Soğan kürü

Ben bugün yaptım soğusun diye biraz bekledim burnumu tuttum içerken Allahım böyle bisey yok ve ben normalde soğan yemeyen de biriyim benim icin daha fecii birsey maalesef geri Kustum hala bile midem bulamiyor ben icemicem gibi yaaa

Nasıl kullabdığını anlatabilir misin? Pko mu vardı neden kullandın
Hyr pko yoktu intihap vardı bende soğanı 4e bölüp bı bardak suyu cezveye koydum kaynattim adetinin başlangıç günümde içtim bunu üç gün kullandım sonra yumurtalama günümü takip ettim ve o anda hamile kaldim çok şükür. Ve de mutlu son

İçemiyosan zorlama kendini. Bi işe yaramaz mideni mahvettiğinle kalırsın

Kesinlikle hala bile ara ara bulaniyor Midem sanki sogan kokusu icime isledi cok tiknindim ya ve beceremedim icmeyi
Bende ilk içtiğimde çok bulanmıştım nefesimi tutup içiyordum bittikten sonra mentollü naneli şekerler atıyodum hemen ve ağzımdan nefes alıyodum burnumdan alınca koku hep geliyodu

Bidaha denersen böyle yap istersen

Bi süre sonra deniyebilirim bu dedigini ama suan imkansiztesekkür ederim bilgin icin

Aynen bende arkadaşa katılıyorum ilk içtiğimde midem almadı kusmadim ama ağzıma ilk götürdüğümde kokusu bile yetiyordu midemin bulanmasi için.ilk yaptığımda çok zorlandım doğru düzgün yapamamistim. Bu ay tekrar denemek istedim ilk bugun yaptım içtim ve baktım ki o mide bulantıları yok yani alismisim inşallah sonucu da olumlu olur.

Ben biraz arastirdimda sogan kürü prolaktini yükseltiyormus prolaktininize baktirmadan kafadan yapmamak gerekio gibi

Ben kullandım :) soğan kürü ile hamile kaldım çok şükür 9aylik bebeğim var.
Cnm bende 29 ekimde regl oldum aynı gün soğan suyuna başladım günde bi bardak içiyorum ilk gün kanamam çok azdı içtikleri cogaldi canm soğan Kuru ne işe yariyorki ne güzel hamile kalmışsınıl bende kalırım insalah

Canm söğüt iyice burnunu tut bi dikişler iç anlamiyosun zaten burnunu tuttunmu sonra azcık şu iç tabi biraz tadı kalıyo ağzında ama yapacak bişey yok

İnşallah canım emeklerinizi boş çıkarmaz Rabbim

İlk gün az ise içince çoğalıyor da intihaplarin söküyordur. Şimdi yumurtalama günümü takip etmelisiniz. Sana kolay gelsin inşallah hamile kalırsın

İlk gün az ise içince çoğalıyor da intihaplarin söküyordur. Şimdi yumurtalama günümü takip etmelisiniz. Sana kolay gelsin inşallah hamile kalırsın
İnşallah canm ya bu ay doktorda yumurtlama takibine basliycaz kanamam bitsin inşallah bu son ay olur sen hamileydin demi

İnşallah canm ya bu ay doktorda yumurtlama takibine basliycaz kanamam bitsin inşallah bu son ay olur sen hamileydin demi
O anda hamile kaldım ama doktor kontrolünde değil takip ettim kendim:) çok şükür 9aylik kızim var:) sen yumurtlama gününden bı iki gün önce takip etmelisiniz

O anda hamile kaldım ama doktor kontrolünde değil takip ettim kendim:) çok şükür 9aylik kızim var:) sen yumurtlama gününden bı iki gün önce takip etmelisiniz
Ne güzel canm benim allah bagislasin ben kendim hep kaciriyorum ya inşallah bu ay bende hamile kalirim ya

Mrb soğan kürü hakkında yardım istiyorum.Yardım edebilirmisiniz.Yumurtlama döneminde içsem bişey olurmu?

Bende geçen ay içtim çok güzel intihap attı bu y d şükür hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…