Yok tadı iğrenç değil ben valla bı bardak suyu çok güzel içtim :) tatlı soğandan denedim benHamile kalabilmek icin mi soruyorsun?benim bir arkadasim evlenmeden mi yok felsn vardi baya problemliydi hatta Kilo Problemi de vardi hafta bile olamiyordu Sonra bana Sogan kuru denedigini söyle di ve Sonra Doktora Kontrolle gitmis ve Doktor bile sasirmis nasil gecti diye Sonra evlendi Doktor senin cocuk belki biraz zor olur miyomlardan demis ilk gittiginde moralinide bozmustu neyse evlendi 2 ay hamile kaldi kizi oldu 3 yasinda oldu kizi simdi 8 Ayllik Gene hamile tamamen biz slogan kuru mucizesi diye inandik ama tadı igrençmiş benden demesi
sogan kuruyle acilan konular var hemen hemen herkes faydasini goruyo ozellikle iltihabi acayip sokuyo bnde kullaniyorum birer hafta arayla ucuncu kurumun yarisini gectim yarari cok fazla ben iki bardak klorsuz suyu tencereye koyuyorum kaynadiktan sonra bi sogani dorde bolup atiyorum 5 dakika kaynayinca suzup iliyinca iciyorum ac karnina daha faydali iki defa yapiliyo gunde arasi bes saat olcak mutlaka deneyin gecmis olsunKızlar nasıl uyguluyorsunuz bi zararı olmaz yani sanırım soğan zararlı bişey değil sonuçta tek problem sevmemem soğanıama nasil olduğunu bilemiyorum anlatırsanız çok sevinirim
Tesekkür ederim canim bende deneyeceğimsogan kuruyle acilan konular var hemen hemen herkes faydasini goruyo ozellikle iltihabi acayip sokuyo bnde kullaniyorum birer hafta arayla ucuncu kurumun yarisini gectim yarari cok fazla ben iki bardak klorsuz suyu tencereye koyuyorum kaynadiktan sonra bi sogani dorde bolup atiyorum 5 dakika kaynayinca suzup iliyinca iciyorum ac karnina daha faydali iki defa yapiliyo gunde arasi bes saat olcak mutlaka deneyin gecmis olsun
rica ederim deneyin en azindan iltihap sokuyo afedersiniz gecen gun wc ye girdigimde sasirdim sokulen iltihabaTesekkür ederim canim bende deneyeceğim
Doğrudur canım bende duymuştum iltihap için de iyi geldiğinirica ederim deneyin en azindan iltihap sokuyo afedersiniz gecen gun wc ye girdigimde sasirdim sokulen iltihaba
Nasıl kullabdığını anlatabilir misin? Pko mu vardı neden kullandınBen kullandım :) soğan kürü ile hamile kaldım çok şükür 9aylik bebeğim var.
ben yedi senedir bi kac kere denedim devam ettiremedim sizin gibi diyodum bu sefer basardim saglik icin hersey yapiliyo bi kac defa daga deneyin denedikce alisiyo insanya ben icemedim cok igrencdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?