SOĞAN KÜRÜ

Kızlar bende bu ay sıgan kuru kullandım. Adetım 2gun gecıktı. Ama bu sabah oldum cok uzuldum. Bıde ınanılmaz bel agrısı yaptı. Hıc boyle olmamıstım. Benımkı gıbı olan varmı

Kızlar bende bu ay sıgan kuru kullandım. Adetım 2gun gecıktı. Ama bu sabah oldum cok uzuldum. Bıde ınanılmaz bel agrısı yaptı. Hıc boyle olmamıstım. Benımkı gıbı olan varmı
Bu zamana kadar hiç gecikmyen adetim 3 gün ge çıkmıştı canım

Sogan kuru gercekten mucize! 1bucuk yildir cocuk sahibi olamiyorduk. En fazla 5 gun icmisimdir sogan suyunu. Sanirim bu sefer oldu:) darisi basiniza..
Cok sevındım canım.. Bende ıse yaramadı. Aslında onceümitlendım 2gun gecıkmıstı adetım belim falan cok agrıdı bı halsizliklik oldu ama sonra 3gunun sabahında oldum. Cok uzuldum

Soğan kürü bende de ise yaramadı ama bu ay yumurtlama günlerimde inanılmaz akıntım ve bel agrim oldu.hic böyle olmazdı.

kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir :KK54:
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedim :KK17: sorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım :KK58:

kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir :KK54:
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedim :KK17: sorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım :KK58:
merhaba canım hoşgeldin soğan kürünü 3 ay kullanmışsın bemce daha fazla kullanma rahimi inceltiyomuş

Bu ay ıncır ve havuc kurune baslıccam. Ama zamanını bılmıyorum acaba adetken baslasammıkı. Kullanan varmı hıc

Back
X