- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.201

10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosn

İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 15 güne tamamlayacağım inşallahgul_cann cnm nasilsn nasıl gidio
10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosn
İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne![]()
Bende 15 güne tamamlayacağım inşallah
slm kızlar
kist ve bebek için yarın soğan kürüne başlıyorum yumurtlama günüm bugündü yarın başlayıp 15 gün devam edicem bakalım size katılmak istedim bende![]()
hoşbuldum canımHoşgeldin cnm çok sevndm seni aramdzda görmekten
inşallah şifa olur sana da soğan kuru![]()
Tamamla canım bizimde düğün vardı benimde bazı aksaklıklar oldu dün gece bende yapamadım inşallah işe yarar.Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yokBilmiorm nasıl olcak
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani![]()
hoşbuldum canım
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms
Bu aradagul_cann ben bıraktım cnm yaa
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrmetmedyse de nasip ne diim yaa
![]()
Ne güzel peki başka bi problem varmıymışKizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki
Tertemiz çıktı valla 2 gün sonra yumurtlama günüm büyümüş yumurtamida gördümNe güzel peki başka bi problem varmıymış
Hadi hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versinTertemiz çıktı valla 2 gün sonra yumurtlama günüm büyümüş yumurtamida gördüm
Allah razı olsun seninde inşallah ben dua edicem sana hakkında hayırlısı olsun diye sogan suyuma devam ama :))Hadi hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Devam etmeye çalışıyorum son 3 gün kaldı 15 güne tamamlamama duaların için çok sağol..Allah razı olsun seninde inşallah ben dua edicem sana hakkında hayırlısı olsun diye sogan suyuma devam ama :))
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın
Benim bat 27 si daha 2 hafta var geçmiyor zamanSormagul_cann yapamadm yani bıraktım o günden sonra..Hayrlsi bakalm artık bat gününü Bekliyrz
nasip
Senin bat ne zamandi 22 si mydi bir hafta kaldı bakalm benmde noolcak