- Emoji Skoru
- 5.945
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Bu ay soğan kürü yaptım önümüzdeki ayda onu yapayım bari belki tutar12 yemek kasigi bal
12 tatli kasigi corekotu
5tatli kasigi tarcin macun gibi yapiyorsun adetin 2.gununden baslayip sabah aksam ac karnina bir tatli kasigi 12 gun boyunca yiyorsun
Adetin düzenlimiydi canım pekiBen 15 gün kullandım bitirdiğimde adetime 4-5 gün vardı ama adet gününden 10 gün önce erkenden kasıklarım ve bacaklarim ağrımaya başladı sonra adete 4 gün kala bir damla kahverengiye yakın akıntı geldi alışık olmadığım bir durum olduğu için şüphelendim ertesi günü erken gebelik testi yaptım çok net pozitif çıktı
Adetin düzenlimiydi canım peki
Kan testini tam bilmiyorum ama karından ultrasonla görünüyormuş canım.. bendede vajinismus vardı gittiğimde alttan baktıramamıştım, karnımda baktı görünmedi bişey yok dendi tam 8 ay sonra öğrendim oda vajinismusu yendim alttan muayene olduğumda öğrendimPkolu olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz hsg mi çekiyorlar ya da kan testinde mi belli oluyor ben vajinismusum pek bilgim yok o aşamalara gelemedim
Saolasın canım benimKan testini tam bilmiyorum ama karından ultrasonla görünüyormuş canım.. bendede vajinismus vardı gittiğimde alttan baktıramamıştım, karnımda baktı görünmedi bişey yok dendi tam 8 ay sonra öğrendim oda vajinismusu yendim alttan muayene olduğumda öğrendim
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen kullandığım ay hamile kaldım şuan 19 haftadayim
Merhaba ya aynı şeyi yaşadım sanırım bende bgn bir leke gördüm normal gebelik testi yaptım negatif ama leke bu şekilde idi acaba yerleşme lekesi mi bacajlarım karnım çok kasılıyorBen 15 gün kullandım bitirdiğimde adetime 4-5 gün vardı ama adet gününden 10 gün önce erkenden kasıklarım ve bacaklarim ağrımaya başladı sonra adete 4 gün kala bir damla kahverengiye yakın akıntı geldi alışık olmadığım bir durum olduğu için şüphelendim ertesi günü erken gebelik testi yaptım çok net pozitif çıktı