- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 34
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Hayırlı olsun canım nasıl oldu? ilk aydan mı işe yaradı soğan kürübenim pozitif cikti kizlar sogan sayesinde
Hadi hayırlı olsun canim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et, bende denedim bu ay sogan kurünü ama regl oldumaynen ilk ayda canim
ciddi misin ayy ne guzel ya boyle seyler okuyunca bende bir umutlaniyorm insallah bu ay bizde sevincezzzz Allah hayirlisi nasip eder insallahhh herkesebenim pozitif cikti kizlar sogan sayesinde
Canim tahriş olmuş olabilir ağrın var mi?Kizlar ben birsey soracagim simdi 2 gundur bir islakligim var dedim galiba yumurtlama gunundeyim cunku bende gec yumurtlama oluyor arada dun geceyi degerlendirdik ayaklarimi 2 3 dakika havada tuttum ama cok belim agridi indirdim bende ve uzandim oylece hic kipirdamadan sabahi ettim sonra tuvalete gittim bir baktim pecete de pembemsi bir leke sizce ne olabilir? adet olmama daha var
Canim tahriş olmuş olabilir ağrın var mi?
Aklıma başka bir şey gelmedi canım,Hayir hic bir agrim yok
kızlar bu soğan kürünü yapan ve hamile kalan varmı?? Yardım edin bu kür nedir ne işe yarar kesin Bebek oluyo mu ve ne zaman ve kaç gün yapılmalı???
Benim artık adetimin 4. Gününe giriyorum DA NE Zaman başlayayım ve kaç gün olacak bide Bnde hiç Bi sıkıntı yok yumurtalıklarımda yada hormonlarımda neden olmadı iki aydır problem yokken bilmiyorum ama sizce her yerim sağlam olunca ters teper yanlış bişey yapar mı yumurtalıklarıma falan
Bnde 3 aydir cocuk istiyordum.Kasim ayinda sogan kurune basladim..Adetim bittikten 2 gun sonra basladim.Ama 5 gün icebildim.27 kasim adet olmam lazimdi, ama olmadim test yaptim pozitif.5 haftaluk hamileyim simdi.kızlar bu soğan kürünü yapan ve hamile kalan varmı?? Yardım edin bu kür nedir ne işe yarar kesin Bebek oluyo mu ve ne zaman ve kaç gün yapılmalı???
Benim artık adetimin 4. Gününe giriyorum DA NE Zaman başlayayım ve kaç gün olacak bide Bnde hiç Bi sıkıntı yok yumurtalıklarımda yada hormonlarımda neden olmadı iki aydır problem yokken bilmiyorum ama sizce her yerim sağlam olunca ters teper yanlış bişey yapar mı yumurtalıklarıma falan
Bnde 3 aydir cocuk istiyordum.Kasim ayinda sogan kurune basladim..Adetim bittikten 2 gun sonra basladim.Ama 5 gün icebildim.27 kasim adet olmam lazimdi, ama olmadim test yaptim pozitif.5 haftaluk hamileyim simdi.
Ins hamilesin canim,gercekten ise yaradi.Midem bulaniyordu zar zor 5 gun icebildim..Icine limon sıkarak, benimde adetime 1 hafta kala,mide bulantisi, ve goguslerim agriyirdu donununca..Birde gogus damarlarim iyice belirginlesti.Adetimin 5.ci gun gecikmesinde test yptim pozitif cikti.Dr gttim kan verdim,pozitif cikti.Ay gercekten mi biliyormusunuz ben de 6 gun dayanabildim benimde adetime 3 gun var biraz goguste agri ama sadece sol ve sol kasikta yine ayni sekilde ara ara sızı var bilemiyorum hayirli mi acaba insallah hayirlidir
Ins hamilesin canim,gercekten ise yaradi.Midem bulaniyordu zar zor 5 gun icebildim..Icine limon sıkarak, benimde adetime 1 hafta kala,mide bulantisi, ve goguslerim agriyirdu donununca..Birde gogus damarlarim iyice belirginlesti.Adetimin 5.ci gun gecikmesinde test yptim pozitif cikti.Dr gttim kan verdim,pozitif cikti.[/QUO
Darısı hepimizin başına inş..hayırlı uğurlu olsun.tebrikler canım..bende tam 15gün içtim ama bilmiom neler olacak.. :)
Ins hamilesin canim,gercekten ise yaradi.Midem bulaniyordu zar zor 5 gun icebildim..Icine limon sıkarak, benimde adetime 1 hafta kala,mide bulantisi, ve goguslerim agriyirdu donununca..Birde gogus damarlarim iyice belirginlesti.Adetimin 5.ci gun gecikmesinde test yptim pozitif cikti.Dr gttim kan verdim,pozitif cikti.
Bulanti sart degil canim..Kisiden kisiye degisyor.Belirtileri olmayip hamile olanda varMide bulantisi yok ya o yuzden biraz tedirginim galiba bu ay da olmadi diye ne bileyim bi degisigim yani bende kendimi bilmiyorm
Bulanti sart degil canim..Kisiden kisiye degisyor.Belirtileri olmayip hamile olanda varIns hamilesin canim Test yapinxa buraya yazarsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?