- 5 Mart 2015
- 21
- 11
- 18
- 40
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
canım kistinin boyutları nekadar dıCnm regl olursam bakcak kist eridimi diye.daha bilmiyorum. Kanama olduğunu söyledim kist yapar dedi bana dr muayene etmeden ama bence benim kist gitti gibi
cnm mrb.kistin boyutunu sormadım.olduğunu görünce sinirlendim açıkçası. sen içini ferah tut. başla soğan kürüne hayırlısı bakalım.çikolata kistine de iyi geliomuş. benimki çikolata kisti değil basit kist. yani yumruta çatlamadığı için oluştu.kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
bir de cnm tüm testler yapıldımı sizde? sorun sendemi ? eşine bakıldımı spermlere? senin hormon testine birde ne zamandır olmuo? tüp filmi de çekilmen lazım eğer bunlarda sorun yoksa.herşeye baktırın sorun ne önce onu bulun derim.herşeyi kendinde arama.kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
hmm anladım canım teşekür ederim cevabın içincnm mrb.kistin boyutunu sormadım.olduğunu görünce sinirlendim açıkçası. sen içini ferah tut. başla soğan kürüne hayırlısı bakalım.çikolata kistine de iyi geliomuş. benimki çikolata kisti değil basit kist. yani yumruta çatlamadığı için oluştu.
yok canım bakılmadı nisanda kontrolüm var inşşlh ozaman eşiminde tahlillerini yaptıracağızKızlar dun adet oldum beklenen tarihimden 3 gün önce yanisanırım soğan suyundan oldu bu ilk kürümdü olmadı bakalım ikiciyide yapıcam ama önce rahim filmi çektiricem hastalığım bitsin ilk hafta gidicem inşallah..
bana yazdın sanırım :) o yüzden sabret yapılsın tahliller bakalım nolcak? hemen kendini yeme..hayırlı sonuçlar çıkar inş.yok canım bakılmadı nisanda kontrolüm var inşşlh ozaman eşiminde tahlillerini yaptıracağız
inşlh canım hayırlısı olur hakkımızdabana yazdın sanırım :) o yüzden sabret yapılsın tahliller bakalım nolcak? hemen kendini yeme..hayırlı sonuçlar çıkar inş.
kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
canım yaşım 27 benim şubatta çıktı ortaya daha önce varmıydı bilmiyorum iki taraflı benim hem sağda hem solda nisanda kontrole gideceğim kistlerde bir değişme yoksa tüp bebek isteyeceğim bende napıyım eşim çocuk hasretiyle yanıyor benimelimden dua etmekten başka birşey gelmiyorCanm bende ayni senin durumundayim. 2 buuk yillik evliyim 1senedr cocugumz olmadi denemeize ragmen ocakta cikolata kistim icin ameliyat oldm laparoskopi.ama tuplerim tikaliymis tup bebekten baska sansin yok dedi ameliyattan 20 gun sonra sag tarafta tekrar kist uredi vucudum uretiyomus.doktor tup bebek denensin bu sekilde dedi zar zor onay verdiler.cunku kistim yumurtaliklarima cok yapisikmis hic cocugum olmadigi icin kistin icini bosaltmislar yoksa yumurtaliklar falan hep alinmasi gerekiyodu.neyse simdi tup bbeek yapilcak 2 3 gun sonra regli olmam gerekiyo gidicem doktora heralde ilk etapta ilac baslancak sonra nezaman cagircaklar bidaha bilmiyorm.benm kistim 4 senedir var ben gec kaldim sen yol yakinken caresine bak.bide yasin kac cok gecmesin.benim 28 yasim
canım yaşım 27 benim şubatta çıktı ortaya daha önce varmıydı bilmiyorum iki taraflı benim hem sağda hem solda nisanda kontrole gideceğim kistlerde bir değişme yoksa tüp bebek isteyeceğim bende napıyım eşim çocuk hasretiyle yanıyor benimelimden dua etmekten başka birşey gelmiyor
canım benimde aynı oldu bundan önce zamanı gelince nasılsa olur diyordum içim rahattı ama şimdi sağlık sorunum olunca hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ve olmasını hatta biran önce olmasını çok istiyorumAnladm canm hakkimizda hayirlisi ama senin daha yeni kistin benmki kadar kotu deildir.bugun is yerine bi arkadasim geldi yeni ikiz dogum yapti ilk defa bu kadar cok heyecanlandm ve cok istedim gercekten.cunku ben nedendir bilmiyorm ama oyle aman aman cocuk istiyorum olmamistm taki durum bu kadar olana dek.ama bugn gercekten cok istedim cok hemde.allahm hayirlisini versin hepimize
canım benimde aynı oldu bundan önce zamanı gelince nasılsa olur diyordum içim rahattı ama şimdi sağlık sorunum olunca hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ve olmasını hatta biran önce olmasını çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?