Soğan kürü sizde işe yaradımı

80 kiloyum kuzum ben 16 kilo verdim ama 80den asaqa inemiom 2 aydır ınş rabbim nasip eder canım ua
Allah nasip ederse olur benim yengemde sogan suyuyla hamile kaldi 10 yil sonra ve kilosu 90 küsürdü belkide daha fazla umidini kaybetme bence zayif olup kalamayanlarda var.

80 kiloyum kuzum ben 16 kilo verdim ama 80den asaqa inemiom 2 aydır ınş rabbim nasip eder canım ua
Sende pko mu var, eğer varsa İnsülin direnci oluşuyormuş ve kilo zor veriliyormus. Pko diyeti var bir de soğan kürü pko için çözüm oluyor onu yenersek İnsülin direnci de kalkar ortadan.

Sende pko mu var, eğer varsa İnsülin direnci oluşuyormuş ve kilo zor veriliyormus. Pko diyeti var bir de soğan kürü pko için çözüm oluyor onu yenersek İnsülin direnci de kalkar ortadan.
Aynen canım pkoluyum ne yazıkki ınş yenebiliriz: (

Allah nasip ederse olur benim yengemde sogan suyuyla hamile kaldi 10 yil sonra ve kilosu 90 küsürdü belkide daha fazla umidini kaybetme bence zayif olup kalamayanlarda var.
Ay canım benim ınş. Hayırlısı olur çok istiyorum bakalım

Alttan muayene yaptılar temiz görünüyo demişti kist nasıl belli olur adetin 2.günu kana baktılar hormonlarm normal çıktı kist neyde belli olur acaba?
Ultrason da görüyorlar cnm regl zamanı oluşup regl ile atılan kist duydum ama bunu araştırmadim. Saraçoğlu küçük miyim ve polipleri de temizlediğini söylüyordu soğan kürü için sen doktora git kanaman varsa.

Bende de sol yumurtlikta 10 sağ yumurtlikta 7 tane kist varmis doktor polikistik over sendromun var dedi 3 ay kadar dogum kontrol hapi kullandım iyi gelmediği için bıraktım şimdi soğan kurune baslicam ama bi zararı olur mu diye de korkuyorum yüzümde biraz sivilce var onları arttırır mi soğan kuru bilgisi olan var mi

Canım kaç kiloyla doğurdu
100den fazlaydi tam bilmiyorum kuzenimin esi 116 kiloyla dogum yapti ben bekarken adetim duzensiz cocuk olmaya engelmi acaba falan diyordum 19 yasinda falandim bana hic korkma ben polikistik overdim bu kiloyla imkansiz gibi biseydi hemen hamile kalmdim demisti.

Pko için tek çözüm soğan kürü diyor Saraçoğlu biz onun ve iyi geldi diyenlerin yalancısıyiz cnm.

Rabbim nasip etti mi herşey olup canım bana da ve isteyen herkese versin allahim

Tamam cnn

Kızlar bugün sogan suyunun 7.gunun deyim ama hala bisy yok ne akıntı nede başka birşey

Bende 13.gundeyim ilk baslarda agri cok oluyordu kasiklarda ve akinti simdi benimde agri cok hafifledi ve akintim azaldi noluyor anlamadim adet olabilecek miyim acaba

Bende 13.gundeyim ilk baslarda agri cok oluyordu kasiklarda ve akinti simdi benimde agri cok hafifledi ve akintim azaldi noluyor anlamadim adet olabilecek miyim acaba
Çok değişik bisy oldu kuzum senin 13.gun az kalmış artık benim 7.gun ilk 3 gün kasiklarim çok agriyordu şimdi hiç birşey yok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…