Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcası

İnşallah canım ama soğan kürünü denesemmi diye düşünüyorum 2 ay klomen kullandm kist yoktu ama yaparsa diye korkuorm o yuzden kullanmak istiyorum açıkcası
Burda bazı yazan kişiler kist oluşturduğunu söylemişler bilemiyorum ki insan çaresiz kalınca herşeyi göze alıp deniyor :110:

Evet kızçeler var mı başlıcak olan Eylül bize uğur getirsin inşallah bizde batlarımızda çift çizgiyi görelim :anne:
Bence soğan kürü yalan bizim yaptigimiz bisey var 1 ay denedik ve o ay hamile kaldim suan 6 haftalik bebisim var..

Kemik suyunu kaynatin hergun 1 kase sarimsakli icin ama hergun kocanizda icsin sizde bir gun bile birakmadan 1 ay boyunca icin sicak sicak kuzu yada dana kemik bittikce yenisini yapin kac gunluk oldugu fark etmez ve 1 ay boyunca çerez yiyin yemekten sonra karisik cerez olursa daha hergun onada devam edin kemik suyu ve cerez cok guclendiriyo bizim 5 senedir olmiyodu cocugumz suan 6 haftalik hamileyim sukurler olsn

Back
X