Soğan kürüyle hamile kalan var mı

lovelove1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
35
9
16
28
Kızlar 9 aylık evliyim evliliğimin ilk 6 ayı vajinamus denen illetle geçti son 3 aydır düzenli ilişkiye giriyoruz allaha şükür ama bu sefer de hamile kalmadım biliyorum erken doktor hiç bir sıkıntın yok dedi ama işte o psikoloji bir kere yıpranınca her konuda sıkıntı çekeceğini düşünüyorsun ve tahammülün kalmıyor açıkçası bilen bilir ben SOĞAN KÜRÜ nü duydum bununla hamile kalan kadın sayısıda azımsanmayacak kadar fazla üstelik aylarca olmayıp onu kullandığı ay olmuş çoğunun hemde sizin aranızdada var mı bu şekilde hamile kalan merak ediyorum

benim 14 ay olmadı dr gittim normal bişey yok falan dediler hep. soğan kürünü bi ay yaptım o ay hamile kaldım. benden sonra ablam yaptı o da hemen oldu hatta tanıdığım komşu falan var. denemekten zarar çıkmaz tadı falanda kötü değil. şimdi bebem 2 yaşında ve kesinlikle acele etmeyin derim gez toz ye iç tadını çıkar

Nasıl kullanıyorsunuz her gün mü içiliyor. Ben iki kere içtim ikincisinde kustum çok fena oldum

Nasıl kullanıyorsunuz her gün mü içiliyor. Ben iki kere içtim ikincisinde kustum çok fena oldum
Bende yeni başladım açıkçası siz demi çocuk İÇİN ineceksiniz. Benim bildiğim adet gittikten sonra 15 gün boyunca sabah akşam taze şekilde yapılıyor günde 2 kere 15 gün boyunca her gün

Kızlar lütfen yardımcı olun birbirimize umut olalım belki birimizden birine yarar ve bebiş olur..

Canım ben yaptığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu yani sağlıksız gebelik benimde sebepsiz yere olmuyordu elimde de bende de sorun olmamasına rağmen.. Çoğu kişi soğan kürü den sonra kimyasal sağlıksız gebelik yaşamış bununda gördüm. Kendi akışına bırak folik asit kullan ben öyle yaptım düşükden 3 ay sonra kaldım çok sükür. Stres en büyük etken

Doğru canım stres en büyük etken ama İnan stres hamileliği etkiliyor hamile kalamamak stresi nasıl yapmicaz ki Allah yardımcımız olsun.. hangi folik asiti kullandın her hangi bir sorunun var mıydı yardımcı olur musun

Bende yeni başladım açıkçası siz demi çocuk İÇİN ineceksiniz. Benim bildiğim adet gittikten sonra 15 gün boyunca sabah akşam taze şekilde yapılıyor günde 2 kere 15 gün boyunca her gün
Evet onun için denedim.ama içiyorsun kokusu geçmiyor sonra modemi çok bulandırdı kustum ben

Doktor bana önce kan testi yaptı çocuk düşünüyorum diye polikistik overe benziyor dedi sonra aynı gün vajinal ultrason yaptı şansa yumurtlama dönemime gelmişti o gün ve yumurtam 21 mm olmuştu herşey normal polistik overli kadında yumurtlama olmaz olurdaysa düzensiz olurdu fark ederdin herşeyin normal görünüyor dedi

Evet onun için denedim.ama içiyorsun kokusu geçmiyor sonra modemi çok bulandırdı kustum ben
Canım bence içmeye devam et gebelik olmasa bile Rahmi temizler ve seni gebeliğe hazırlar yinede herkes de nasıl etki eder bilmiyorum bende yeni başladım ama onlarca tedavi sayısız ilaçtansa alternatif tıp doğal birşey belki Allah vesile kılar ve olur.. senin kaç aydır olmuyor peki daha önce korunuyornmuydun

Ben 4 yıl olacak evleneli 1 kez doğal yolla hamile.kaldim boş kese oldu . Sonra ara verdik olmadı 2 aşılama.2 tüp bebek artık bir daha yapsam olmayacak gibi

Ben 4 yıl olacak evleneli 1 kez doğal yolla hamile.kaldim boş kese oldu . Sonra ara verdik olmadı 2 aşılama.2 tüp bebek artık bir daha yapsam olmayacak gibi
Allahtan umudunu kesme canım, ama doktor sorununun ne olduğunu hala bulamadı mı? Başka bir doktora gitsen mesela? Çünkü herşey normalse tüp benek aşılama bunların tutmaması da garip değil mi tabi herşey allaha kalmış orası ayrı ama..

Sen ne zamandır düşünüyorsun olmuyor
Ben 9 aylık evliyim 6 ayı vajinusmusla geçti 3 aydır deniyorum olmadı tabi daha erken diyorlar ama gittiğim doktor içime ateşi attı kenara çekildi bakalım inşallah olur birimde Allah herkese hayırlı evlat versin..

Benim adet düzensizliğim vardı 2 ay adet olmamıştım başladığımda yani adet bitince falan başlayamadım o yüzden. Sabah aç karnına bi soğanı kaynatıp ılıyınca içiyodum YouTube dan bakabilirsin belki soğuk içtiysen tiksinmişsindir

İşte Bn geçen iki transfer arasında sordum yapma gereken test var mi biz başta yaptık dedi bu sefer tekrar konuşacağım yok derse embriyom o hastahanede Bende başla doktorlara testlerini alıp gideceğim kontrollerimi yapacağım sorun varise araştırma yaparım bu surecte

Insal İnşallah canim bu devirde herkes hasta baktırmakta fayda var

Bir bakayım ama kustugum için iğrendim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…