Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR SOĞAN KÜRÜYLE HAMİLE KALDIĞINA EMİN OLAN YADA KALAN VARMI BEN KAÇ AYDIR İSTİYORUM BU AY ONU DENIYORUÖ BAKALIM NOLCAK BIR KURTAJIM VAR ONDAN SONRA DAHA KALAMADIM 8AY OLDUU (
KIZLAR SOĞAN KÜRÜYLE HAMİLE KALDIĞINA EMİN OLAN YADA KALAN VARMI BEN KAÇ AYDIR İSTİYORUM BU AY ONU DENIYORUÖ BAKALIM NOLCAK BIR KURTAJIM VAR ONDAN SONRA DAHA KALAMADIM 8AY OLDUU (
Evet canim ilk seferde oldu 15 gun yaptim ama yumurtaliklarim yavas calisiyordu onun icin klomen kullanmistim ama kesinlikle sogan kurunun etkisi oldugunu dusunuyorum
Benim yumurtalıklarımda bı sorun yok canım ben evlendm mayısta hazıranda hamıle kaldım yanı benım hcbı sorunum yok ama sonra eyluldw bebegmzde beynınde kıtle olustu aldırmak zorunda kaldık 8ay oldu hc korunmadık daha hamıle kalmadımm korkuorum bıdaha olmck diyee cok ıstıyoruö dua et bana lutfennn