- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
Neyse canlari sağolsun. .bende hafta sonu okuyamıyorum hatırlatsaydın keşke bi yanlışlık olmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse canlari sağolsun. .bende hafta sonu okuyamıyorum hatırlatsaydın keşke bi yanlışlık olmuştur
Canimmm nasil yapiyorsun suan bende adetliyim denemek istiyorum 3 aydir bebis istiyorum malesef olumsuzgünaydın kızlar ben bu sabah itibariyle soğan kürüne başladım![]()
canm adetin biter bitmez sabak ve akşam aç karna,bi soğanın kabuklarını soyup ortadan ikiye uçe bolup bi su bardağı suyla beş dk kaynatıp ılıyınca içmk. 15 gun yapmn gerekio. Gerçkten bn çok fayda gordumCanimmm nasil yapiyorsun suan bende adetliyim denemek istiyorum 3 aydir bebis istiyorum malesef olumsuzbir dusuk yaptim bu ay
![]()
Cok tesekkur ederim canim ya adetim biter bitmez denicem koku oluyormu birde dusuk yaptirdigini soyluyorlar dogrumudurcanm adetin biter bitmez sabak ve akşam aç karna,bi soğanın kabuklarını soyup ortadan ikiye uçe bolup bi su bardağı suyla beş dk kaynatıp ılıyınca içmk. 15 gun yapmn gerekio. Gerçkten bn çok fayda gordum
yani adrtten hmn sonra yapıp 15 gun kullanınca hamilelk henuz oluşmamş olduğu için duşk riski yok ancak hamilykn kullanrsan var tabi. Başlarda bana kokusuda tadıda iğrenç geldi ama etkisini gordukçe hiç aldrş etmedm zaten insan alışıp,hmnCok tesekkur ederim canim ya adetim biter bitmez denicem koku oluyormu birde dusuk yaptirdigini soyluyorlar dogrumudur
Hemen deniycem cok tsk ederim umarim senin gibi faydasini gorururumyani adrtten hmn sonra yapıp 15 gun kullanınca hamilelk henuz oluşmamş olduğu için duşk riski yok ancak hamilykn kullanrsan var tabi. Başlarda bana kokusuda tadıda iğrenç geldi ama etkisini gordukçe hiç aldrş etmedm zaten insan alışıp,hmn
günaydın canım ben adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam aç karnına yaptım ikinci ayda adetime 10 gün kala 7 gün yaptım bu ayda yapmayı düşnüyüorumCanimmm nasil yapiyorsun suan bende adetliyim denemek istiyorum 3 aydir bebis istiyorum malesef olumsuzbir dusuk yaptim bu ay
![]()
günaydın canım ben adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam aç karnına yaptım ikinci ayda adetime 10 gün kala 7 gün yaptım bu ayda yapmayı düşnüyüorum[/QUOTE tsk ederim canim deniycem bende sen ekstra klomen vs kullaniyormusun
Canim cok tsk sen klomen tarzi bi ilacta kullaniyormusungünaydın canım ben adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam aç karnına yaptım ikinci ayda adetime 10 gün kala 7 gün yaptım bu ayda yapmayı düşnüyüorum
geçen sene 6 defa kullandım çatlatma iğneside oldum artık gitmiyorum cnm benim çocuğum var bi tane daha olsun istedik olmuyoCanim cok tsk sen klomen tarzi bi ilacta kullaniyormusun
Olur insallah canim ya ben 3 aydir istiyorum bir dusuk yaptimgeçen sene 6 defa kullandım çatlatma iğneside oldum artık gitmiyorum cnm benim çocuğum var bi tane daha olsun istedik olmuyo
merhaba canım 3 . günü değil adetin bitince başlıcaksınMerhaba kizlar
Ben bu ayda kirmizi karti yedim. Olmadi yine.
3 gunde gecikmisti. Nasil umutlanmistim.
Napalim hayirlisi.
Bugun adetimin ilk gunu. 3. Gun bende deneyecegim sogan kurunu insallah faydasi olur.
Evt canim yaKzzzlarrr nslsnz ya bu ara kimse girmiyo kulübe herhelde