Soğan kürü

Hmm bakalım inşallah faydası olur son gittiğimde doktor klomen yazalım dedi ama ben ilk doğal yollara başvurayım diye almadım ilacı inş gerek kalmaz şifa olur :)
Dogan kurunden sonra incir havuc kurunu dene bi istersen eger adet olursan. Bide stres yapma rahat ol olmazsa klomen tedavisi gorcem diye kendini rahatlat. Takmayinca daha iyi hamile kaliniyor

Bende bu ara cok lavobaya gider oldum cok koyu idrarimin rengi 5. gun benim bugun bakalim hayirlisi olur insallah bi 10 gun daha var

Canım ben Haziran'ın 5 de düşük yaptım. 1 ay kanamam oldu meğerse Düşükten sonra 2 tane kistim oluşmuş doktor bir sürü ilaç verdi içinde koruyucu kadın Doğum kontrol hapıda vardı 1 hafta falan kullandım sonra bir arkadaşım soğan suyunu söyledi hemen ilaçları bırakıp başladım sabah akşam aç karnına içtim 6 gün kullandım hemen doktora gittim bir baktı kistlerim yok. Yumurtalıkların çok sağlıklı bu aralar bebek deneyebilirsiniz dedi ve hemen hamile kalmışım iyiki ilaçları bırakıp soğan suyunu denemişim şuan çok şükür 17. Haftalığız tabi doktor bilmiyor ilaçları bırakıp soğan suyu içtiğimi:))

Ne kadar güzel saglikla kucaginiza alin insallah bizde 1 yil olacak neredeyse doktor bir sorun yok diyor bekleyin diyor yumurta takibi yapti 4 ay hala bisey olmadi cok sıkıldim ve doktoru biraktim bu ay da sogan kürü deniyorum Rabbim insallah hayirlisini verir

Bende yumurta takibinden sıkılıp bırakmiştım doktoru canım

Birde kizlar bisey sorcam size ben bu sogan kürüne basladim ya simdi benim belim agriyor ve kasıklarimda ara ara batma ve boyle uzuyan bir akintim var normal mi ki?? bilemedim

Normal iltihapın varmış demekki sökülüyor rahat ol devam et.
cevap icin tesekkurler kizlar cok heyecanliyim insallah bana yarar bu sogan kuru Allah hayirlisi nasip eder insallah 1 yil olucak neredeyse artik doktora ultrason da bebek gormek icin gitmek istiyrm Allah gonlumuzden ne geciyorsa onu hayirlisiysa nasip etsin

Amin ne çok bebek arzulayan insanlar var farkettiniz mi .
Önceden eskiler korunmayıda bilmez bir bebeğe hamile kalıp diğer bebek sütten kesilir kesilmez bir daha hamile kalırmiş.
Herkes kendi doğurganlığıyla övünür kısır kalanda lanetli adledilirmiş.
Çok garip bir ahir zamandayız hayat gittikçe zorlaşıyor ,mükafatımız geçmişe göre daha üstün olur inşaAllah.
Rabbim seninde kalbine göre versin bu ay hamile kal Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…