Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba arkadaslar sogan kuru yada bitkisel kur pco diyince girip bakiyorum yazmak istedim ucuncu sogan kurumu yapiyorum birer hafta arayla ilk defa kararlilikla yaptim onceden baslayip birakiyodum simdi kararliyim ama yinede sokulemedim bi turlu karnim belim acayip agriyo bnde etki etmicek galiba uc aydir adet olmuyorum ondan onceside 7 ay adet olmamistim ilac kullanip adet oldum bakalim nasip bkliyorum hergun sokulurum diye ucuncu kur bitsin devammi etsem bitki kurlerine mi gecsem bilemiyorum

Canim yaa Ibrahim hocanin bir videosunda uzun zmn adet olmayana 21gun uygulamayi onerdi sogan kurunu.

Canim yaa Ibrahim hocanin bir videosunda uzun zmn adet olmayana 21gun uygulamayi onerdi sogan kurunu.
cok tesekkurler canim okadarda arastirir izlerim aklimda kslmadi demekki yoksa oyle yapardim ucuncu kuru oyle bitireyim bari yoksa balon olup catliycam

cok tesekkurler canim okadarda arastirir izlerim aklimda kslmadi demekki yoksa oyle yapardim ucuncu kuru oyle bitireyim bari yoksa balon olup catliycam

Programlardan birisinde arayan izleyicilerden birisine oyle demisti. O izleyici 15 gunden iki defa yapmisti ve hala adet olmadim diye aramisti. O zmn ona 21 gun tekrar yapmasini soyledi ama yine gelmezse adet sokucu ile 1 kerelik adet olsun olmasini ve ondan sonra tekrar sogan kurune baslamasini tavsiye etdi.

Soğan kurunu adet olmadiginiz halde direk basladinizmi yoksa adet sokturucu mu kullandiniz önce? Ben adetim gecikti direk basladim adet gormesemde. Doğrumu yalnismi bilmiyorum.
Benimki düzensiz oldugu icin ben direk basladim cnm daha ücüncü dünümde adetim geldi. Adet bittikten sonra incir kürü yaptim bazen havucla bakalim ins ise yarar

Arkadaşlar bişey soracağım, soğan kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş ve otomatikman gebeliği engelliyormuş düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Programlardan birisinde arayan izleyicilerden birisine oyle demisti. O izleyici 15 gunden iki defa yapmisti ve hala adet olmadim diye aramisti. O zmn ona 21 gun tekrar yapmasini soyledi ama yine gelmezse adet sokucu ile 1 kerelik adet olsun olmasini ve ondan sonra tekrar sogan kurune baslamasini tavsiye etdi.
cok sagolasin zaten bn pco icin biseyler yapiyorum artik su kistcikler gitsin diyorum herkeste sogan kuru etki ederken bnde etki etmeyince sıkınti ettim tahminimce prolaktinim yuksek oldugu icin adet sokulmuyo insallackurtuluruz su incilerden :halay:

Kızlar bende bugün başladım soğan kürüne :) geçen yılda yapmıştım sonrasından havuç kürü yapmıştım. İki ay sonra hamile kaldım pcom gitmemişti ama olsun. Düşük yaptım lohusalık dönemimde tekrar kist oldu basit kistmiş. Şimdi onun için adet düzenleyici kullanıcaz dedi doktorum iki yada üç ay. Bende soğan kürüne başladım belki ilk adetle gider de ikinci üçüncü aya kalmaz Bebek hayallerim :(

soğan kürü bebeğe yardımcımı bilemem ama adet düzensizliğine ağrılarına kesinlikle iyi geliyor. bebek istediğimizden beri adet düzensizliği yaşıyodurdm nerden baksan 1 yıl olucak bir ay oluyodum 2.ay adet olmuyordum her test yapıldı bi sıkıntı yok sadece basit kist oluştu sonradan. 15 gün soğan kürü kullandım şuan 3.ay kendi kendine adetim düzene girdi. zamanında oluyorum çok şükür. üstüne üstlük çok adet ağrım olur heray acile iğneye giderdim 2 aydır gitmiyorum. şimdi incir kürüne başlıycam bakalım buay yumurtlama için iyi geliyomuş. rabbim herkese acil şifalar versin

Sogan kurunun 3cu gununde hemen adet oldunmu? Benim 5ci gun daha tik yok bende :KK43:
Pardon cnm isteydim yeni görüyorum. Naptin gelen giden varmi? Benim adetim düzensiz. Ben doktordan hayit hapi aldim beni mahvetti. Sonra sogan kürünü duydum kullandim ise yaradi. 15 gün bikmadan kullan adetin ozamana kadar kesin gelir adetinin geldigi gün hemen birak. Incir kürü yap ins faydasini görürsün

Pardon cnm isteydim yeni görüyorum. Naptin gelen giden varmi? Benim adetim düzensiz. Ben doktordan hayit hapi aldim beni mahvetti. Sonra sogan kürünü duydum kullandim ise yaradi. 15 gün bikmadan kullan adetin ozamana kadar kesin gelir adetinin geldigi gün hemen birak. Incir kürü yap ins faydasini görürsün

Evet Insallah 15gun yapmayi dusunuyorum, sonradanda hayit tohumuna baslasam diyordum ama inciremi baslasam acaba? Bugun Hayit, Testere disli aslan pencesi ve civanpercemi otlarini aldim, sirayla kullanmayi dusunuyorum.

Evet Insallah 15gun yapmayi dusunuyorum, sonradanda hayit tohumuna baslasam diyordum ama inciremi baslasam acaba? Bugun Hayit, Testere disli aslan pencesi ve civanpercemi otlarini aldim, sirayla kullanmayi dusunuyorum.
Doktora gitsen canim bence en iyisi doktor gözetimi. Sen cocuk düsünüyormusun?

Evet cocuk istiyrouz 1,5 senedir.
Doktora git canim bende gitmedim nine ilaciyla ugrastim bir bicuk sene oluruna biraktim.
Simdi igne vuruyorum kendim karnimdan kim bilir adetim ondan gelmistir ben bu kürleri temizlensin diye yapiorum yumurtalarin büyümesine yardimci olsun diye. Yanliz basina yapma doktora mutlaka git

Doktora git canim bende gitmedim nine ilaciyla ugrastim bir bicuk sene oluruna biraktim.
Simdi igne vuruyorum kendim karnimdan kim bilir adetim ondan gelmistir ben bu kürleri temizlensin diye yapiorum yumurtalarin büyümesine yardimci olsun diye. Yanliz basina yapma doktora mutlaka git

Ben doktora gitdim ya zaten, o yuzden artik bunlara basladim, klomen verdiler 2 ay kullandim bi ishe yaramadi. Yarinda zaten Endokronologa randevum var bakalim o ne diyecek.

Ben doktora gitdim ya zaten, o yuzden artik bunlara basladim, klomen verdiler 2 ay kullandim bi ishe yaramadi. Yarinda zaten Endokronologa randevum var bakalim o ne diyecek.
Canim onu en az pc ay kullanman lazimdi keske birakmasaydin
Yarin sana iyi sanslar belkide cok güzel bir haber alirsin:nazar:

Kizlar bbugun Inferetility centerda Reproductive Endokronolijiyle randevum vardi. Ultrasound sonuclarima kistlerim yokmus, doktor yumurtalarimin da cok oldugunu soyledi, yani durumum iyi oldugunu hatda adetimin yakinladigini soyledi. Haftaya tekrar gidecegim yumrtlamam ne durumda bakmak icin. Ben bugun sogan kurumunde 6jy gunundeyim. Ilac verecektir mutlaka ama ben kurlerimide ayni anda devam etmeyi dusunuyorum.

Kizlar bbugun Inferetility centerda Reproductive Endokronolijiyle randevum vardi. Ultrasound sonuclarima kistlerim yokmus, doktor yumurtalarimin da cok oldugunu soyledi, yani durumum iyi oldugunu hatda adetimin yakinladigini soyledi. Haftaya tekrar gidecegim yumrtlamam ne durumda bakmak icin. Ben bugun sogan kurumunde 6jy gunundeyim. Ilac verecektir mutlaka ama ben kurlerimide ayni anda devam etmeyi dusunuyorum.
nasi yani yumurtalarin cokmus arkadasim orayi acarmisin biraz :110:kistler kaybolmusmu acep kurlerinmi faydasi olduki neyse cok merakliyim insallah hepimiz kurtuluruz fena kafaya taktim bi senedir:KK73:

nasi yani yumurtalarin cokmus arkadasim orayi acarmisin biraz :110:kistler kaybolmusmu acep kurlerinmi faydasi olduki neyse cok merakliyim insallah hepimiz kurtuluruz fena kafaya taktim bi senedir:KK73:

Yumurta cok demesi yani cogu kisi yumurtalarini saydiriyor ya yumurtlama sikinti oluyor bazen, o acidan dedi tabi cok onemli bi vurgu. Ama bana shu an yumurtlamak icin hangi hapi kullaniyorsan simdi birak 1 haftaya kontrole gel dedi. ilginc tarafi ben 1 aydir hap kullankiyorum, bence sogan kurunun etkisi bu :)

Back
X