Kuzum sen adetliyken mi içtin
Adetin yedinci günü başladım 15gün içtim CnmKuzum sen adetliyken mi içtin
Ama ben adetin 1. Günü başladım buğun 6. Gun içiyorum kanamam çoğaldı ve acaip şeyler akmaya başladı açaba yanlismi yaptımAdetin yedinci günü başladım 15gün içtim Cnm
Adet bitiminden iki gün sonra diyo Saraçoğlu istersen viral adetin bitikten sonra başla cnmAma ben adetin 1. Günü başladım buğun 6. Gun içiyorum kanamam çoğaldı ve acaip şeyler akmaya başladı açaba yanlismi yaptım
BEn aslında adetin ilk günü başladım 6 gündür iciyorunAdet bitiminden iki gün sonra diyo Saraçoğlu istersen viral adetin bitikten sonra başla cnm
Bilemedim canım zaten söktürücü özelliği var benden 12 . Gün iki kez çok yoğun intihap geldiBEn aslında adetin ilk günü başladım 6 gündür iciyorun
Adetin 12. Gunumü içtin canm bendende baya kanama geldi dünden beri de koyu çamur gibi şeyler geliyor baya koyu kivsmliBilemedim canım zaten söktürücü özelliği var benden 12 . Gün iki kez çok yoğun intihap geldi
Yok adettin birinci gününden saydım yedinci gün başladım kürün bitmesine üç gün kala intihap attımAdetin 12. Gunumü içtin canm bendende baya kanama geldi dünden beri de koyu çamur gibi şeyler geliyor baya koyu kivsmli
Valla ben adet kanamasi yla daha iyi.sökülür diye başlangıç itibariyle ictmYok adettin birinci gününden saydım yedinci gün başladım kürün bitmesine üç gün kala intihap attım
CNım söktürücü özelliği var soğan kürünün içilmemel diye dşünüyorumHamileliğin başlarında soğan kürü yapılabiliyomu zararı varmı?
Bende o yüzden korkuyorum ama iltihap söksün diye içiyodum sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik korkumdan içmeyi bıraktım.içilebilirse devam edicektim etmiyim o zamanCNım söktürücü özelliği var soğan kürünün içilmemel diye dşünüyorum
Bende o yüzden korkuyorum ama iltihap söksün diye içiyodum sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik korkumdan içmeyi bıraktım.içilebilirse devam edicektim etmiyim o zamanCNım söktürücü özelliği var soğan kürünün içilmemel diye dşünüyorum
Bence etme inşallah adet olmazsın olursanda o zaman başla 15 gün içBende o yüzden korkuyorum ama iltihap söksün diye içiyodum sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik korkumdan içmeyi bıraktım.içilebilirse devam edicektim etmiyim o zaman
İlaçlara rağmen geçmeyen idrar yolu iltihabım var o yüzden bebiş için çok umutlu değilim ama umarım olmuştur..Bence etme inşallah adet olmazsın olursanda o zaman başla 15 gün iç
Bende içtim hamile kalmadan bir ay önce çok güzel intihap attım inşallah güzel haberler alırsınİlaçlara rağmen geçmeyen idrar yolu iltihabım var o yüzden bebiş için çok umutlu değilim ama umarım olmuştur..
Ben 2-3 gün içebildim sonra yumurtlama günüme denk geldi.İnşallah hayırlısı teşekkür ederimBende içtim hamile kalmadan bir ay önce çok güzel intihap attım inşallah güzel haberler alırsın
denedin mi :)Yarın adet gunum bende denıycem 4 bucuk yıldır olmuyor cok denemek ıstedım cesaret edemedım ama artık bu ay denıyceeem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?