- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
Korkmana gerek yok ama doktor kontrolunde olmanda fayda var sogan kurunden zarar goren pek yok yani bana denk gelmedi hic annemdede miyom vardi doktor ameliyat dedi ama 2 ay sogan kuruyle miyomu kayboldu gercekten sifa kaynagi benim de kistimi erittimerhaba arkadaşlar,
bende de 5 cm büyüklüğünde miyom var. 1 seneye yakındır evliyim ve artık yavaş yavaş bebek düşünme zamanı geliyor. miyom için doktorlar (özel ve devlet) ameliyat dedi. ama etrafımda soğan kürü yapıp etkisini gören kişiler bi dene dediği için başladım bende. aylardır yazılanları okuyorum. iyi diyende var kötü diyende. kafam okadar karıştıki. bir yanım; olumsuz olursa sonu her hâlükârda ameliyat olacak diyor ama diğer yanım ya büyür de rahme zarar verirse diyor. bugün kürün 4. günü. ilk gün miyomun olduğu yerde hafif sancı ve kıpırdanma oldu ama onun dışında hiç bir değişiklik yok. benim gibi yan etkisi olmayan varmı? normal olan hangisi acaba. yada etki için henüz erken mi? kafamın ne kadar karışık olduğu sorularımdan da belli oluyordur sanırım
Korkmana gerek yok ama doktor kontrolunde olmanda fayda var sogan kurunden zarar goren pek yok yani bana denk gelmedi hic annemdede miyom vardi doktor ameliyat dedi ama 2 ay sogan kuruyle miyomu kayboldu gercekten sifa kaynagi benim de kistimi eritti
annenin miyomu kaç santimdi? inşallah ben ve tüm hastalar şifa buluruz.
bi de östrojen hormonunu arttırır mı acaba bilgin var mı? benim süt hormonum yüksek. daha yükseltmez inşallah.
inanarak yapmak da etkili bence. inşallah bende de etkili olur :)
Prolaktin yukseltmiyo benimki 43 tu 18 oldu
Cm net hatirlamiyorum ama ameliyat yapcak kadar buyukmus prolaktin icin faydali aslinda senin kesinlikle incir kurunu yapmaman lazim sogani gonul rahatligiyla uygulayabilirsinannenin miyomu kaç santimdi? inşallah ben ve tüm hastalar şifa buluruz.
bi de östrojen hormonunu arttırır mı acaba bilgin var mı? benim süt hormonum yüksek. daha yükseltmez inşallah.
inanarak yapmak da etkili bence. inşallah bende de etkili olur :)
Cm net hatirlamiyorum ama ameliyat yapcak kadar buyukmus prolaktin icin faydali aslinda senin kesinlikle incir kurunu yapmaman lazim sogani gonul rahatligiyla uygulayabilirsin
Muhtemelen klomen le gelisim sağlarlar sonrada catlatma ignesi klasik yöntem ins hayirlisiyla dileklerine kavuştursun rabbimama yumurta tembelliği de var. yumurtalıkta yumurta yok yani. o yüzden regl de düzenli olmuyorum. hayırlısıyla şu soğan kürünü bitireyim de doktora gidip değerlerime yeniden baktırcam.,
prolaktin normale dönse de yapamam mı ki acep.
doktorlara sorsam da kürü hiç desteklemiyorlar.
Muhtemelen klomen le gelisim sağlarlar sonrada catlatma ignesi klasik yöntem ins hayirlisiyla dileklerine kavuştursun rabbim
İltihap için Sedef otu yaptı bir ablam kurtulmuş ama sen yapma çünkü rahme koymuşlar ince bir tülbent ile ben cesaret edemem. Maydanoz süt buharına oturanları okudum burada ise yaramış. Enfeksiyon iltihapta gebeliğe engel diye biliyorum cnm.bende işe yaramadı soğan kürü. tahlilimde de iltihap çıkmadı zaten. sebepsiz infertilite
Yaa neden acaba beni hemen sökmüştü. Diğer değerlerin nasıl.Soğan kuru kullandım adetim gecikti.
Merhaba uyguladin mi kuru sonuc ne acaba benim sikayetimde seninle aynida merak ettim.ama yumurta tembelliği de var. yumurtalıkta yumurta yok yani. o yüzden regl de düzenli olmuyorum. hayırlısıyla şu soğan kürünü bitireyim de doktora gidip değerlerime yeniden baktırcam.,
prolaktin normale dönse de yapamam mı ki acep.
doktorlara sorsam da kürü hiç desteklemiyorlar.
Merhaba sende kullandın sanırım kaç gün kullandın acaba ve lekelenme ve ara kanama oldumu ben 10 gün kullandim lekelenme ve ara kanama olunca korktum bıraktım 5 gün oluyo hala leke ve hafif hafif kan geliyo napacagimi bilemiyorum ...Yaa neden acaba beni hemen sökmüştü. Diğer değerlerin nasıl.
Ben uzun kullanmadim çok ağrım vardı leke vardi sökülemiyordum yaptım hemen yarım saatte soktu hiç ağrım kalmadı. Kist miyom falan varsa onu atıyor olabilirsinizMerhaba sende kullandın sanırım kaç gün kullandın acaba ve lekelenme ve ara kanama oldumu ben 10 gün kullandim lekelenme ve ara kanama olunca korktum bıraktım 5 gün oluyo hala leke ve hafif hafif kan geliyo napacagimi bilemiyorum ...
Var tabi olmaz olur mu ama şöyle bak Allah nasip edeerse hamile kalırsan kaç kilo ile doğum yapacaksın, kilo vermek lazım.Benimde buqun 4. Günüm kızlar bende sadece çok sancim oluyor bide 80 kilo olupta hamile kalanlar varmı acaba benim kilo sorunum varda doktor bisy demedi ama aklıma takılıyor var bildiqiniz oyle
5 gündür halada devam ediyoBen uzun kullanmadim çok ağrım vardı leke vardi sökülemiyordum yaptım hemen yarım saatte soktu hiç ağrım kalmadı. Kist miyom falan varsa onu atıyor olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?