Soğan kürü

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
28
kızlar bu soğan kürünü yapan ve hamile kalan varmı?? Yardım edin bu kür nedir ne işe yarar kesin Bebek oluyo mu ve ne zaman ve kaç gün yapılmalı???
Benim artık adetimin 4. Gününe giriyorum DA NE Zaman başlayayım ve kaç gün olacak bide Bnde hiç Bi sıkıntı yok yumurtalıklarımda yada hormonlarımda neden olmadı iki aydır problem yokken bilmiyorum ama sizce her yerim sağlam olunca ters teper yanlış bişey yapar mı yumurtalıklarıma falan

Canım bende ekim ayında adet bitiminden 5 gün sonra yaptım 15 gün boyunca düzenli bi şekilde gerçekten vücudunun temizlendiğini hissedeceksin pco için yaptım ve yumurtlama günlerime daha dikkat ettim şuanda adetim 2 gün oldu geçti kasıklarım da batmalar var Bikaç gün daha bekleyip test yapacağım tavsiye ederim yani bi zararı olacağını da düşünmüyorum

Hadi inşallah hamilesindir Cnm hamileysen Cvp ver de Bnde deneyeyim öbür ay hem merak ettim kız

Valla adetimin ilk gunu basladim 15 gun boyunca ictim sabah aksam. Suan adetimden 8 gun gecti bekliyorum 14 kasimda beta yaptim negatif cikti 10 gunumun dolmasini bekliyorum

Yaaaa ne güzel Bnde diğer ay deneyeyim İnşallah olur bnmde ama beş gün mü yapacaz ve adetin hemen bitiği gün mü başlıyoruz

Valla benegim bilmiyorum insallah kalmisimdir bi hafta geciktim 10 gunum dolsun diye bekliyorum
O zaman kesin hamilesin Cnm inşallah Bnde hamile kalırım takvimden baktım gebelik şansımın en yüksek olduğu günler bnmde bugün yarın ve diğer gün üçüncü gün yani iki gün sonra yumurtlama günüm diye görünüyor Rabbim inşallah bu ay bnada verir hiç birşeye gerek kalmadan sende hamilesindir inşallah

Bittikten bi gün sonra başla istersen yoksa adet uzuyor biraz o da akıntı yaptığı için. Kis icin uzun süreli kullanılıyor bende kis yoktu iltihap için beş gün yeterli sabah akşam aç karinla taze yap suyu düzenli kullan temizliyor icini

Insallah bitanem eylulde kimyasal gebelik gecirdim bu ayda korkuyorum. Yumurtlama gununde surekli iliskiye gir sabah ac katinla kalktiginda sogan suyu ic sonra 2 yada 3 tane kuru incir ye ac karinla insallah olur

Yani kisacasi ben adet gunumun uzerinden 15 gun falan gecmesini. Bekliyorum yoksa cikmiyo cok testler yaptim mecvurum beklemeye zaten randevuda aldim 23 kasima insallah guzel bi haber alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…