SOĞAN KÜRÜ

merhabalar ben çalışan biriyim günde iki defa yapamıyorum. özellikle sabahları yetişmiyor ve aç karınla çok kötü oluyor.çalışan bayanlar nasıl yaptınız kürü.günde bir bardak yeterli olurmu acaba

merhabalar ben çalışan biriyim günde iki defa yapamıyorum. özellikle sabahları yetişmiyor ve aç karınla çok kötü oluyor.çalışan bayanlar nasıl yaptınız kürü.günde bir bardak yeterli olurmu acaba
bende çalışıyorum canım normalde saat 7 de kalkıyordum kür için 6,30 da kalkmaya başladım akşamları da 8 gibi evde oluyordum gider gitmez hemen ocağa koyuyordum mide rahatsızlığından dolayı 15i tamamlayamadım 12 de bıraktım eğer mide sorununuz varsa koruyucu içmenizi de tavsiye ederim

bende çalışıyorum canım normalde saat 7 de kalkıyordum kür için 6,30 da kalkmaya başladım akşamları da 8 gibi evde oluyordum gider gitmez hemen ocağa koyuyordum mide rahatsızlığından dolayı 15i tamamlayamadım 12 de bıraktım eğer mide sorununuz varsa koruyucu içmenizi de tavsiye ederim
teşekkür ederim. çok şükür bişey yok kis miyom felan ben hamilelik için başladım.

Merhaba canım öncelikle kurun sonrada topigin hayirlo ugurlu olsun. Ben ilk ay 15gun ikinci ay 5gun yaptim sogan kurunu iki ayda su gibi cok akintim oldu gecen ay 5gun yaptigimda adetime 15ggun kala basladi sancim cok sancili bir adet gecirdim normalde kasiklarim bu kadar agrimazdi anlamadim nedenini bebektir diye cok umitlandim ama degilmis gunumde geldi reglim.bu ay icmicem artik doktora gitmeye karar verdim

Merhaba canım bende senin gibi 15 gün soğan kürü 1 ay testere dişli aslanpençesi çayı 5 gündür tekrar soğan kürüne başladım 15 güne tamamlıcam inş. ilk soğan kürümden sonra sökülmelerim oldu ara ara adet benzeri şuanda 1 ayı geçti kasıklarımda sürekli bi hareket var ara ara şiddetli kasılmalarım oluyor her an olacakmışım gibi akıntılarım var.
senin şuan durumun nedir düzeldi mi adetin.inşallah düzelmiştir.
Merakla bekliyorummmmmm.

Aynı durumdayız canım bende çalışıyorum kür için 6 da kalkıyorum birde akşam yatmadan içiyorum.
Faydasını gördün mü durumun nasıl.
Ben 15 gün soğan kürü yapmıştım bu 2. kürüm kasıklarımda hareket var sürekli kasılmalar 10 günden beri akıntılarım geliyor seffaf.
ilk kürden hemen sonra adet benzeri sökülmelerim olmuştu.
sende düzelme var mı.

ben akşam yemekten önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak yaptım cnm sabahları benmde hiç vaktim olmadı

Merhaba Arkadaşlar, Soğan kürün bugün 13. günüm. Polikistik over var ve geçen şubat ayında rahimde perde olduğu için histereskopi ve laporoskopi ameliyatı geçirdim. Geçen hafta doktora gittiğimde yumurtam oluşması gerekirken herhangi bir yumurta görememişti. Ancak soğan kürünün faydasının çok olduğunu inanıyorum. Bu hafta pazartesi gittiğimde 18 m yumurtam oluştuğunu söyledi (Çok şükür). Bakalım bu ayın sonunda da inşallah hamilelik haberini alırız:(
Mutlu haberi aldığımda inşallah burdan hepinize yazıcam Rabbim hayırlısını versin amin ...

Aynı durumdayız canım bende çalışıyorum kür için 6 da kalkıyorum birde akşam yatmadan içiyorum.
Faydasını gördün mü durumun nasıl.
Ben 15 gün soğan kürü yapmıştım bu 2. kürüm kasıklarımda hareket var sürekli kasılmalar 10 günden beri akıntılarım geliyor seffaf.
ilk kürden hemen sonra adet benzeri sökülmelerim olmuştu.
sende düzelme var mı.
ben 12 gün 1 kez kullandım sonrasında klomenle yumurta büyüyünce igne yaptırdım su an bekliyorum ama kurden sonraki ilk adetim 16 gun gecikmeli oldu ve çok yoğun geçti.

Çok sevindim yaaa ne güzel böyle haberler almak ümitlerimizin tükenip tükenip yeniden yeşerdiği bir sürü ay yıl geçiriyoruz umarm bizede nasip eder rabbim tüm bekleyenlere ve bana bizede fua edin bol bol

Bende bu ay tekrar soğan kürüne başlicam adetim bittikten bir hafta sonra inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar ben sadece polikistik overim için kullanıyorum soğan kürünü ve testere dişli aslanpençesi çayını.
Ben de adet düzensizliği ve hormon yüksekliği var prolaktin hormonun ve LH hormonum yüksek.
Evliyim ancak henüz bebek için bi düşüncemiz yok ben adetlerimin düzenini sağlamak istiyorum Allahın izniyle öncelikle.
Soğan kürü kullanıyorum 2. sefer içiyorum düzenli sabah aç akşam yatmadan kasıklarımda şiddetli kasılmalar var her an olacakmışım gibi normalde bu kadar uzun günler adet belirtilerim olmazdı aynı durumda olan arkadaş varsa dönsün lütfen bana.

merhaba kızlar bişey sorucam ben beş gündür soğan kürü yapıyom ara ara kasık ağrılarım oluyor şiddetli.bu normalmi acaba.ayrıca bu aralar yumurtlama günüm ne yapmalıyım.

merhaba kızlar bişey sorucam ben beş gündür soğan kürü yapıyom ara ara kasık ağrılarım oluyor şiddetli.bu normalmi acaba.ayrıca bu aralar yumurtlama günüm ne yapmalıyım.
merhaba cnm ben kullanırken aşırı akıntı dışında bir şikayetim olmadı bilemiyorum..ama kürün başlaması adet bitiminden 7 gün sonra yani adetin 14. günü yumurtalamaya denk geliyor. sen ne zaman başladın.. gerçi ben 10 gün sonra başlamıştım o yüzden öyle bi sıkıntım olmamaış olabilir.

merhaba cnm ben kullanırken aşırı akıntı dışında bir şikayetim olmadı bilemiyorum..ama kürün başlaması adet bitiminden 7 gün sonra yani adetin 14. günü yumurtalamaya denk geliyor. sen ne zaman başladın.. gerçi ben 10 gün sonra başlamıştım o yüzden öyle bi sıkıntım olmamaış olabilir.
ben 8 mayısta adet oldum.14 mayısta küre başladım bilmiyorum artık.iki düşüğüm oldu o yuzden bekli faydası olur

Back
X