Soğan kürü

Ama ben adetin 1. Günü başladım buğun 6. Gun içiyorum kanamam çoğaldı ve acaip şeyler akmaya başladı açaba yanlismi yaptım
Adet bitiminden iki gün sonra diyo Saraçoğlu istersen viral adetin bitikten sonra başla cnm

Bilemedim canım zaten söktürücü özelliği var benden 12 . Gün iki kez çok yoğun intihap geldi
Adetin 12. Gunumü içtin canm bendende baya kanama geldi dünden beri de koyu çamur gibi şeyler geliyor baya koyu kivsmli

Hamileliğin başlarında soğan kürü yapılabiliyomu zararı varmı?

CNım söktürücü özelliği var soğan kürünün içilmemel diye dşünüyorum
Bende o yüzden korkuyorum ama iltihap söksün diye içiyodum sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik korkumdan içmeyi bıraktım.içilebilirse devam edicektim etmiyim o zaman

CNım söktürücü özelliği var soğan kürünün içilmemel diye dşünüyorum
Bende o yüzden korkuyorum ama iltihap söksün diye içiyodum sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik korkumdan içmeyi bıraktım.içilebilirse devam edicektim etmiyim o zaman

Arkadaşlar bu kür adet bittikten sonra uygulandığında 15 günlük süre yumurtlama dönemine denk geliyor. Yani bu sürede ilişkiye girmeyecek miyiz ? Soğan kürü sebebi ile düşük yapanlar var hamile kaldığımı anlamadan devam edersem problem olur gibi geliyor

Misal benim yumurtlama günüm ayın 30 unda ve ben küre yarın başlayacağım diyelim. Yumurtlamama 8 gün var ve ben bunu yumurtlamadan sonrada kullanmaya devam edeceğim. Nasıl olacak anlamadım kafayı yiyeceğim artık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…