- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi gulayse6378
ooooooofffffffffffff 10 gün ben çatlarım meraktanBenim de kürde 5. Günüm. Doktorum kistim küçülmeyince soğan kürünü dene dedi. Gelişmelerden haberdar ederim sizi kızlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooofffffffffffff 10 gün ben çatlarım meraktanBenim de kürde 5. Günüm. Doktorum kistim küçülmeyince soğan kürünü dene dedi. Gelişmelerden haberdar ederim sizi kızlar..
Canım 20 yaşından beri gidiyorum ilaç da çok kullandım ilaç bitince geri geliyo bu minnak kistler :) hormon bozukluğu zaten hiç düzelmedi.. artık bebek düşündüğümüz için gitmeye başladım klomen verdi adet olunca içicem. Tarlusal kullansam korunmuyoruz bi ihtimal bebek vardır zarar görür diyip bekliyorumdr görün öncelikle canım bu kadar gecikmesi normal değil
Allah yardımcın olsun kardeşim yaCanım 20 yaşından beri gidiyorum ilaç da çok kullandım ilaç bitince geri geliyo bu minnak kistler :) hormon bozukluğu zaten hiç düzelmedi.. artık bebek düşündüğümüz için gitmeye başladım klomen verdi adet olunca içicem. Tarlusal kullansam korunmuyoruz bi ihtimal bebek vardır zarar görür diyip bekliyorum
Amin hepimizin kuzumAllah yardımcın olsun kardeşim ya![]()
Ben de ayni senin gibi adetim gecikince ya hamileysem diye adet sokturucu kullanamiyordum. Hep beklentide oldugum icin. Hatta adetimi getirip klomen kullandigim ayda yine adet olamamistim. Meger yumurtlama gecikiyormus. Onun ustune klomen daha kullandim o da yetmedi letrozole 5 gun. Yani 1 adetden sonra 3 tur hormonal ilac. Simdi bugunler yumurtlamam lazim diye bekliyorum bakalim. Sen de adet olmadiysan bi ultrasonda yumurtalarina baktirsan ya? Belki yumurtlama zamanin yaklasiyordur. Adet olmasan bile yakalayabilirsin belki.Canım 20 yaşından beri gidiyorum ilaç da çok kullandım ilaç bitince geri geliyo bu minnak kistler :) hormon bozukluğu zaten hiç düzelmedi.. artık bebek düşündüğümüz için gitmeye başladım klomen verdi adet olunca içicem. Tarlusal kullansam korunmuyoruz bi ihtimal bebek vardır zarar görür diyip bekliyorum
Devlette bakın desem bakarlar mı özele mi gitmem lazım? Bi de geç olgunlaşan yumurta sağlıklı olur mu o da kesin değilBen de ayni senin gibi adetim gecikince ya hamileysem diye adet sokturucu kullanamiyordum. Hep beklentide oldugum icin. Hatta adetimi getirip klomen kullandigim ayda yine adet olamamistim. Meger yumurtlama gecikiyormus. Onun ustune klomen daha kullandim o da yetmedi letrozole 5 gun. Yani 1 adetden sonra 3 tur hormonal ilac. Simdi bugunler yumurtlamam lazim diye bekliyorum bakalim. Sen de adet olmadiysan bi ultrasonda yumurtalarina baktirsan ya? Belki yumurtlama zamanin yaklasiyordur. Adet olmasan bile yakalayabilirsin belki.
Ben turkiyede olmadigim icin bilmiyorum ki canim. Neden saglikli olmasin ki? Oyle 2-3 ay adet gormeden hamile kalanlar var burda. Bana umut oldular benim 45 gun gecikiyor shu an ve yumurtlama daha yeni oluyor. Iste bu yuzden adet olamiyoruz zamaninda. Sen yumurtaliklarina ve boyutlarina baktiracaksin. Devlette nasil bilmiyorum ama Sen gidince ultrason yaptiricam desen baksinlar rahim duvar kalinligina da. Yumurtaliklarina da. Kac tane var, hangi taraftakiler ne boyutda. Sonra ona gore doktor sana soyler. Ben bekleyip cok zaman kaybettim. Ve etrafimda hic kimse git shunu bunu yap demedi. Tam tersine sikinti ne diye soruyorlar, adet duzensizligi deyince de ,aaaaa cok zor oyleyse falan deyip daha fazla canimi sikiyorlardi. Iyi ki bu forumu buldum Ben.Devlette bakın desem bakarlar mı özele mi gitmem lazım? Bi de geç olgunlaşan yumurta sağlıklı olur mu o da kesin değil
Çok sağol canım aldım bile randevu :)Ben turkiyede olmadigim icin bilmiyorum ki canim. Neden saglikli olmasin ki? Oyle 2-3 ay adet gormeden hamile kalanlar var burda. Bana umut oldular benim 45 gun gecikiyor shu an ve yumurtlama daha yeni oluyor. Iste bu yuzden adet olamiyoruz zamaninda. Sen yumurtaliklarina ve boyutlarina baktiracaksin. Devlette nasil bilmiyorum ama Sen gidince ultrason yaptiricam desen baksinlar rahim duvar kalinligina da. Yumurtaliklarina da. Kac tane var, hangi taraftakiler ne boyutda. Sonra ona gore doktor sana soyler. Ben bekleyip cok zaman kaybettim. Ve etrafimda hic kimse git shunu bunu yap demedi. Tam tersine sikinti ne diye soruyorlar, adet duzensizligi deyince de ,aaaaa cok zor oyleyse falan deyip daha fazla canimi sikiyorlardi. Iyi ki bu forumu buldum Ben.
Canım peki adetinin kaçıncı günü ? Yani kaçıncı günde 22 ye ulaştı?Kızlar bugün yine yumurta takibi için doktora gittim. Dün ve önceki gün çatlamasını umuyorduk ve ona göre çalışma yapmıştık. Şimdi bugun baktigimizda hala çatlamamış ve 22mm olmuş sol tarafım. 3 gun once 17mm idi. Bugün yarın yine çalışma der heralde doktor. Incir ve havuç kürüne tam gaz devam edeceğim. Gelişmesine masallah guzel gelişmiş. Şimdi zamanında çatlasa bide Inşallah.
Canım peki adetinin kaçıncı günü ? Yani kaçıncı günde 22 ye ulaştı?
Yani adetinin 75. Gününde misin? Aşağı yukarı aynı durumdayız inş benim yumurtam da büyüyodurCanım benim 45 gün gecikiyor shu an o yüzden tam shu günü diyemiyorum. 1 buçuk ay gecikmeli anca yumurtlama oluyor ishte.
Aynen canım öyle oluyor malesef.Yani adetinin 75. Gününde misin? Aşağı yukarı aynı durumdayız inş benim yumurtam da büyüyodur
Canım bazıları 10 gün filan yapıyor bu kürü sen adetin kaçıncı günü başlamıştınHayırlı sabahlar,, Bugün soğan Kürü 15. günüm :) Rabbim şifa versin :) Çabalarımız boşa gitmez inşaallah
Amin canım. Allah derdine shifa eylesin.Hayırlı sabahlar,, Bugün soğan Kürü 15. günüm :) Rabbim şifa versin :) Çabalarımız boşa gitmez inşaallah