SOĞAN KÜRÜ

gul_cann gul_cann cnm nasilsn nasıl gidio:KK51:
10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosno_O
İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne:confused:

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yok:KK12:Bilmiorm nasıl olcak:KK43:
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani:KK34:

Bende 15 güne tamamlayacağım inşallah

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yok:KK12:Bilmiorm nasıl olcak:KK43:
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani:KK34:

slm kızlar :KK54:
kist ve bebek için yarın soğan kürüne başlıyorum yumurtlama günüm bugündü yarın başlayıp 15 gün devam edicem bakalım size katılmak istedim bende :KK16:

Hoşgeldin cnm çok sevndm seni aramdzda görmekten:KK68:
inşallah şifa olur sana da soğan kuru:KK25:
hoşbuldum canım :KK200:
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde :KK51:
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)

Tamamla canım bizimde düğün vardı benimde bazı aksaklıklar oldu dün gece bende yapamadım inşallah işe yarar.

hoşbuldum canım :KK200:
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde :KK51:
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)

1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms:KK54:

Bu arada gul_cann gul_cann ben bıraktım cnm yaa:KK43:
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrm:KK64:etmedyse de nasip ne diim yaa:mad:

1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms:KK54:

Bu arada gul_cann gul_cann ben bıraktım cnm yaa:KK43:
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrm:KK64:etmedyse de nasip ne diim yaa:mad:
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın

Kizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki

Back
X