SOĞAN KÜRÜ

@gul_cann cnm nasilsn nasıl gidio:KK51:
10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosno_O
İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne:confused:

Kizlarr bembeyaz akintim oluyir 4.gunum bugün soğan kürü nde sizde durum ne

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

@gul_cann cnm nasilsn nasıl gidio:KK51:
10 gün mü 15 gün mu yapmayı düşünüosno_O
İbrahm saracoğlu 15 gün dio ben de 15 gün yapmayı düşünüyorum ama haftaya perşembeye kadar dvm etcm demek oluyor bu çok mu uzun ne:confused:
Bende 15 güne tamamlayacağım inşallah

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yok:KK12:Bilmiorm nasıl olcak:KK43:
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani:KK34:

Bende 15 güne tamamlayacağım inşallah

Ben dün gece yapamadm disardydm gelince çok geç oldu bu gece de öyle gibi bu saatten sonra ugrasasim yok:KK12:Bilmiorm nasıl olcak:KK43:
sabah yapıp gece yapamiicm galiba bikac gün inşallah aksak maksak 15 güne tamamlarm yani:KK34:

slm kızlar :KK54:
kist ve bebek için yarın soğan kürüne başlıyorum yumurtlama günüm bugündü yarın başlayıp 15 gün devam edicem bakalım size katılmak istedim bende :KK16:

slm kızlar :KK54:
kist ve bebek için yarın soğan kürüne başlıyorum yumurtlama günüm bugündü yarın başlayıp 15 gün devam edicem bakalım size katılmak istedim bende :KK16:

Hoşgeldin cnm çok sevndm seni aramdzda görmekten:KK68:
inşallah şifa olur sana da soğan kuru:KK25:

Hoşgeldin cnm çok sevndm seni aramdzda görmekten:KK68:
inşallah şifa olur sana da soğan kuru:KK25:
hoşbuldum canım :KK200:
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde :KK51:
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)

Tamamla canım bizimde düğün vardı benimde bazı aksaklıklar oldu dün gece bende yapamadım inşallah işe yarar.

hoşbuldum canım :KK200:
inşallah hepimize şifa olsun bırakmıcam inşallah sizin sayenizde :KK51:
birde nasıl yapılıyordu 1 soğanı dörde bölüm bir bardak kaynayan suyun içine atıcaz biraz kaynatıp ılıyınca içilecek diye biliyorum doğrumu acaba yanlış bişey yapmıyayım :)

1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms:KK54:

Bu arada @gul_cann ben bıraktım cnm yaa:KK43:
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrm:KK64:etmedyse de nasip ne diim yaa:mad:

1.5 bardak kaynayan suyun içine atcksn altını kisip 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatcksn.5.dk sonra ocağı kapatıp 10 dk demlendircksn.10 dk sonra süzüp bardağa alıp yudum yudum icceksn.iliktan sıcak olcakms:KK54:

Bu arada @gul_cann ben bıraktım cnm yaa:KK43:
Yani artık uğraşmak istemedm etki ettiyse inşallah etmiştir diyrm:KK64:etmedyse de nasip ne diim yaa:mad:
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın

Kizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki

Allah razı olsun seninde inşallah ben dua edicem sana hakkında hayırlısı olsun diye sogan suyuma devam ama :))
Devam etmeye çalışıyorum son 3 gün kaldı 15 güne tamamlamama duaların için çok sağol..

Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin keşke 3 4 gün daha yapsaydın

Sorma @gul_cann yapamadm yani bıraktım o günden sonra..Hayrlsi bakalm artık bat gününü Bekliyrz:KK48:nasip:KK200:
Senin bat ne zamandi 22 si mydi bir hafta kaldı bakalm benmde noolcak

Sorma @gul_cann yapamadm yani bıraktım o günden sonra..Hayrlsi bakalm artık bat gününü Bekliyrz:KK48:nasip:KK200:
Senin bat ne zamandi 22 si mydi bir hafta kaldı bakalm benmde noolcak
Benim bat 27 si daha 2 hafta var geçmiyor zaman:110:

Back
X