SOĞAN KÜRÜ

sanırım ben öyle anladım..neyse çok ta önemli bir şey değil zaten..birşey dicem sana benim göbeğim vardı biraz soğan suyu sayesinde sanırım biraz küçüldü..sende de varmı böyle bir durum
bende bu sabah giyinirken farkettim benimkide biraz küçülmüş :confused::confused::confused:

Doktorların evet soğan suyundan dır diyeceğini hiç sanmıyorum. Onlar tıbben tedaviden yana.biz evde kendi başımıza yapıyoruz :KK66: bizi destekleyecek bi söz söylemezler. Soğan kürü nün birçok kistin düşürdüğünü okudum canım. Herşey doğada ve elimizin altında :KK66:
Evet. Ben de sizin gibi düşnüyorum. :)

Bugün tekrar genel cerrah, gastro ve kadın doğum gördü. Kist yok. Gitmiş. Bugün pıhtıdan farklı siyah birşey düştü. Kadın doğum doktoru kist kanala girmiş olabilir dedi.
Sonuç: eğer küçülmezse ameliyatla alınması düşünülen kistim gitmiş :) ağrı ondan olabilir mi diye sorduğum doktorlar kesin ondandır demiyorlar. Ama bence soğan suyu neden oldu hepsine.
Canim kistin cikolata kisti miydi

merhaba kızlar:KK54: bende adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladımHoppa kürün 3. günündeyim küre başladığımdan beri giderek artan kahverengi lekelenmem var.. bu nedemek acaba kızlar iyi bişeymi:KK22::KK22: yeni regl olduğum için rahim duvarlarındaki kalıntılar temizleniyordur diye umuyorum amaa ??:KK58::KK58:

M
merhaba kızlar:KK54: bende adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladımHoppa kürün 3. günündeyim küre başladığımdan beri giderek artan kahverengi lekelenmem var.. bu nedemek acaba kızlar iyi bişeymi:KK22::KK22: yeni regl olduğum için rahim duvarlarındaki kalıntılar temizleniyordur diye umuyorum amaa ??:KK58::KK58:
Merhaba canım. Benimde bugün 3.gunum.ben adetimin 2.basladim.sabah kahve kahve lekelerim vardı ama ben reglye bağlıyorum. Çünkü bitmeye yakın öyle oluyor.sjmdi leke Meke yok.kürün bitimine yakın belki o rahim temizlenmesi olur.bi kaç gün daha geçsin bakalım 0

Kızlar sizlere birsey sormak istiyorum.sogan kürüne başladım başlayalı acayip bi gazım :oops:oluyor.sizede oluyor mu?

merhaba c
merhaba kızlar:KK54: bende adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladımHoppa kürün 3. günündeyim küre başladığımdan beri giderek artan kahverengi lekelenmem var.. bu nedemek acaba kızlar iyi bişeymi:KK22::KK22: yeni regl olduğum için rahim duvarlarındaki kalıntılar temizleniyordur diye umuyorum amaa ??:KK58::KK58:[/QUOTE

merhaba canım ben soğan küründe 11. günümdeyim bende hiç lekelenme olmadı iltihap vardır belki sende onu temizliyodur :KK37::KK37::KK37:

Back
X