- 25 Ekim 2013
- 9.919
- 32.411
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
benim de kızım 18 yaşında oğlumda 23benimde 18 yaşında bir kızım var 18 yaşında yapmıştım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kızım 18 yaşında oğlumda 23benimde 18 yaşında bir kızım var 18 yaşında yapmıştım :)
maşallah gençsin daha dediğin gibi olursa olur Allah diğerlerine uzun ömürler versinbenim de kızım 18 yaşında oğlumda 23ben martta 40 ı bitirecem
![]()
amin canım peki senin bu 18 sene içinde olmadımı istemediniz mimaşallah gençsin daha dediğin gibi olursa olur Allah diğerlerine uzun ömürler versin
yok tatlım bu benim ikinci evliliğim 18 yıl once ayrılmıştım yeni evlendim daha 6 ay oluyo :)amin canım peki senin bu 18 sene içinde olmadımı istemediniz mi
anladım canım Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. bi bebek dahayok tatlım bu benim ikinci evliliğim 18 yıl once ayrılmıştım yeni evlendim daha 6 ay oluyo :)
Bu zamana kadar hiç gecikmyen adetim 3 gün ge çıkmıştı canımKızlar bende bu ay sıgan kuru kullandım. Adetım 2gun gecıktı. Ama bu sabah oldum cok uzuldum. Bıde ınanılmaz bel agrısı yaptı. Hıc boyle olmamıstım. Benımkı gıbı olan varmı
Ozamn işe yaramıyo bu kür sadece bizi heveslendiriyo. Sonra tekrar üzüyoBu zamana kadar hiç gecikmyen adetim 3 gün ge çıkmıştı canım
Belki bizde yaramadı canım ama ben bi kere daha denycem bende çikolata kisti var belki ise yararOzamn işe yaramıyo bu kür sadece bizi heveslendiriyo. Sonra tekrar üzüyo
Cnm ben uc kere yaptim.15 gunu gecirmedimmerhaba canım sen kaç kere ve kaç gün kullandın ki
gözünaydın canım çok sevindimmSogan kuru gercekten mucize! 1bucuk yildir cocuk sahibi olamiyorduk. En fazla 5 gun icmisimdir sogan suyunu. Sanirim bu sefer oldu:) darisi basiniza..
Cok sevındım canım.. Bende ıse yaramadı. Aslında onceümitlendım 2gun gecıkmıstı adetım belim falan cok agrıdı bı halsizliklik oldu ama sonra 3gunun sabahında oldum. Cok uzuldumSogan kuru gercekten mucize! 1bucuk yildir cocuk sahibi olamiyorduk. En fazla 5 gun icmisimdir sogan suyunu. Sanirim bu sefer oldu:) darisi basiniza..
merhaba canım hoşgeldin soğan kürünü 3 ay kullanmışsın bemce daha fazla kullanma rahimi inceltiyomuşkızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedimsorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım
![]()