- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 34
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Teşekkür ederim :)Evet idrarla atiliyor. Detox etkiside var toksinleri atiyor idrarla.
Dogan kurunden sonra incir havuc kurunu dene bi istersen eger adet olursan. Bide stres yapma rahat ol olmazsa klomen tedavisi gorcem diye kendini rahatlat. Takmayinca daha iyi hamile kaliniyorHmm bakalım inşallah faydası olur son gittiğimde doktor klomen yazalım dedi ama ben ilk doğal yollara başvurayım diye almadım ilacı inş gerek kalmaz şifa olur :)
Öyle tabi stres yapmamak lazım teşekkürler aynen incir kürünü de yapmak istiyorumDogan kurunden sonra incir havuc kurunu dene bi istersen eger adet olursan. Bide stres yapma rahat ol olmazsa klomen tedavisi gorcem diye kendini rahatlat. Takmayinca daha iyi hamile kaliniyor
Canım ben Haziran'ın 5 de düşük yaptım. 1 ay kanamam oldu meğerse Düşükten sonra 2 tane kistim oluşmuş doktor bir sürü ilaç verdi içinde koruyucu kadın Doğum kontrol hapıda vardı 1 hafta falan kullandım sonra bir arkadaşım soğan suyunu söyledi hemen ilaçları bırakıp başladım sabah akşam aç karnına içtim 6 gün kullandım hemen doktora gittim bir baktı kistlerim yok. Yumurtalıkların çok sağlıklı bu aralar bebek deneyebilirsiniz dedi ve hemen hamile kalmışımiyiki ilaçları bırakıp soğan suyunu denemişim şuan çok şükür 17. Haftalığız tabi doktor bilmiyor ilaçları bırakıp soğan suyu içtiğimi:))[/QUO
Hayırlı olsun canım bebişin. Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin, çok sevindim. iyi ki ilaçları bırakmışsın. bize de dua et, benim 13.günüm soğan küründe
Canım ben Haziran'ın 5 de düşük yaptım. 1 ay kanamam oldu meğerse Düşükten sonra 2 tane kistim oluşmuş doktor bir sürü ilaç verdi içinde koruyucu kadın Doğum kontrol hapıda vardı 1 hafta falan kullandım sonra bir arkadaşım soğan suyunu söyledi hemen ilaçları bırakıp başladım sabah akşam aç karnına içtim 6 gün kullandım hemen doktora gittim bir baktı kistlerim yok. Yumurtalıkların çok sağlıklı bu aralar bebek deneyebilirsiniz dedi ve hemen hamile kalmışımiyiki ilaçları bırakıp soğan suyunu denemişim şuan çok şükür 17. Haftalığız tabi doktor bilmiyor ilaçları bırakıp soğan suyu içtiğimi:))
Bende yumurta takibinden sıkılıp bırakmiştım doktoru canımNe kadar güzel saglikla kucaginiza alin insallah bizde 1 yil olacak neredeyse doktor bir sorun yok diyor bekleyin diyor yumurta takibi yapti 4 ay hala bisey olmadi cok sıkıldim ve doktoru biraktim bu ay da sogan kürü deniyorum Rabbim insallah hayirlisini verir
Cnm noldu sonuç hamile misinben yaptim faydasi oldu sanirim
Hadi hayirlisi bakalimvalla bebegim 11 gunum bugun pazartesi kan testiyaptim 1.25 cikti belki gec dollenmedir
Aaaa erken mi oldun yani?Kızlar regl oldum. Soğan kürünün 14. gününde.
Yok canim ben normalde 23 günde bir olurum erken degil yarin olmam gerekti ama ben insallah olmam diye ümitleniyordum, sanirim sogan küründen bir gün erken oldumAaaa erken mi oldun yani?
Soğan küründe akıntı normal canım.Birde kizlar bisey sorcam size ben bu sogan kürüne basladim ya simdi benim belim agriyor ve kasıklarimda ara ara batma ve boyle uzuyan bir akintim var normal mi ki?? bilemedim
cevap icin tesekkurler kizlar cok heyecanliyim insallah bana yarar bu sogan kuru Allah hayirlisi nasip eder insallah 1 yil olucak neredeyse artik doktora ultrason da bebek gormek icin gitmek istiyrm Allah gonlumuzden ne geciyorsa onu hayirlisiysa nasip etsinNormal iltihapın varmış demekki sökülüyor rahat ol devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?