- 24 Ekim 2016
- 103
- 30
- 13
- 28
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Hadi inşallah hamilesindir Cnm hamileysen Cvp ver de Bnde deneyeyim öbür ay hem merak ettim kızCanım bende ekim ayında adet bitiminden 5 gün sonra yaptım 15 gün boyunca düzenli bi şekilde gerçekten vücudunun temizlendiğini hissedeceksin pco için yaptım ve yumurtlama günlerime daha dikkat ettim şuanda adetim 2 gün oldu geçti kasıklarım da batmalar var Bikaç gün daha bekleyip test yapacağım tavsiye ederim yani bi zararı olacağını da düşünmüyorum
Ne zaman oldu Nasıl yaptınız lütfen yardım edin ne Zaman ve kaç gün yaptınızben yaptim faydasi oldu sanirim
İnşallah Cnm ama Bnde yapamadım bu ay fakat duyduğuma göre yılda bir yada iki kereden fazlası zararmış galiba CnmBen yaptım 3 kere bir faydası olmadı size vesile olsun inşallah
Yaaaa ne güzel Bnde diğer ay deneyeyim İnşallah olur bnmde ama beş gün mü yapacaz ve adetin hemen bitiği gün mü başlıyoruzEvet canım ilk gebeligim 1.5 yıl sonra soğan suyu içince olmuştu sonra dış gebelik oldu falan zaman geçti tedavide oldum tüpüm kapandı açıldı falan yine 6 ay sorun olmamamsina rağmen olmadı tekrar soğan suyu kullandim kaldim nasip iki defa kullandım ikisinde de tuttu
O zaman kesin hamilesin Cnm inşallah Bnde hamile kalırım takvimden baktım gebelik şansımın en yüksek olduğu günler bnmde bugün yarın ve diğer gün üçüncü gün yani iki gün sonra yumurtlama günüm diye görünüyor Rabbim inşallah bu ay bnada verir hiç birşeye gerek kalmadan sende hamilesindir inşallahValla benegim bilmiyorum insallah kalmisimdir bi hafta geciktim 10 gunum dolsun diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?