 kiloyum kuzum ben 16 kilo verdim ama 80den asaqa inemiom 2 aydır ınş rabbim nasip eder canım uaVar tabi olmaz olur mu ama şöyle bak Allah nasip edeerse hamile kalırsan kaç kilo ile doğum yapacaksın, kilo vermek lazım.
Allah nasip ederse olur benim yengemde sogan suyuyla hamile kaldi 10 yil sonra ve kilosu 90 küsürdü belkide daha fazla umidini kaybetme bence zayif olup kalamayanlarda var.80 kiloyum kuzum ben 16 kilo verdim ama 80den asaqa inemiom 2 aydır ınş rabbim nasip eder canım ua
Bir doktora git kist olabilir nedeni.5 gündür halada devam ediyo
Sende pko mu var, eğer varsa İnsülin direnci oluşuyormuş ve kilo zor veriliyormus. Pko diyeti var bir de soğan kürü pko için çözüm oluyor onu yenersek İnsülin direnci de kalkar ortadan.80 kiloyum kuzum ben 16 kilo verdim ama 80den asaqa inemiom 2 aydır ınş rabbim nasip eder canım ua
Alttan muayene yaptılar temiz görünüyo demişti kist nasıl belli olur adetin 2.günu kana baktılar hormonlarm normal çıktı kist neyde belli olur acaba?Bir doktora git kist olabilir nedeni.
Aynen canım pkoluyum ne yazıkki ınş yenebiliriz: (Sende pko mu var, eğer varsa İnsülin direnci oluşuyormuş ve kilo zor veriliyormus. Pko diyeti var bir de soğan kürü pko için çözüm oluyor onu yenersek İnsülin direnci de kalkar ortadan.
Ay canım benim ınş. Hayırlısı olur çok istiyorum bakalımAllah nasip ederse olur benim yengemde sogan suyuyla hamile kaldi 10 yil sonra ve kilosu 90 küsürdü belkide daha fazla umidini kaybetme bence zayif olup kalamayanlarda var.
Canım kaç kiloyla doğurduAllah nasip ederse olur benim yengemde sogan suyuyla hamile kaldi 10 yil sonra ve kilosu 90 küsürdü belkide daha fazla umidini kaybetme bence zayif olup kalamayanlarda var.
Ultrason da görüyorlar cnm regl zamanı oluşup regl ile atılan kist duydum ama bunu araştırmadim. Saraçoğlu küçük miyim ve polipleri de temizlediğini söylüyordu soğan kürü için sen doktora git kanaman varsa.Alttan muayene yaptılar temiz görünüyo demişti kist nasıl belli olur adetin 2.günu kana baktılar hormonlarm normal çıktı kist neyde belli olur acaba?
100den fazlaydi tam bilmiyorum kuzenimin esi 116 kiloyla dogum yapti ben bekarken adetim duzensiz cocuk olmaya engelmi acaba falan diyordum 19 yasinda falandim bana hic korkma ben polikistik overdim bu kiloyla imkansiz gibi biseydi hemen hamile kalmdim demisti.Canım kaç kiloyla doğurdu
Pko için tek çözüm soğan kürü diyor Saraçoğlu biz onun ve iyi geldi diyenlerin yalancısıyiz cnm.Bende de sol yumurtlikta 10 sağ yumurtlikta 7 tane kist varmis doktor polikistik over sendromun var dedi 3 ay kadar dogum kontrol hapi kullandım iyi gelmediği için bıraktım şimdi soğan kurune baslicam ama bi zararı olur mu diye de korkuyorum yüzümde biraz sivilce var onları arttırır mi soğan kuru bilgisi olan var mi
Rabbim nasip etti mi herşey olup canım bana da ve isteyen herkese versin allahim100den fazlaydi tam bilmiyorum kuzenimin esi 116 kiloyla dogum yapti ben bekarken adetim duzensiz cocuk olmaya engelmi acaba falan diyordum 19 yasinda falandim bana hic korkma ben polikistik overdim bu kiloyla imkansiz gibi biseydi hemen hamile kalmdim demisti.
Amiiin insallahRabbim nasip etti mi herşey olup canım bana da ve isteyen herkese versin allahim
Tamam cnnUltrason da görüyorlar cnm regl zamanı oluşup regl ile atılan kist duydum ama bunu araştırmadim. Saraçoğlu küçük miyim ve polipleri de temizlediğini söylüyordu soğan kürü için sen doktora git kanaman varsa.
Çarşamba günü bende baslicam bakalım inşallah ise yararPko için tek çözüm soğan kürü diyor Saraçoğlu biz onun ve iyi geldi diyenlerin yalancısıyiz cnm.
Yaa neden acaba beni hemen sökmüştü. Diğer değerlerin nasıl.
Çok değişik bisy oldu kuzum senin 13.gun az kalmış artık benim 7.gun ilk 3 gün kasiklarim çok agriyordu şimdi hiç birşey yok ilginçBende 13.gundeyim ilk baslarda agri cok oluyordu kasiklarda ve akinti simdi benimde agri cok hafifledi ve akintim azaldi noluyor anlamadim adet olabilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?