- 1 Mayıs 2015
- 115
- 60
- 13
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.061
ben yeni üyeyim beni araniza alirsaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten özellikle kistleri ve miyomlari götürüyor hemen yap insallah isine yararYumurtaliklari kistler varken temizlese ise yarar mi ne bilim
Adeti beklemiyim mi ?zaten özellikle kistleri ve miyomlari götürüyor hemen yap insallah isine yarar
Adetteyken mi icilmeli hemen icmelimiyimamaç zaten kistleri temizlemek.kesinlikle etkili diyorum.
adetliyken içilmiyor bildiğim kadarıyla.adet bitince ya da başlamadan 15 gün önce içilmeli.o ara adet kanaması olursa hatta soğan kürüne ara verildiğini biliyorum.Adetteyken mi icilmeli hemen icmelimiyim
sıze bı sey sorabılır mıyım pekı sogan kurunden sonra bel agrısı ve yanlarda kramplar oluyor mu sızde
bence sogan kurunede baslayın o haplar sıkayetlerı azaltıyor kıstlerı yok etmıyorSelamlar kızlar.. 2 yıldır tedavi goruyorum ama başaramadım anne olmayi henuz. Nisan ayinda aşilama yapildi ama yumurtam catlatma ignesi yapildigi halde pko dan dolayi catlamamiş ve sonuc negatif. Şimdi de pko oldugu icin doktorum dogum kontrol hapi kullanmami soyledi. Sogan kuruyle birlikte dogum kontrol hapi kullanayimmi 1 ay ne dersiniz?
MERHABA SOĞANI SOYDUNUZMU YOKSA KABUKLUMU KAYNATTIN.ben adet bitiminden 4- 5 gün sonra basladım her gün taze soganı kaynamıs suya dörde bese bölerek bes dakika kaynattım sonra ılık halde içtim normalde öğle ve aksam yemeklerinden 15- 20 dakika önce ama ben calıstıgım için gece yatmadan önce ve aksam uyguladım kürü 15 gün devam ettim şifa allahtan tabi ama vesile oldu sanırım şükür bebeğimiz bizimle
soydum canım normal yemeklik nasıl soyuyorsak o kadar soydumMERHABA SOĞANI SOYDUNUZMU YOKSA KABUKLUMU KAYNATTIN.
ben sıze bı sey sorabılır mıyım sızın sogan kurunu 15 gun ıctıkten sonra adet tarıhıne kac gun kalmıstısoydum canım normal yemeklik nasıl soyuyorsak o kadar soydum
canım onu tam bilemiycem ama adetim bittikten 3-4 gün sonra basladım 28 -29 gün suruyo döngümde yani cok az kalmıstı muhtemelen ama ben saracoglunun konusmalarında adet olsanız bile devam edin diye dinlemiştim yani on bes günğ tamamlayana kadarben sıze bı sey sorabılır mıyım sızın sogan kurunu 15 gun ıctıkten sonra adet tarıhıne kac gun kalmıstı
canım soğan küründen hemen sonra mı hamile kaldın?canım onu tam bilemiycem ama adetim bittikten 3-4 gün sonra basladım 28 -29 gün suruyo döngümde yani cok az kalmıstı muhtemelen ama ben saracoglunun konusmalarında adet olsanız bile devam edin diye dinlemiştim yani on bes günğ tamamlayana kadar
Evet canim kullandigim ay oldu cok sukurcanım soğan küründen hemen sonra mı hamile kaldın?
ayyy hadi inşallah darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. ve inşallah sağlıkla devamı gelsin! sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah cmn. peki konu değil ama düşük falan var mıydı öncesinde? yada uzun süredir mi olmuyordu?Evet canim kullandigim ay oldu cok sukur
Yok canim cok sukur dusuk falan yoktu hic bi sorunda gorunmuyodu 4-5 aydir deniyorduk bide bu kuru deneyeyim dedim çok şükür olduayyy hadi inşallah darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. ve inşallah sağlıkla devamı gelsin! sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah cmn. peki konu değil ama düşük falan var mıydı öncesinde? yada uzun süredir mi olmuyordu?
anladım cnm bakalım inş benim de sebebim olurYok canim cok sukur dusuk falan yoktu hic bi sorunda gorunmuyodu 4-5 aydir deniyorduk bide bu kuru deneyeyim dedim çok şükür oldu
canım saraçoğlu soğan kürü için zaten hemen o ay olur demiyor ki belki geçen ay yumurtlamamışsındır rahmin hazır bekliyordur. saraçoğlu 6 ay-1 yıl diyor. bir sıkıntı var mı sen de ya da eşinde? kaç aydır deniyorsunuz? düşük kimyasal oldu mu? ilk çocuk mu?ben geçen ay soğan kürü, eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ama malesef bende işe yaramadı. 2 gün gecikmeli olarak bugün regl oldum. çok umutlanmıştım.umarım sizde işe yarar.