SOĞAN KÜRÜ

Bu ay sol overdeki yumurtamkiste dönüştü 6 cm olmuş soğan kuruyle bu kadar büyük bundan büyük kisti eriten oldu mu
ben erittim 5 mm di benimkisi seninkide 6 mm di canım cm çok çok büyük olur yumurtaların boyu nerden baksan okadardır.benimde pco var kendimi bildim bilel yumurta ne gelişiyo ne oluşuyodu bende incir-havuç kürü yapiyim dedim o da kist oluşturdu dr.adet omanı bekliycez şuan b ilaç falan vermiycem dedi bende öğünden itibaren 10 gün boyunca soğan kürü yaptım 10 gün sonund ultrasona girdim kistim erimişti çok faydası oluyo emin ol yararını görürsün zararını görmezsin

ben erittim 5 mm di benimkisi seninkide 6 mm di canım cm çok çok büyük olur yumurtaların boyu nerden baksan okadardır.benimde pco var kendimi bildim bilel yumurta ne gelişiyo ne oluşuyodu bende incir-havuç kürü yapiyim dedim o da kist oluşturdu dr.adet omanı bekliycez şuan b ilaç falan vermiycem dedi bende öğünden itibaren 10 gün boyunca soğan kürü yaptım 10 gün sonund ultrasona girdim kistim erimişti çok faydası oluyo emin ol yararını görürsün zararını görmezsin

Kardelennnnnnnnn 60 mm yani 6 cm oluyor yumurta 18 22 mm catliyor normal olan bu bnm yumurtacatlamamis o yuzden buyumus buyumus

Arkadaşlar soğan kürünü kullanırken hamile kalirsak haberimiz olmadan devam edersek zararı olur mu acaba ?

Yok bi zararı olmaz diyordu saraçoğlu zaten sadece 15 gün uyguluysn yani bi zararı olmaz cnm...

Senin sorunun neydi gkb22 bu arada önemli dğl
Yaa doktorun dediğine göre ne bende ne de eşimde bi sıkıntı yok yaklaşık 1 yıla yakın ugrasyz 2 defa aşılama yaptrdk ilki tutunamadi digeride tutmadı çok yiprandm ve tedaviyi biraktm simdi cok daha iyi hissedyrm kendimi bugun 9 gün oldu soğana baslayali hayırlısı bakalim

bencede canim dr git bende merak ettim damla seklinde kahverengi gelip sonra devam etmemesi cok ilginc olmus bakalim dr ne diycek haber edermisin canim merak ederim
dün gittim doktora şiddetli şekilde polikıstik oversin dedi klomen ve bitkisel bi takviye verdi yumurtlayamayı kolaylaştırıcıymış başladım bakalım ilaç bitince tekrar gidicem

[QUOTE="BeyazBulut, post: 40307323, memben canım kullandınmı daha once işe yararmı[/QUOTE]

Bnde pko yok ama kullananlar memnun ben kullandim 2 ay yumurtamsı gelişti bnde her iki tarafta yumurta yapti sol 1 sağ 2 ama gebe kalamadim

[QUOTE="BeyazBulut, post: 40307323, memben canım kullandınmı daha once işe yararmı

Bnde pko yok ama kullananlar memnun ben kullandim 2 ay yumurtamsı gelişti bnde her iki tarafta yumurta yapti sol 1 sağ 2 ama gebe kalamadim[/QUOTE]
bakalım görücez inşallah fayda olur ben ilk defa kullanıyorum sen ne zamandır deniyorsun

bende ıkı yıldır korunmuyorum ama tedavi görmedim dogru durust klomen kullandım bir kere oda cok uzun zaman onceydi bu ay tekrar deniyoruz bakalım nasipte varsa oluyor beklicez yapacagımız bişsey yok

Back
X