sogan kuru yardımmmmmmm

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
35
Zonguldak
arkadaşlar bu soğan kurunu uygularken korunmıcas demi yani bi zararı varmı yoksa o ay koruncasmı ve nezamn başlanır kaç gun surer

arkadaşlar bu soğan kurunu uygularken korunmıcas demi yani bi zararı varmı yoksa o ay koruncasmı ve nezamn başlanır kaç gun surer

Biz korunmamistik. Ne zaman baslandigi onemli degil sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam 10 gun uyguladim galiba.

Canim korunmayacaksiniz. Zarari simdiye kadar gòrülmedi. Her kadin ömründe birkere uygulasin diyor doktor saracoglu. Rahim icini tertemiz yapiyor hamilelgi kolaylastiriyor. Adetinin 7.gunu basla 15gun sürecek. Yumurtlama genelde 14.gun oluyor. O zamanlar esinle beraber olun.

Ben küre adetimin 7.gunu başladim. Eger adet bitimindn 7 gun snra başlasaydm yumurtlamayi kaciracaktm. Sogan kürünün zarari hic yok rahim icini tertemiz yapiyor. Bu sebepten de gebelgi kolaylaştiriyor.

Ben adetimin 7.gunu bşladm siz ister 7.gunu başlayin isterseniz adet bitip 7gun snra baslayin. Ama bence en etkili olan yumurtlamaya getirmek. Yanı adetin 7.gunu başlamak.

15 gun sürecek kür.

1.5 su bardagi icme suyunu kaynatin

Kaynadiktan sonra 1sogani 4e bölün ve kaynamiş suyun icine katin. Kapagi kapatin orta ateşte 5dk kaynatin.

Süre dolduktan snra kapagi acin ve ilimasini bekleyin.

Muhakkak ilik icilecek. Soguk yada kaynar degil. İlik olack.

Sabah ve aksam ac karina süzüp icin

Özür dileyerek söylüyorum eşinle ilişkiye girin.haftasonu ve h.ici ne zaman isterseniz. Adetinden baslayip 14gün say 14.gun yada 15.gun iliskiye girin. Bunu en iyi siz bilirsiniz,esnek ol tamam mi canim. Eşin kendini hazır hissettignde beraber olun.kürde bu cok mühm dgl. Istedgnz zaman beraber olun ama 14yada 15.gunu kacirma :)

Icerken kibleye dön . oturarak iç ve Allah im eger hamile kalacaksam bu kürü vesile kil de. Burnunu kapat ve 3yudum da ic. Sabah akşam ac karina. En az 10dk snra yemege başla. Bunlar benim yaptiklarim :) sünnete uygun :) senin icindn nasil dua geciyorsa oyle davran. öptüm canim.

Icerken kibleye dön . oturarak iç ve Allah im eger hamile kalacaksam bu kürü vesile kil de. Burnunu kapat ve 3yudum da ic. Sabah akşam ac karina. En az 10dk snra yemege başla. Bunlar benim yaptiklarim :) sünnete uygun :) senin icindn nasil dua geciyorsa oyle davran. öptüm canim.

cnm bnm allah razı olsun senden bu aydan gecti artık bidahakı ay hasta olursam inş olmama tabi denicem inş bndede sen gbi işe yarar

[QUO62, member: 457076"]inşaAllah kuzucum.. Allah senden de razı olsun.. :)[/QUOTE]
Mrb kizlar yazilarinizi okudukca umutlaniyorum bende pkos luyum 1 yildir evliyim cocugumuz olmadi bende basladim bu sogan kurune bugun 2 gun insallah ise yarar

Back
X