- Konu Sahibi hedef 2016
Olsun bi kez daha test yaptrmakla ne kabedersinki sonra yap yine yapacağın kürleri işallah hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede gec dollenme olabilir biraz daha bekle adetlerin duzenlimi normaldeOlsun bi kez daha test yaptrmakla ne kabedersinki sonra yap yine yapacağın kürleri işallah hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah
Evet duzenli 3 ayda bi 3 gun falan gecikiyobencede gec dollenme olabilir biraz daha bekle adetlerin duzenlimi normalde
Idrar testinden cikarmi kanmi yaptirayimOlsun bi kez daha test yaptrmakla ne kabedersinki sonra yap yine yapacağın kürleri işallah hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah
Kizlar gecen adet gunlerimIdrar testinden cikarmi kanmi yaptirayim
duzenliyse normalde bence bitkisel bisey yapma sabir et birazEvet duzenli 3 ayda bi 3 gun falan gecikiyo
Kizlar gecen adet gunlerim
Kasim 30
Aralik 24
Ocak 21
Subat 20 normalmidir
suanda kac gun geciktiKizlar gecen adet gunlerim
Kasim 30
Aralik 24
Ocak 21
Subat 20 normalmidir
20 sinde olsaydim olmadim 8 gun gectisuanda kac gun gecikti
Simdi ben 30 unu bekliyim adetim icin anlmadimkisuanda kac gun gecikti
gercekten kâfam karisti benimde agrin falan oluyomu kasiklarindaSimdi ben 30 unu bekliyim adetim icin anlmadimki
Arada evetgercekten kâfam karisti benimde agrin falan oluyomu kasiklarinda
30 kadar bekle bakalim canim bennde cok meraklandimArada evet
Olursam yazarim olmassamda durumdan haberdar ederim30 kadar bekle bakalim canim bennde cok meraklandim![]()
tmm haberlerini bekliycem canim ikimizden baska kimsede yok zaten topikteOlursam yazarim olmassamda durumdan haberdar ederim((
Olsun gelirlertmm haberlerini bekliycem canim ikimizden baska kimsede yok zaten topikte
canim normalde dogum kontrel icince adet olmann lazim bence bekle 4 gun icmedinmi normalde adetlerin duzenlimiselam arkadaşlar bende polikistkover var ıkı aydır doğumkontrol hapı kullandım erkeklik hormonu çok yukselmıştı çunki gecen ay hap bittikten 3-4 gun sonra adet oldum ama bu ay bir hafta gecmesine ragmen hala adet olmadım sogan kürüne başlamak ıstıyordum bu ay adet olmazsam eger direk başlayabilirmiyim acaba illa adet olmam şartmı bide bu ay hapı 4 gun filan unuttum içemedim taşınma durumlarından dolayı acaba oyuzdenmi gununde gelmedi adet