SOĞAN KÜRÜ

ARKADAŞLAR MERHABA;
BENDE 1 HAFTA OLDU SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYALI. GÜNLERDİR SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYANLARDAKİ DEĞİŞİKLİKLERİ BELİRTİLERİ ARAŞTIRIYORUM AMA HİÇ BİŞEY BULAMADIM. BENİM BAŞLAYALI BUGÜN 8. GÜNÜM OLACAK. PCO LUYUM. ADET OLAMADIĞIM İÇİN NORMAL BİR ZAMANDA BAŞLADIM. 3. GÜNDEN SONRA KASIK AĞRILARIM ÇOK OLDU. BEYAZ MİNİK PARÇACIKLAR OLARAK AKINTIM BAŞLADI. KREMSİ GİBİ. NORMAL Mİ DİYE ARAŞTIRIYORUM BULAMIYORUM. KULLANANLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

sanırım pco yani kisti atıyorsun devam et sonra hemen dr git

gerçekten mi? ondan mıdır? ben saraçoğlunun kür setini aldım ona devam edeceğim. ben adet olunca kistlerin döküleceğini sanıyorum

bence sen bittikten sonra hemen bi görün dr sanırım kurtulmuş olacaksın.

bence sen bittikten sonra hemen bi görün dr sanırım kurtulmuş olacaksın.
İNŞALLAH ARKADAŞIM YA ALLAHIN İZNİYLE Bİ KURTULSAM. DOKTORLAR PCO NUN ÇOK İLERİ DERECESİNDE OLDUĞUMU SÖYLEDİLER ÇOK CANIM SIKILDI. AMELİYAT YADA LAPAROSKOPİ YAPTIRMAMI ÖNERDİLER. BENDE ONLARDAN KORKUYORUM İNŞALLAH HİÇ BİRİNE GEREK KALMAZ

Kzlarrr hepinize iyi geceler bi sorum olacaktı soğan kürümde bu 3. ayım ama bu defa mide ağrısı yaptı bide sürekli midem ağzımda dolaşıyorum bir haftadır sizde de böyle bi durum oldumu ya bi yeri tamir edelim derken başka bir yerde hasara sepep olmam işallah lişe yaramadımı yaradı adetim 24 26 günde bir oluken 28 güne döndü döngüsü diğer iki aylık kullanımımda böyle bi mide bulantım yada ağrım olmamıştı lütfen okur okumaz cvp yazın

Kzlarrr hepinize iyi geceler bi sorum olacaktı soğan kürümde bu 3. ayım ama bu defa mide ağrısı yaptı bide sürekli midem ağzımda dolaşıyorum bir haftadır sizde de böyle bi durum oldumu ya bi yeri tamir edelim derken başka bir yerde hasara sepep olmam işallah lişe yaramadımı yaradı adetim 24 26 günde bir oluken 28 güne döndü döngüsü diğer iki aylık kullanımımda böyle bi mide bulantım yada ağrım olmamıştı lütfen okur okumaz cvp yazın
Saraçoğlu yazısında ilk uygulana 15 gün ikinci uygulama 5-7 gün diye yazıyor yani 2 ay uygulanabiliyor ve 6 ayda bir kür tekrarlanacak die biliyorum ben

Ca
Nim migde bulantısı oluyor malesef ya benim migdem de agriyodu geceleri çok agriyodu. Saraçoğlu mide şikayeti olanlar kahvaltıdan yarım saat sonra icsinler dedi. Bi de bu aydan sonra soğan suyunu bırakıp incir kurune geç bence .prolaktin hormonunun yüksekse içmemen gerekiyo ama

Çikolata kisti olanlar dört aya tamamlasn diye söylemişti ilk onbeş soraki üç ay adete on gün kala yapın yazıyo sitesinde ilk iki ay bişey yoktu bu ay oldu böyle ya bıraksammiki acaba yaaa

zaybulantısı st: 40026217 .!.:
Çikolata kisti olanlar dört aya tamamlasn diye söylemişti ilk onbeş soraki üç ay adete on gün kala yapın yazıyo sitesinde ilk iki ay bişey yoktu bu ay oldu böyle ya bıraksammiki acaba yaaa
Bende mide bulantısı falan yapmadi hiç. Ben Saraçoğlunun kolay hamile.kalabilme setini aldim cuma gunu soğan kürüm bitecek aslanpencesine başlayacağım. 1 ay surecek ondan sonra tekrar 10 gun soğan kürü hemen arkasından civan percemi var 15 gün. Bu arada sette üzüm cekirdegi özü var sekeri falan duzenliyormus. Insallah faydalı olur sizede öneririm

Adetime 4 gün kaldı sende de mi çikolata kisti var ayyy bu ay çok feci miğde bulantısı yanması yaşıyorum c.tesi gününe kadar yapıp bırakacam soğan kürünü göğüslerimde ağrıyo çok soğan küründen sonra oldu bu ağrılarım yani soğan kürü bana hem yaradı hemde mahvetti valla hiiiccc ağrım falan olmazdı benim çünkü

Daha once mide bulantisi yapmayip simdi yapmasi tuhaf degil mi? Hamile olabilirmisin?

Yok yaaa keşke allahtan başka bi isteğim yokki zaten kötü olan yönü ne biliyomusun bütün hamilelik belirtilerini ben adet olacağım zaman yaşıyorum yani adet belirtilerimle hamilelik belirtileri aynı bklm c.tesiyi bklyrm rabbim gönlümüze göre versin dua edin lütfen işallah hamileyimdir işalllahhhhh

ben de geçen ay 3 cm kistim olduğunu öğrendim. 15 gün soğan kürü uyguladıktan sonra tekrar doktora gittim. kistim küçülmemiş hala 3 cm ama soğan kürü yapmadan önce fsh değerim 24 iken, soğan küründen sonra fsh 2 ye düştü. :KK71:diğer değerlerim normal ama e2 değerim 600 civarı..çok yüksek..o_O
bu ay tekrar soğan kürü yapcam.. bakalım neler olacak...

Ben küre başladığımdan beri hiiiicccc hastaneye gitmedim klomen başlayalım demişti doktor ama ilk bebişim kendiliğinden olduğu için acele atmek istemiyorum bklm artık hayırlısı değerlerim normal zaten sadece2.17 cm çikolata kistim var önümüzdeki ay gitcem bklm

Yok yaaa keşke allahtan başka bi isteğim yokki zaten kötü olan yönü ne biliyomusun bütün hamilelik belirtilerini ben adet olacağım zaman yaşıyorum yani adet belirtilerimle hamilelik belirtileri aynı bklm c.tesiyi bklyrm rabbim gönlümüze göre versin dua edin lütfen işallah hamileyimdir işalllahhhhh
inşallah rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere nasib etsin

Ben küre başladığımdan beri hiiiicccc hastaneye gitmedim klomen başlayalım demişti doktor ama ilk bebişim kendiliğinden olduğu için acele atmek istemiyorum bklm artık hayırlısı değerlerim normal zaten sadece2.17 cm çikolata kistim var önümüzdeki ay gitcem bklm
soğan kürüne ilk başladığında ne gibi değişiklikler oldu? akıntın nasıldı mesela?

Back
X