- 25 Ekim 2013
- 9.921
- 32.444
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
yo ben de bişe yok rahimi temizliyomuş diye yaptımHoşbulduk teşekkürler :) sizinde mi çikolata kistiniz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo ben de bişe yok rahimi temizliyomuş diye yaptımHoşbulduk teşekkürler :) sizinde mi çikolata kistiniz var
geçmiş olsun canım nane limon içBen ikinci kürü tamamlayamadım. İki gündür midemi bozmuşum ne bisey yiyebiliyorum nede icebiliyorum. Yarıda kaldı.
Rabbim gönlüne göre versin adetimin ilk günü ben de soğan kürüne başladım ilk denemem kötü olmuştu :) cesaret edip bugün yenşden başladım peşine hemen bisküvü yedim bu şekilde tamamlayacağım inşallah
Bana hiç kokmadı soğan kürü öyle iğrendirmedi çok şükür Allah kolaylığını verdi içiyorum 10 dk sonra feln yemek yiyoruz zaten . Bende adet bitiminin 7. günü başladım aman dikkat et adetin 1. günü başlaman tehlikeli olabilir çünkü adet olduğunda ve hamile olduğunu anladığında hemen bırakman gerektiğini okudum ben . Ama bilmiyorum yinede hayırlısı Allahtan soğan suyunun faydaları o kadar çok ki zaten okunduğunda.
Bu sefer ben de zorlanmadım zaten soğanın çiğ halini de çok seviyorum evet başlama günleri hakkında farklı günler var en sağlıklısının adet bittikten sonraki yedi gün olduğunu okudum ben de ama kendi kendime adetle belki daha kolay sökülür kistler diye düşündüm inşallah bir zararı olmaz böyle yapanlar da olmuş
Evet kesinlikle öyle rabbim her şeyin en hayırlısını versin bu incir kürünü iki soğan kürü arasında mı yapmak lazım bu konu hakkında bilgin var mıİnş olmaz dediğin gibi sen gönlünü kalbini ve inancını ferah tut Allahın izni ile Rabbim yüzümüze gülecek hayırlı bir bebek ileinanıyorummmmmm..... Dua Dua en önemliside bu DUA
Evet kesinlikle öyle rabbim her şeyin en hayırlısını versin bu incir kürünü iki soğan kürü arasında mı yapmak lazım bu konu hakkında bilgin var mı
canım incir kürünü soğan kürün bittikden sonra yapıcaksın saraçoğlu öyle diyoEvet kesinlikle öyle rabbim her şeyin en hayırlısını versin bu incir kürünü iki soğan kürü arasında mı yapmak lazım bu konu hakkında bilgin var mı
Çok teşekkür ederim papatyamm ikinci kürü de yaptıktan sonra yani ?canım incir kürünü soğan kürün bittikden sonra yapıcaksın saraçoğlu öyle diyo
evet canım aynen öyleÇok teşekkür ederim papatyamm ikinci kürü de yaptıktan sonra yani ?
cok heyecanlandm şimdi yaa. İnş bnde hamile kalırım bu ayaa adet gunlerimiz aynı. Bnde yarın başliyim. Haberdar olalım birbirimizden. Canm iki kere beş ay arayla yaptım. İkisindede hamile kaldım. Ole işte
merhaba canım hoşgeldin günde iki kere içiliyomerhaba kizlar.ben yeni katildim buraya sogan kurunu gunde kac defa uyguluyorsunuz?deneyipte hamile kalan varmi?![]()
Kuzu nabermerhaba canım hoşgeldin günde iki kere içiliyo
iiyim cnm senden ne haberKuzu naber![]()
İyim bende is guc devam ..kürlerin ne alemde nasıl gidiyor.iiyim cnm senden ne haber
ikinciyi yapmıştım üçüncüyüde belki yaparım ay sonunda bakalım sen ya vasi dua grubuna katılmamışmıydınİyim bende is guc devam ..kürlerin ne alemde nasıl gidiyor.
Katılmıştım cnm.hatta 2 günde okudum.haftasknu zor olur ara verelim giren çok olamaz dedim ki haftasonu yoğun oluyorum okuyamiyorum. Pzt hemen çıkarmışlar. .bende bişey demedim.ikinciyi yapmıştım üçüncüyüde belki yaparım ay sonunda bakalım sen ya vasi dua grubuna katılmamışmıydın
bende hafta sonu okuyamıyorum hatırlatsaydın keşke bi yanlışlık olmuşturM
Katılmıştım cnm.hatta 2 günde okudum.haftasknu zor olur ara verelim giren çok olamaz dedim ki haftasonu yoğun oluyorum okuyamiyorum. Pzt hemen çıkarmışlar. .bende bişey demedim.