- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
Evet kızçeler var mı başlıcak olan Eylül bize uğur getirsin inşallah bizde batlarımızda çift çizgiyi görelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah gerek kalmaz sogana da bebisin gelir. Eger adet olursan beraber yol arkadasi olalim deneyimlerimizi paylasalim :) benim reglin 1.günü :)Canım merhaba bata son 2 günüm kaldi bu ay olmazsa eğer eylül ayında soğan kürü bende düşünüyorum.
Inşallah canim tesekkur ederim, Pek umidim yok bu aydan ama yine de insanin icinde acaba tuttu mu diye dusunce oluyor:) Beklemedeyim bakalım. Peki siz ne zamandır deniyorsunuz?Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah gerek kalmaz sogana da bebisin gelir. Eger adet olursan beraber yol arkadasi olalim deneyimlerimizi paylasalim :) benim reglin 1.günü :)
Ayy o düsünce zaten yiyio bitiriyor insani ne güzel keske hic aklimiza bile gelmese :) 1 sene oldu kuzum :)Inşallah canim tesekkur ederim, Pek umidim yok bu aydan ama yine de insanin icinde acaba tuttu mu diye dusunce oluyor:) Beklemedeyim bakalım. Peki siz ne zamandır deniyorsunuz?
Ah ah keşkeee :) Ben yeni evli sayılırım böyle takip edeceğimi bildiğimden 1 2 ay önceden başladık çalışmalara.Ayy o düsünce zaten yiyio bitiriyor insani ne güzel keske hic aklimiza bile gelmese :) 1 sene oldu kuzum :)
En iyisini yapmissin canim :) vallahi bi dahaki aya tutar diye diye 1 seneyi devirmisiz :) görünürde bir sıkıntıda yok cok sükür hersey normal ama vakit saat var demek ki :)Ah ah keşkeee :) Ben yeni evli sayılırım böyle takip edeceğimi bildiğimden 1 2 ay önceden başladık çalışmalara.Bir sorun yoktur umarim canimm 1 sene uzun bir dönem tahmin edebiliyorumm. Umarim doğru zamanda sağlıklı bir sekilde gebelik geçiririz:)))
Aynen canımm:) Ben kaçar iyi geceler diliyorumEn iyisini yapmissin canim :) vallahi bi dahaki aya tutar diye diye 1 seneyi devirmisiz :) görünürde bir sıkıntıda yok cok sükür hersey normal ama vakit saat var demek ki :)
Iyi geceler regl olursan gel mutlaka :)Aynen canımm:) Ben kaçar iyi geceler diliyorum![]()
Iyi geceler regl olursan gel mutlaka :)
Bendeee ayniyim her ay olacak umidiyle bir sene oldu bende bu ay sogan kurunu denimEn iyisini yapmissin canim :) vallahi bi dahaki aya tutar diye diye 1 seneyi devirmisiz :) görünürde bir sıkıntıda yok cok sükür hersey normal ama vakit saat var demek ki :)
Insallah bisorun yoktur canim. Her zaman fayda edicek diye birsey yok böyle seylerde oluyo demek ki insanin kafasi karisiyo iste sen tam ne zaman baslamistin kac gün ictinBen bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice![]()
Dene canim hep beraber yapalim :) adetinin kacinci günündesinBendeee ayniyim her ay olacak umidiyle bir sene oldu bende bu ay sogan kurunu denim
Insallah iyi gelmistir kuzum benim arkadasimda cikolata kisti icin kullanmisti aynen dedigin gibi agrisi yok artik :)Bende yapıyorum bugün 8. Günümdeyim kistim var onun için yapıyorum ilişki sırasında ağrım oluyordu şuan ağrı olmuyor bana iyi geldi sanırım
Soğan kürü prolaktini yükseltir.Evet kızçeler var mı başlıcak olan Eylül bize uğur getirsin inşallah bizde batlarımızda çift çizgiyi görelim![]()
Insallah bisorun yoktur canim. Her zaman fayda edicek diye birsey yok böyle seylerde oluyo demek ki insanin kafasi karisiyo iste sen tam ne zaman baslamistin kac gün ictin
Benimki de ondan sanırım daha ne kisti olduğu belli değil arkadaşın doktora gittiğinde ne demişler biliyor musunInsallah iyi gelmistir kuzum benim arkadasimda cikolata kisti icin kullanmisti aynen dedigin gibi agrisi yok artik :)
Kac gün gecti suan adetin canim normalde de düzensizlik olurmuyduInsallah canim adet bitimi 2. Gunu basladim tam 15 gun sabah aksam yaptim
Haklisin canim. Ben gecen ay yaptirdim hormon testi hersey normal cikti prolaktin 12 ciktiSoğan kürü prolaktini yükseltir.
Dikkatli yapın lütfen.
Prolaktininiz kaç biliyormusunuz?
Kaş yapayim derken göz çıkartmayın.