- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
bende günde bir bardak yapıyorum canım.Günde 1 kere yapsam olur mu? Çalıştığım için sabahları zor oluyor. Akşam yapıp içiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende günde bir bardak yapıyorum canım.Günde 1 kere yapsam olur mu? Çalıştığım için sabahları zor oluyor. Akşam yapıp içiyorum![]()
Kaçıncı günündesin cnm.bi değişiklik var mıbende günde bir bardak yapıyorum canım.
Kaçıncı günündesin cnm.bi değişiklik var mı![]()
hoşgeldin canım inş. faydasını görürsün benimde 7,günüm soğan küründe bende akıntı falan olmuyo sennde nasılsı bi değişiklik oldumu ?
hoşgeldin canım bende ilk kez yapıyorum 8.günümdeyim bende bi değişklik yapmadı seninki kistten olabilirMrb arkadaş lar.. bn de yeni üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 1 hafta var ancak bugün kahverengi lekelenme başladı. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim.. iyi geceler herkese :))
merhaba canım bence saraçoğlunun dediği gibi yapmaya çalış bende çalışıyorum ama iki defa içiyorum daha etkili olurGünde 1 kere yapsam olur mu? Çalıştığım için sabahları zor oluyor. Akşam yapıp içiyorum![]()
merhaba canım hoşgeldin demekki soğan suyu gerçekten kistlere çok iyi geliyokızlar soğan suyu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama son 3 gündür yaşadıklarım şunlar:
1- geçen cuma soğan kürüne başladım.Cumartesi sağ altta bir ağrı/batma başladı. O gün kadın doğum doktoruna gittim. Kistim hala yerindeydi. Ve muayene ettiğinde batma oluyordu. (Yumurtalığımda 3 cm lik bir kist var). Doktor ağrıyı kist yapmaz başka bi şey olabilir dedi ve bir sonraki çarşamba için ultrason randevusu verdi. O gün kahverengi akıntı başladı.
2- Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama adet değilim hala (bugün pazartesi) ancak kahverengi akıntım var. Soğan küründen olabilir mi ? Bilmiyorum.
3- Pazar ağrım şiddetlendi. Gece acile gitmeye ramak kaldı.
4-Bugün tüm gün acildeydim. Apandisitten şüphelendiler önce ama kan değerlerim temiz. İdrar temiz,ultrasounda apandisite benzer bir bulgu yok. .Apendiks 5 cm kalınlaşmış ama bu da sınırmış apandisit diyebilmek için. Daha da ilginci benim her adet döneminde kontrole gittiğim ve daha 2 gün öncesine kadar yerinde taş gibi çakılı duran kistim yok. Doktorlara (ki genel cerrahi, dahiliye ve radyoloji doktorlarının üçüne de tekrar tekrar sağda kocaman bir kistim vardı benim. Daha cumartesi hoca hala duruyor yerinde dedi... Dememe rağmen bana ısrarla Orda kist yok dediler...
5- Yarın tekrar hastaneye gideceğim. Ağrının neden kaynaklandığını bulmak için kan testi ve muayene yapacaklar. Hala apandisitten şüpheleniyorlar ama gastroentereloji doktoru, radyoloji doktoru ve genel cerrah "tam olarak apanidisit diyemeyiz. Hatta bana kalsa bu apandisit değil deriz" diyorlar.
6-Sonuç: Kistim gitmiş. Acaba ağrıyı/batmayı da mı kist yaptı.
7-Ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Sevgiler..
Doktorların evet soğan suyundan dır diyeceğini hiç sanmıyorum. Onlar tıbben tedaviden yana.biz evde kendi başımıza yapıyoruzBugün tekrar genel cerrah, gastro ve kadın doğum gördü. Kist yok. Gitmiş. Bugün pıhtıdan farklı siyah birşey düştü. Kadın doğum doktoru kist kanala girmiş olabilir dedi.
Sonuç: eğer küçülmezse ameliyatla alınması düşünülen kistim gitmiş :) ağrı ondan olabilir mi diye sorduğum doktorlar kesin ondandır demiyorlar. Ama bence soğan suyu neden oldu hepsine.
Bugün tekrar genel cerrah, gastro ve kadın doğum gördü. Kist yok. Gitmiş. Bugün pıhtıdan farklı siyah birşey düştü. Kadın doğum doktoru kist kanala girmiş olabilir dedi.
Sonuç: eğer küçülmezse ameliyatla alınması düşünülen kistim gitmiş :) ağrı ondan olabilir mi diye sorduğum doktorlar kesin ondandır demiyorlar. Ama bence soğan suyu neden oldu hepsine.
gözünaydın canım bak kistten kurtulmuşsunBugün tekrar genel cerrah, gastro ve kadın doğum gördü. Kist yok. Gitmiş. Bugün pıhtıdan farklı siyah birşey düştü. Kadın doğum doktoru kist kanala girmiş olabilir dedi.
günaydın canım nasılsın benim 9. günüm akşamdan beri kasıklarım ağrıyo ya üşüttüm yada yumurtlama günlerimne kadar güzel çok sevindim canım
günaydın canım nasılsın benim 9. günüm akşamdan beri kasıklarım ağrıyo ya üşüttüm yada yumurtlama günlerim
benim bu güne gösteriyo yumurtlama günümü ama bilmiyorum zaten yarıyı geçtik bakalım neler olacak merak ediyorumya ben dün içemedim
üşüttün tabii soğuk yerde durdun akşama kadar ondan olmuştur.
yumurtlama günü benim cumartesi seninde tahmini cuma yada perşembe olabilir büyük ihtimalle ..
bende herhangi bir değişiklik yok sanırım kist filan yok bende..yada son günlere girerken yoğunluk artabilir..
benim bu güne gösteriyo yumurtlama günümü ama bilmiyorum zaten yarıyı geçtik bakalım neler olacak merak ediyorum![]()
Ben daha 3.gunumdeyimbenim bu güne gösteriyo yumurtlama günümü ama bilmiyorum zaten yarıyı geçtik bakalım neler olacak merak ediyorum![]()
olsun cnm ya çabuk geçiyo bende ne zaman geçicek diyodum pro üye nasıl olunuyoBen daha 3.gunumdeyim![]()
olsun cnm ya çabuk geçiyo bende ne zaman geçicek diyodum pro üye nasıl olunuyo