Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende sadece iltihap mı var başka sıkıntı var mı
İki kere gittiğim doktor iltahap var dedi ilaç verdi yolladı insan bi hormon testi yapın der yA ezbere konuşup yolluyorlar . en son gittiğim bişey Yok hormon testi yaptır dedi eğer olursam 3. Günü hormon testi yaptırmaya gidicem orda belli olur herhalde başka birşey var mı yokmu

İnşallah olmazsın ama olursan muhakkak 3. Gün testlerini yaptır saptamada en etken test

Tabiki bu kadar beklediğim bile hata ama doktorlar karman çorman konuşup reçeteyi verip yolluyor. ilk tecrübe olunca anlamıyor insan bişeyden
Ahhh ahh zamanla Prof oluyorsun inşallah sen olmazsın ... ya ben dün regl oldum sandım ama beyaz şeffaf yoğun bi akıntı gelmiş çatlama akıntısı gibi şimdi çok yoğun sarı geliyor acaba soğan suyu yapanlarda da oldu mu kızlarrrrrr yoksa iltihap filan mı çok endişeliyim

Test yapsana merak ettim şimdi

Soğan kürü denedim bende 15 gün boyunca ama sanırım adet göreceğim belirtiler o şekilde

Ben bu ay soğan suyu yaptım ama daha günüm var gecikme olmadı test yapsana canım
ayy kuzum 10 gündür buralardayım bugün gecikmenin 8.ci günü bitiyor 3 tane test yaptım biri hatalı biri çok çok silik biri negatif 2 tanesi aynı marka ben geç döllenmeden süpheleniyorum şuan ayın 30'unu baz aldım son ilişki olarak doktordan randevu alıp gidicemm inşallah bebek degiksede büyük bi sorun olduğu ortada ve benim 1 haftadır sağ tarafım şiş deli olucammm anlayacagin arkadaşım

Çok çok silik olması bile heyecanlandırıyor ne zaman randevun merak ediyorum seni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…