Soğan kürü

Hamile kalabilmek icin mi soruyorsun?benim bir arkadasim evlenmeden mi yok felsn vardi baya problemliydi hatta Kilo Problemi de vardi hafta bile olamiyordu Sonra bana Sogan kuru denedigini söyle di ve Sonra Doktora Kontrolle gitmis ve Doktor bile sasirmis nasil gecti diye Sonra evlendi Doktor senin cocuk belki biraz zor olur miyomlardan demis ilk gittiginde moralinide bozmustu neyse evlendi 2 ay hamile kaldi kizi oldu 3 yasinda oldu kizi simdi 8 Ayllik Gene hamile tamamen biz slogan kuru mucizesi diye inandik ama tadı igrençmiş benden demesi

Yok tadı iğrenç değil ben valla bı bardak suyu çok güzel içtim :) tatlı soğandan denedim ben

Yani ben soğandan nefret ederim açıkçasıben şuan 1 yıllık evliyim şuan daha yeni çocuk istemeye başladım 1aydır dikkat etmiyorum Gerekirse o hiç sevmediğim şeyi bile sonu mutluluk olacaksa zorlada olsa denerim

Benim 4,5 yaşındaki kızımdan önce ve bu hamileliğimden önce uygulamışlığım var :)

Kızlar nasıl uyguluyorsunuz bi zararı olmaz yani sanırım soğan zararlı bişey değil sonuçta tek problem sevmemem soğanıama nasil olduğunu bilemiyorum anlatırsanız çok sevinirim

Kızlar nasıl uyguluyorsunuz bi zararı olmaz yani sanırım soğan zararlı bişey değil sonuçta tek problem sevmemem soğanıama nasil olduğunu bilemiyorum anlatırsanız çok sevinirim
sogan kuruyle acilan konular var hemen hemen herkes faydasini goruyo ozellikle iltihabi acayip sokuyo bnde kullaniyorum birer hafta arayla ucuncu kurumun yarisini gectim yarari cok fazla ben iki bardak klorsuz suyu tencereye koyuyorum kaynadiktan sonra bi sogani dorde bolup atiyorum 5 dakika kaynayinca suzup iliyinca iciyorum ac karnina daha faydali iki defa yapiliyo gunde arasi bes saat olcak mutlaka deneyin gecmis olsun

Tesekkür ederim canim bende deneyeceğim

kizlar inanin bikac icmede alisiyo insan ben onceki yillarda cok denedim bi kac gun yapip birakiyodum cok kotu geliyodu kokusu burnumu kapatip iciyodum gecen aylarda karar verdim nolursa olsun icicem diye basladim rabbim nasip etti sonra normal bi icecek gibi oluyo benim arkadasim ornegim rahmini kaplayan koca koca miyomlar gitmis sogan kuruyle ki doktor bosver cocugu sagligina bak demis deneyin bisey olmaz

Yarın adet gunum bende denıycem 4 bucuk yıldır olmuyor cok denemek ıstedım cesaret edemedım ama artık bu ay denıyceeem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…