Çook yıpratıyor ama Allah’ın bir imtihanı gibi düşünmek sabretmek gerekiyor. Allah hepimize nasip eylesinBana da 2.5 yıl oldu fakat olmuyor. Yıpratıcı bir süreç. İmkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcağım ama tabi hiç birşeyin garantisi yok inşallah Allah en kısa zaman da nasip eder
Merhaba ben aralık ayında 15günlük sogan kürüne basladım,ama reglim aşırı oldu doktora gittim düşükten süphelendi.Zaten 1.5 yıldır cocuk düsünüyorum bu ay da aşılama yaptık sonucu beklıyoruz.Net sonuç alamadık soğandan malesefBilgisi olan yok mu acaba
Yani soğan kullanmayın mı dersinMerhaba ben aralık ayında 15günlük sogan kürüne basladım,ama reglim aşırı oldu doktora gittim düşükten süphelendi.Zaten 1.5 yıldır cocuk düsünüyorum bu ay da aşılama yaptık sonucu beklıyoruz.Net sonuç alamadık soğandan malesef
Amin inşallah hepimiz için hayrlısı olsunÇook yıpratıyor ama Allah’ın bir imtihanı gibi düşünmek sabretmek gerekiyor. Allah hepimize nasip eylesin
Bu ay vaktini geçirdim bir dahaki aya kaldıBirsey olmaz canım yapabilirsn
Eger vajinismus gecmisinizi soylerseniz hemem alttan bakmazlar. Bir sure kendiniz denemeniz istenir. Genelde 1 yillik surecten sonra ilac vs diger tedaviler baslar.Merhaba herkese bu sene bebek düşünüyoruz biz de yenı vajınısmus hastalığını yendım gecen ay . Beslenme takvıye kadın ve erkekte neler yapmalı bana bıldıklerınızı yazarsanız çok mutlu olurum doktora da gıtmek ıstıyorum eğer doktora çocuk düşünüyorum dıye gıdınce alttan muayene edıyor mu kesın yoksa çocuk ısteyen çiftler doktora gıttıgınde ne yapıyorlar
Yani herkeste aynı etkiyi gostermıyor anladıgım kadarıyla kist benzeri olusumlar varsa onları temiZliyormusYani soğan kullanmayın mı dersin
AnlıyorumYani herkeste aynı etkiyi gostermıyor anladıgım kadarıyla kist benzeri olusumlar varsa onları temiZliyormus
Soğan kürü düşük yapıyormuş dikkatli kullanmanız da fayda var. Enfeksiyondan kasıt rahim den gelen enfeksiyon mu yoksa idrar yolları enfeksiyonumuArkadaslar biz de yaklasik bir yildir deniyoruz, nasip olmadi henüz, ilk baslarda tam gerceklesmiyordu iliski yani sperm hep disari akiyordu acemiydik,sorun teshis cozum derken oyle biraz geçti, ben o ara smear felan yaptirmistim dr sıkıntı yok sadece biraz enfeksiyon var fitil vercem dedi,fitildi kremdi kullandim ama bir daha kontrol etmedi gecip geçmediğini, bir kac ay olumsuz sonucla gidince su zamanda gel yumurtan catlamis mi bakalim.vs dedi,hersey normal ama kadin tutupta enfeksiyon gecmis mi diye bakmayınca aylarca oyalanmis oldum,taki kasiklarimda agri vs hissedip internetten arastirp bunun enfeksiyon belirtisi olduguni,ve enfeksiyonun gebeliğe engel olabileceği yönünde bilgi edinene kadar,sonrasında dr degstirdim sikayetimi soyledim o da esli tedavi verdi fitil verdi krem verdi onlari da kullandim ama hala sonuc yok,adam gibi dr a denk gelmeyince de olmuyor hepsi basindan savıyor. Bu ay gunde bir kere de olsa sogan kuru yapmaya karar verdim insallah sifa olur,kendim gözlemleyeceğim durumu,bir daha smear yaptıracağım enfeksiyon gectimi diye,cunki kronik denmisti bana,olmazsa tekrar basla doktora görüneceğim, buyuk gibi görünmeyen ama aslinda büyük bir sıkıntı imis bu enfeksiyon. Ne diyelim hersey nasip, allah ne zaman takdir ederse.cok yazdim kusura bakmayin. Sogan kuru ile ilgili saracoglunun sitesinde su zaman bırakın vs demediği icin ben kullanmaya devam ediyorum 15 gun dolana kadar. Baska baslikta arkadaslar dusuge neden oluyor demisler ama insan ister istemez ya oyleyse diye korkuyor ..
Vajinal enfeksiyon:/Soğan kürü düşük yapıyormuş dikkatli kullanmanız da fayda var. Enfeksiyondan kasıt rahim den gelen enfeksiyon mu yoksa idrar yolları enfeksiyonumu
Maalesef ki o antibiyotiklerle geçmiyor illet bişeyVajinal enfeksiyon:/
İnşallah olur belki bende bir daha ki ay yapacağımKronik demisti doktor zaten,kac kez fitil kullandim ama gecmedi ya da gecip bir daha basladi,sogan kuru sifa vesilesi olur inşallah allahın izniyle hepimize
İncir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş sanrım tam bilmiyorum yanıltmak istememHastalandım bugün, ama dongum normalde 28 gun iken bu ay 31 gunu buldu, ben de bir an acaba adet olmiycam mi diye heveslendiydim :/ gelecek ay devam etsem mi kure yoksa inciri mi denesem bilemedim
Saracoğlu onu da onermis de ,o dedigin hormonu duymadim hic arastirayimİncir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş sanrım tam bilmiyorum yanıltmak istemem
Canim simdi baktim sayende bilgi edindim yoksa hic duymamıştım bu hormonuİncir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş sanrım tam bilmiyorum yanıltmak istemem
Doğrumuymuş peki sen bence soğan kürü daha mantıklı dün bir konuda gördüm kadın iki ay soğan kürü yapmış şuan hamileymişCanim simdi baktim sayende bilgi edindim yoksa hic duymamıştım bu hormonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?