- Konu Sahibi hedef 2016
Cañim ben bugun adet oldumm sali dr gidicem asilama icin3.gunun son sogan suyunu kaynatiyorum ins sifa buluruz buay gelsin bebislerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cañim ben bugun adet oldumm sali dr gidicem asilama icin3.gunun son sogan suyunu kaynatiyorum ins sifa buluruz buay gelsin bebislerimiz
çok önemli olmadığı söylendi prolaktin için .evet biraz yüksek.amh yaptırdım.2,59 çıktı sonuçprolaktin yüksek değilmi
Cañim ben bugun adet oldumm sali dr gidicem asilama icin baslicam dua et.3.gunun son sogan suyunu kaynatiyorum ins sifa buluruz buay gelsin bebislerimiz
Rabbim hayitlisitla kucagina almayi nasip etsin hersey dua sabir biseyler sebep oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda bende yarin dr gidicem asilama. Ya baslicaz insArkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. aylarca buradan yazdıklarınızı okuyarak teselli buldum, bazen umutlandım bazen üzüldüm ama cok sükür melegim artık benimle henüz cok küçük inşş bizi bırakmaz. Gelelim bu mesajı yazma nedenime arkadaslar bende sogan kürü mucizesine artık inananlardanım bu ay adetim bittikten 4-5 gün sonra ki bu ovulasyon günlerine denk geliyo 15 gün aksatmadan soğan kürünü uyguladım yalnız çalıştığım için aksam ve gece uyguladım ve şükür şifasını gördüm. Tabi bunun yanında dua dua dua rabbime şükürler olsun inşş yarabbim isteyen herkese nasip eder bizede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.
bende uygulamak istiyorum 7 nisan adet tarihim ne zaman başlıcam nasıl yapcam bana da söyler misin gerçi bi kere denedim içemedim çok midem bulandı.Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. aylarca buradan yazdıklarınızı okuyarak teselli buldum, bazen umutlandım bazen üzüldüm ama cok sükür melegim artık benimle henüz cok küçük inşş bizi bırakmaz. Gelelim bu mesajı yazma nedenime arkadaslar bende sogan kürü mucizesine artık inananlardanım bu ay adetim bittikten 4-5 gün sonra ki bu ovulasyon günlerine denk geliyo 15 gün aksatmadan soğan kürünü uyguladım yalnız çalıştığım için aksam ve gece uyguladım ve şükür şifasını gördüm. Tabi bunun yanında dua dua dua rabbime şükürler olsun inşş yarabbim isteyen herkese nasip eder bizede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.
ben adet bitiminden 4- 5 gün sonra basladım her gün taze soganı kaynamıs suya dörde bese bölerek bes dakika kaynattım sonra ılık halde içtim normalde öğle ve aksam yemeklerinden 15- 20 dakika önce ama ben calıstıgım için gece yatmadan önce ve aksam uyguladım kürü 15 gün devam ettim şifa allahtan tabi ama vesile oldu sanırım şükür bebeğimiz bizimlebende uygulamak istiyorum 7 nisan adet tarihim ne zaman başlıcam nasıl yapcam bana da söyler misin gerçi bi kere denedim içemedim çok midem bulandı.
dualarim seninle arkadasim bende meryem ana otu varmis umreden geltirdi ark onu deniyorum dun taktim ustume bugunde suya atip icicem dua et cnmCañim ben bugun adet oldumm sali dr gidicem asilama icin baslicam dua et.
Rabbim hayitlisitla kucagina almayi nasip etsin hersey dua sabir biseyler sebep oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda bende yarin dr gidicem asilama. Ya baslicaz ins
canim ben adetimin 7 . gunu basladim halen iciyorum 15 gun sabah aksam yemeklerden once ins bebislerimiz bizimle olurbende uygulamak istiyorum 7 nisan adet tarihim ne zaman başlıcam nasıl yapcam bana da söyler misin gerçi bi kere denedim içemedim çok midem bulandı.
rabbim tamina erdirsin ins ictigin zamanlar akintin yadda baska bi belirti varmiydiben adet bitiminden 4- 5 gün sonra basladım her gün taze soganı kaynamıs suya dörde bese bölerek bes dakika kaynattım sonra ılık halde içtim normalde öğle ve aksam yemeklerinden 15- 20 dakika önce ama ben calıstıgım için gece yatmadan önce ve aksam uyguladım kürü 15 gün devam ettim şifa allahtan tabi ama vesile oldu sanırım şükür bebeğimiz bizimle
yok canım hiç akıntım falan olmadı ama iltihabı olanlarda oluyomus sanırım okudugum kadarıyla ben hatta işe yaramadı heralde dedim kendi kendime ama cok şükürrabbim tamina erdirsin ins ictigin zamanlar akintin yadda baska bi belirti varmiydi
bende de akinti falan olmuyo bende diyorumki isemi yaramiyo demekki olmasada etki ediyor sen sogan suyunu bitirince ne zmn test yaptirdinyok canım hiç akıntım falan olmadı ama iltihabı olanlarda oluyomus sanırım okudugum kadarıyla ben hatta işe yaramadı heralde dedim kendi kendime ama cok şükür
Sogan suyu bittikten 2 gun sonra yaptim canim adetimede 2 gun vardi ins sanada sifa olurbende de akinti falan olmuyo bende diyorumki isemi yaramiyo demekki olmasada etki ediyor sen sogan suyunu bitirince ne zmn test yaptirdin
benim adetlerim ilacsiz olmuyo ben pco luyum o yuzden nasil anliycam diye dusunuyorum bugun 6 . gunum u ictim sogan suyunda martin 20 sinde ilacla adet olmusdum nisanin 20 sini beklemeliyim dimi test icin yoksa nisan in 10 unda falan yapsammiSogan suyu bittikten 2 gun sonra yaptim canim adetimede 2 gun vardi ins sanada sifa olur
Bende ayni sikayetlerdeydim arti olarak gogus agrisi. Ileri derecede pcoluyum hamileymisim insallah sendr hamilesindirArkadaslar ben adetimin 3. Günü soğan kurune başladım ve 15 gun yaptım. Pkoluyum. O nedenle adet dongum oldukça düzensiz. Beklenmeyen adet tarihim 5 nisan. Ama son birkaç gündür kasiklarimda ara ara batmalar goguslerimde acayip bir hassasiyet var. Daha önceleri adetim yaklaştığında hiç böyle belirtilerim olmazdi. Gün içinde de süt beyaz akıntım oluyor hatta adet oldum zannediyorum. Tecrubeli olan arkadaslarim yardimci olabilirler mi acaba.Ümitlenmek istemiyorum ama şimdilik durum bu. Gelişme olursa paylaşırım. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun ınsaallah.
insan sabredemiyo canım ama erken yapıncada bu sfer kimyasal gebelik olabiliyo sabredebiliyosan bekle derim yok aklımda kalmasın dersen bi kan verbenim adetlerim ilacsiz olmuyo ben pco luyum o yuzden nasil anliycam diye dusunuyorum bugun 6 . gunum u ictim sogan suyunda martin 20 sinde ilacla adet olmusdum nisanin 20 sini beklemeliyim dimi test icin yoksa nisan in 10 unda falan yapsammi