Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selamlar herkese
Yarin igne vurunmaya basliycam sogan kürüde yapicam. Ben oekmez ceviz cörek otu karisimi yaptim sogan küründen sonrami kullansam beraber mi sizce?

Merhaba ben de bugün adet oldum.soğan kürüne başlıycam yedinci gün.bildiğim kadarıyla iki kür bir arada tavsiye edilmiyor.inşallah bebeğimiz olur en kısa zamanda.benim de dört aydır olmuyor.2,5yıllık evliyim.bir problem de yokmuş doktora gittim.

Kizlar ben bi onceki ay sogan kurunu yaptim ama kimsayal gebelik oldu.. bu ay hic kur falan yapmadim ama gebelik falan yok adet olmayi bekliyorum simdi diyorumki gene mi baslasam sogan kurune alti ay icinde bir kere falan diye okumustum sanki bir yerlerde. Bi zarari olur mu? benim gibi yapan oldu mu?

Kizlar ben bi onceki ay sogan kurunu yaptim ama kimsayal gebelik oldu.. bu ay hic kur falan yapmadim ama gebelik falan yok adet olmayi bekliyorum simdi diyorumki gene mi baslasam sogan kurune alti ay icinde bir kere falan diye okumustum sanki bir yerlerde. Bi zarari olur mu? benim gibi yapan oldu mu?

Tekrar yapabiliyorsun canim. Saracoglunun kendisi zaten soyluyor ikinci ayda adetinize 9-10 gun kala tekrar yapin diye. Adetin duzenli ve hesaplayabiliyorsan yap derim.

Kizlar selamlar herkese
Yarin igne vurunmaya basliycam sogan kürüde yapicam. Ben oekmez ceviz cörek otu karisimi yaptim sogan küründen sonrami kullansam beraber mi sizce?

Valla canim ben beraber kullandim, klomen sogan kuru ve sogan kuru sonuna dogru bal, corek otu, zencefil kurunu beraber kullanmistim. Adet olmuyorum zaten gecikiyor diye. Simdi de incir kuru ve bal corek otu zencefil kurunu beraber kullaniyorum, yanindan da femara ilacini verdi onu kullaniyorum.

Tekrar yapabiliyorsun canim. Saracoglunun kendisi zaten soyluyor ikinci ayda adetinize 9-10 gun kala tekrar yapin diye. Adetin duzenli ve hesaplayabiliyorsan yap derim.
Benim adetlerim duzenli hep 28 gunde bir oluyorum yumurtlamadada sikinti yok sanirim cunku ovulasyon testleriyle yakaliyorum hep.. bilmiyorum ama buyuk ihtimal bu ayda yapcam sogan kurunu.. bende kimsayal yasadigim ay sogan kuruyle bal tarcin corekotu nu beraber yapmistim ama seninkindende tarcin yerine zenzefil var o nasil yapiliyor ne ise yariyormus

Benim adetlerim duzenli hep 28 gunde bir oluyorum yumurtlamadada sikinti yok sanirim cunku ovulasyon testleriyle yakaliyorum hep.. bilmiyorum ama buyuk ihtimal bu ayda yapcam sogan kurunu.. bende kimsayal yasadigim ay sogan kuruyle bal tarcin corekotu nu beraber yapmistim ama seninkindende tarcin yerine zenzefil var o nasil yapiliyor ne ise yariyormus

Hahaha cok ozur dilerim ya zencefil degil o tarcin olacakti benimki de. Zencefili limonla sabahlari ac karna bi bardak suya hazirlayip iciyorum. Onunla karistirdim sanirim. Bu aralar valla dikkat etmeye calisiyorum herseye. O yuzden kafa gidip biraz :D Unutkanlik, dalginlik aldi bashini gidiyor cok dusunmekten.

Hahaha cok ozur dilerim ya zencefil degil o tarcin olacakti benimki de. Zencefili limonla sabahlari ac karna bi bardak suya hazirlayip iciyorum. Onunla karistirdim sanirim. Bu aralar valla dikkat etmeye calisiyorum herseye. O yuzden kafa gidip biraz :KK70: Unutkanlik, dalginlik aldi bashini gidiyor cok dusunmekten.
Aman ne olcak olur oyle arada :KK70:ben herseyi denemeye meyilliyim de dedim bakayim neymis o degisikmis:KK68:

Valla canim ben beraber kullandim, klomen sogan kuru ve sogan kuru sonuna dogru bal, corek otu, zencefil kurunu beraber kullanmistim. Adet olmuyorum zaten gecikiyor diye. Simdi de incir kuru ve bal corek otu zencefil kurunu beraber kullaniyorum, yanindan da femara ilacini verdi onu kullaniyorum.
Canim saol kac gündür sormadigim insan kalmadi. Bi zarari olmuycaksa bende gonal f sogan kürü beraber yapiyim sonra cörek otuna gecerim

Kizlar kullanmiycaktim ama bu ay yine gonal f yi denemek istiyorum son kez :KK43:
Yani sira sagan kürü yapicam insallah allahim derdimize derman olur:dua:

Kizlar gonal f kullaniyorum yanindada sogan kürü yapiyorum. Bi sakincasi olurmu?
Birde bu ay catlatma ignesinden sonra Ovulation test te kullanmayi süsünüyorum icerisindeki hamilelik hormonu Ovulation da da yanlis sonuc cikariyormu

Kizlar gonal f kullaniyorum yanindada sogan kürü yapiyorum. Bi sakincasi olurmu?
Birde bu ay catlatma ignesinden sonra Ovulation test te kullanmayi süsünüyorum icerisindeki hamilelik hormonu Ovulation da da yanlis sonuc cikariyormu

Ben bu ovulation testleri kullanipda ovulasyonumu 1 kere yakalabildim 1,5 senede. Clear Blue markanin elektoron olaniyla. Normal sadelerde hic yakalamiyorum zaten surekli 2 cizginin rengi bir birine yakin cikiyor. Bulursan elektronik almani tavsiye ederim, daha net sonuc alman icin. Ama onlar biraz pahaliydi, turkiyede ne kdr bilmiyorum.

Ben bal tarçın çörek otu yaptım geçen ay çok ağrım oldu kasıklarda ve yumurtlama tarihini iki gün sonraya attı.gebe de kalmadım zaten.bakalım bu ay soğanı deniycem.inşallah hepimizin olur bebişleri sağlıklı bir şekilde

Ben bu ovulation testleri kullanipda ovulasyonumu 1 kere yakalabildim 1,5 senede. Clear Blue markanin elektoron olaniyla. Normal sadelerde hic yakalamiyorum zaten surekli 2 cizginin rengi bir birine yakin cikiyor. Bulursan elektronik almani tavsiye ederim, daha net sonuc alman icin. Ama onlar biraz pahaliydi, turkiyede ne kdr bilmiyorum.
Bende almanyadayim canim sen bu Ovulation testi gonal f ilemi kullaniyordun

Bende onu merak ediyorum cildirmis gibi heryere yazdim :KK45:
Sen bi cevap bula bildin mi:işsiz:
Ben gecen ay yapmistim sogan ve bal tarcin corekotunu bi arada hatta bikerede maydonoz sut buharinida yaptim. O ay ilk defa hamile kaldim ama kimyasal oldu :( buay hic birsey yapmadim adet olmayi bekliyorum sanirim gene yapcam aynilarini ama tam da karar veremedim...

Ben gecen ay yapmistim sogan ve bal tarcin corekotunu bi arada hatta bikerede maydonoz sut buharinida yaptim. O ay ilk defa hamile kaldim ama kimyasal oldu :KK43: buay hic birsey yapmadim adet olmayi bekliyorum sanirim gene yapcam aynilarini ama tam da karar veremedim...
canım sende soğan kaç günde etki etmeye başladı

Back
X