Bende içemiyorum ama bu ay bi zorlayacaktım eşim kim. Dediyse benim eşim soğan suyu içtikten sonra hamile kaldı demiş o ısrar ediyordu iç diyeCanım ben femara kullandım ama soğan suyuyla birlikte hiç kullanmadım o yüzden cevap yazmak istemedim önce ama baktım kimse yazmıyor yazayım dedim, bide soğan suyunu zaten ben içemiyorum
Rica ederim, yapan herkes gebe kalmasa bile hormanlar için memnun, keşke içebilsem, 2 kere denedim yok olmuyor, ne mutlu yapabileneBu arada teşekkür ederim yazdığınız için
Merhaba, regl 2. Veya 3. Günü doktora gidin o sizdeb hormon testi istiyecektir onu yaptırın, kimi doktorlar alttan kimileri karından ultrasonla bakıyor muayne edip gerekenleri söyleyecektir, eşinizde 3-5 günlük cinsel perhizle bir üroloğa gidip sperm tesri verebilirMerhaba herkese bu sene bebek düşünüyoruz biz de yenı vajınısmus hastalığını yendım gecen ay . Beslenme takvıye kadın ve erkekte neler yapmalı bana bıldıklerınızı yazarsanız çok mutlu olurum doktora da gıtmek ıstıyorum eğer doktora çocuk düşünüyorum dıye gıdınce alttan muayene edıyor mu kesın yoksa çocuk ısteyen çiftler doktora gıttıgınde ne yapıyorlar
Bence daha yeni düşünmeye başladıysanız rahat olun stres yapmayın diğer arkadaşın dediği gibi hormon testi yaptırın troidlere falan batırın inşallah hiç gerek kalmaz hemen olurMerhaba herkese bu sene bebek düşünüyoruz biz de yenı vajınısmus hastalığını yendım gecen ay . Beslenme takvıye kadın ve erkekte neler yapmalı bana bıldıklerınızı yazarsanız çok mutlu olurum doktora da gıtmek ıstıyorum eğer doktora çocuk düşünüyorum dıye gıdınce alttan muayene edıyor mu kesın yoksa çocuk ısteyen çiftler doktora gıttıgınde ne yapıyorlar
Yani ne desem bilemiyorum ki başka tedavi imkanınız varsa ona geçin yoksa bir ay daha deneyin benim de ikinci ayım bu her ne kadar umutsuz olsam da ya olursa diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumBende femara kullandım ilk ay istenilen şekilde yumurtam gelişmedi bu ay güzel bi yumurtam vardı kendiliğinden çatladı ama maalesef bugün adet oldum. Femara kullanan çoğu insanda işe yaramış neden bende faydalı olmadı. Üçüncü için artık umudum yoküçüncü kez deneyip hamile kalan var mı acaba
Kullanmadım sadece femera kullandım yumurta catlar bir kaç güneHayir kullanmasan daha iyi.
Ikisi de hormonlarla oynar cunku.
Famera gerktigince etkili bi ilac zaten.
Arada bosluklarda soģan yapmani oneririm.
Doktorum üçüncüden sonra rahim filmi dedi zaten bakılmayan tek o var. Hormonlarım sperm testi hepsi yapıldı sebep yokken olmaması daha çok yoruyor insanıYani ne desem bilemiyorum ki başka tedavi imkanınız varsa ona geçin yoksa bir ay daha deneyin benim de ikinci ayım bu her ne kadar umutsuz olsam da ya olursa diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumhayırlısı diyelim
Bu ay bir de adetim bir gün geçikti hiç geçikmiyordu öyle umutlandım ama sonu yine hüsran oldu 10ay oldu ya. Allahım hepimize nasip eylesinYani ne desem bilemiyorum ki başka tedavi imkanınız varsa ona geçin yoksa bir ay daha deneyin benim de ikinci ayım bu her ne kadar umutsuz olsam da ya olursa diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumhayırlısı diyelim
Bana da 2.5 yıl oldu fakat olmuyor. Yıpratıcı bir süreç. İmkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcağım ama tabi hiç birşeyin garantisi yok inşallah Allah en kısa zaman da nasip ederBu ay bir de adetim bir gün geçikti hiç geçikmiyordu öyle umutlandım ama sonu yine hüsran oldu 10ay oldu ya. Allahım hepimize nasip eylesin
Sizin ne ne kadar süredir olmuyor bebekDoktorum üçüncüden sonra rahim filmi dedi zaten bakılmayan tek o var. Hormonlarım sperm testi hepsi yapıldı sebep yokken olmaması daha çok yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?