Soğan kürüyle hamile kalan var mı

Kızlar bu arada ben soğan kürüyle o ay hamile kaldım denemek isteyen denesin rabbimin vesilesiyle oldu tabi ama şu an 17 haftalık hamileyim
Allah kucağına almayı nasip etsin soğan kürünü nasıl yaptın nasıl uyguladın ne ara içtin biraz detay verir misin ?

Zaten aslında şimdiden sonra yapman lazım lütfen ilişkiye devam et zaten kürün bitmiş yani öyle düşük vs olmuyor korkma.

Allah kucağına almayı nasip etsin soğan kürünü nasıl yaptın nasıl uyguladın ne ara içtin biraz detay verir misin ?
Çok teşekkür ederim amin inşallah ben adetimin bittiği gün direk yapmaya başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak 1 bardak kaynamış suya 1 tane soğanı dörde bölüp attım her seferinde taze hazırladım ve ılık bir şekilde tükettim ne soğuk ne sıcak ılık olacak ve kahverengi soğan olmalı mutlaka.

Soğanın kabuğunu soymuş muydun? Aç tok fark eder mi

Zaten aslında şimdiden sonra yapman lazım lütfen ilişkiye devam et zaten kürün bitmiş yani öyle düşük vs olmuyor korkma.
Tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun uygulayacağım

Sütü kaynatın sonra içene bir demet maydanoz atın o sıcak sütun üstüne oturun ama kendiniz yakmayın iki üst üste yapın son gün ilişkiye girin ama kalktıktan hemen sonra girin Allah'ın izniyle olacak

Buharina mi icine mi
Buhari içine girmesi lazım üstünüzde bir şey olmasın bir batneye örtün üstünüze o buhar vajinaninza gitmesi lazım kesinlikle teriniz kurumadan İlk gün banyo yapın ikinci gün yapmayın direk ilişkiye girin

Soğanın kabuğunu soymuş muydun? Aç tok fark eder mi
Aç tok fark etmez, kabuğunu soyup yapın ama ince soyun kabuğu kahverengi kısmı gitse yeter zarı kalsın

Herkeste yaramiyro maalesef bazilarinda yariyor yarayana ne mutlu
Tabiki herkes de yaramaybilr Allah’ın vesilesi zaten. Biraz da sorunla alakalı yani bendeki soruna yarıyorsa başka birindeki soruna yaratmayabilir herkes de olmamasının sebebi aynı değil çünkü. Ben sadece belki birilerine de vesile olur diye paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…