- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi gulayse6378
Hayırlı olsun hamilesiniz :)) soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak size ??
Teşekkür ederim tabi buyrun sorabilirsiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz :)) soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak size ??
. Gebelik için Soğan kürü yapmak istiyorum. Şu an ilaç verdi Dr. 21 gün kullanıp bekleyip adet olcam 2. Gün hormon bakılacak. Soğan kürünü ilaç bitiminde adetin 5. Günü mü başlasam yoksa şimdi mi başlasam. Pkoyum ve 3 aydır adet olmadım. Kullanan ve fayda gören biri olarak fikir istiyorum :))Teşekkür ederim tabi buyrun sorabilirsiniz :)
. Gebelik için Soğan kürü yapmak istiyorum. Şu an ilaç verdi Dr. 21 gün kullanıp bekleyip adet olcam 2. Gün hormon bakılacak. Soğan kürünü ilaç bitiminde adetin 5. Günü mü başlasam yoksa şimdi mi başlasam. Pkoyum ve 3 aydır adet olmadım. Kullanan ve fayda gören biri olarak fikir istiyorum :))
Merhaba bende 2 ay oldu hala adet olmadim sogan kurunu ven de denesem acana zarari olur muBendr adet olduktan sonra 2. Günü başladım ama saraçoğlu 2 veya 7 gün içinde başlayın diyor zaten 15 gün hiç aksatmadan sabah akşam taze yapıp tükettim aynı zaman da düzenleyici ilacımı da tükettim canım ağustos ayında adet oldum sonraki ay hamile kalmışım:)
Merhaba bende 2 ay oldu hala adet olmadim sogan kurunu ven de denesem acana zarari olur mu
Saraçoğlunun adetten sonra soğan kürü uygulama kürü 15 gün ama 2 veya daha fazlası için adet olmayanlara 21 gün hiç bırakmadan tavaiye ediyor isterseniz youtube dan videolarına bakabilirsiniz
Allah razi olsun insallah bebeginizi saglikla kucagjniza almayi nasip etsin.Rabbim bizlere de nasip etsin.insaAllah . Peki kist felan olmayinca kist yapar mi ki
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere de sağlıkla kucaklarını doldursun inşallah yok canım zaten kist düzensizlik olanlara bu kür çok iyi geliyor
Cok soru sordum ama sizde.kist felan mi vardi peki kullandiniz
Merhaba sanirim siz bu kurden yanit aldnz. Bende cikolata kisti var kullananlar birgunden fazla icemedi cevremde :) acaba siz ne kadar sure bebek istediniz , kistiniz mi vardi ?Amin canım Rabbim tüm isteyenlere de sağlıkla kucaklarını doldursun inşallah yok canım zaten kist düzensizlik olanlara bu kür çok iyi geliyor
Hmm cok tesekkurler Allahim razi olsun insaAllah:)Yok bende adet düzensizliği polikistik over var ondan kullandım cnm
Merhaba sanirim siz bu kurden yanit aldnz. Bende cikolata kisti var kullananlar birgunden fazla icemedi cevremde :) acaba siz ne kadar sure bebek istediniz , kistiniz mi vardi ?
Hmm cok tesekkurler Allahim razi olsun insaAllah:)
Sağlıkla al bebeğini kucağına canımRica ederim amin cümlemizden inşallah :)
Tesekkur ederim :) ne kadar sure korummamistinizEvet canım bende adet düzensizliği polikistik over var ilaç kullanmassam adet olmayanlardanım o yüzde bir umut deniyeyim dedim ama tadı ilk başlarda kötü gelicek sonra alışıyorsun ardından hemen su veya bi meyve atarak gideriyordum 15 gün sabah akşam saraçoğlunun verdiği tarife bire bir uydum cnm zaten videolarını izlerseniz saraçoğlunun daha net anlarsın
Sağlıkla al bebeğini kucağına canımsoğan suyu yaptığın ay mı gebe kaldın ?
Harika sizin müjdeleriniz bize umut oluyorAmin canım teşekkür ederim temmuz sonu agustos basına denk düştü soğan suyu yapmam canım agustosta adet oldum eylül ayında hamile kaldım
Harika sizin müjdeleriniz bize umut oluyor![]()
Cokkk sevindim canim ins kucaginada alirsin darisi da bizlerin basina. Bende nisan da 3 gun sogan kuru yapmistim haziranda gebe kaldim ama kimyasal oldu. Bu ay tekrar yapmaya karar verdim ins bu defa saglikli bir gebeligin olur ayrica corek otu yagida iciyorum bakalim. Siz ne kadardir istiyordunuz daha once gebeliginiz olmus muyduRabbim tüm bekleyenlere sağlıkla kucaklarını doldursun canım benim![]()
Merhaba canım, kanamam ve pıhtı atımı 2 gün sürdü. Biraz akıntım artti. Ama birakmadim. Cumartesi günü kurum bitiyor incir kuru ile devam edecegim. İnşallah olumlu sonuçlar alır müjde veririm sizlereCanim ne yaptin merak ettim nasil oldun