Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba bata son 2 günüm kaldi bu ay olmazsa eğer eylül ayında soğan kürü bende düşünüyorum.

Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah gerek kalmaz sogana da bebisin gelir. Eger adet olursan beraber yol arkadasi olalim deneyimlerimizi paylasalim :) benim reglin 1.günü :)
Inşallah canim tesekkur ederim, Pek umidim yok bu aydan ama yine de insanin icinde acaba tuttu mu diye dusunce oluyor:) Beklemedeyim bakalım. Peki siz ne zamandır deniyorsunuz?

Ayy o düsünce zaten yiyio bitiriyor insani ne güzel keske hic aklimiza bile gelmese :) 1 sene oldu kuzum :)
Ah ah keşkeee :) Ben yeni evli sayılırım böyle takip edeceğimi bildiğimden 1 2 ay önceden başladık çalışmalara. :halay: Bir sorun yoktur umarim canimm 1 sene uzun bir dönem tahmin edebiliyorumm. Umarim doğru zamanda sağlıklı bir sekilde gebelik geçiririz:)))

Ah ah keşkeee :) Ben yeni evli sayılırım böyle takip edeceğimi bildiğimden 1 2 ay önceden başladık çalışmalara. :halay: Bir sorun yoktur umarim canimm 1 sene uzun bir dönem tahmin edebiliyorumm. Umarim doğru zamanda sağlıklı bir sekilde gebelik geçiririz:)))
En iyisini yapmissin canim :) vallahi bi dahaki aya tutar diye diye 1 seneyi devirmisiz :) görünürde bir sıkıntıda yok cok sükür hersey normal ama vakit saat var demek ki :)

Iyi geceler regl olursan gel mutlaka :)

Ben bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice :110:

Ben bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice :110:
Insallah bisorun yoktur canim. Her zaman fayda edicek diye birsey yok böyle seylerde oluyo demek ki insanin kafasi karisiyo iste sen tam ne zaman baslamistin kac gün ictin

Bende yapıyorum bugün 8. Günümdeyim kistim var onun için yapıyorum ilişki sırasında ağrım oluyordu şuan ağrı olmuyor bana iyi geldi sanırım

Back
X