- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
kistin varsa belki onları hissediyosundur cnm.ben klomen kullanmıştım 1 tane kistim olmuştu. soğan kürü yapmıştım kanama oldu adetten 1 hafta sonra 5 gün sürmüştü regl gibi.yani regl tarihim değişti. sonraki regl de dr a gittiğimde kistimin çok küçüldüğünü söyleyip bi daha klomen verdi :) şuan bende 2 taraflı şişlik hissediyorum adet olmam lazım olmadım. kist oldu sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı. bi topikte demişler sakın kullanmayın bitkisel kürler hormonları bozuo bi yerde de dr un biri demiş ki bitkisel kürlerin içindekiler ne kadar ve ne kadarını alıosunuz tehlikeli olabilir demiş fazla kullanmamak gerekir sanırım.Yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim.12.gün yumutlama oldu.kasık ağrısı aynen devam ediyor ama.oturup kalkarken bile ağrıyor o kadsr yani..kistler daha duruyor herhalde
Ben sat tarihinden sonra 7 gün bekledim yani sat 2 marttı 15 martta kürü uygulamaya başladım ve 30 unda bitirdim kürü.Soğuk almadım diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii...soğandan sonra başladı bütün ağrı sızı.hele yumurtlama ağrısına benzeyen kadık ağrısı hslen devam ediyor günlerdir.sat 1 nisan.adete var daha yani.küre 7. Gün başladım.8.gün bitti.
Bu kadar insan şifa buluyorsa bi faydası vardır elbet dedim başladım :) onların verdiği ilaçlar ne kadar düzgün boşversene.klomen ben de kullandım sürekli kist oluşturdu çatlatma iğnesine rağmen.bir de bitkisel kürleri denemekte fayda var bana kalırsa.hayırlısı olsun ne diyelim.kistin varsa belki onları hissediyosundur cnm.ben klomen kullanmıştım 1 tane kistim olmuştu. soğan kürü yapmıştım kanama oldu adetten 1 hafta sonra 5 gün sürmüştü regl gibi.yani regl tarihim değişti. sonraki regl de dr a gittiğimde kistimin çok küçüldüğünü söyleyip bi daha klomen verdi :) şuan bende 2 taraflı şişlik hissediyorum adet olmam lazım olmadım. kist oldu sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı. bi topikte demişler sakın kullanmayın bitkisel kürler hormonları bozuo bi yerde de dr un biri demiş ki bitkisel kürlerin içindekiler ne kadar ve ne kadarını alıosunuz tehlikeli olabilir demiş fazla kullanmamak gerekir sanırım.
Araştırdığım kadarı ile adetin başlangıç gününden 7 gün sayıp başlanmalı diyor saraçoğlu.ona göre başladım ben de.bu kür sayesinde mucizevi şeyler yaşayanları çok duydum.yakınıma şahit oldum.kısmet belli mi olur...Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallahBen sat tarihinden sonra 7 gün bekledim yani sat 2 marttı 15 martta kürü uygulamaya başladım ve 30 unda bitirdim kürü.
Ama senin Dediğin kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı.
Dr a danışmanda fayda var . Ama tahminim yumurta oluşuyor olabilir.
Ben kürü bıraktıktan 2 gün sonra gebelik testi yaptım şu an hamileyim.
Yani bilemiyorum bu Kür bu kadar Mucizevi olabilirmi .ama bende aynen böyle oldu.
Gebelik belirtileride olabilir . Şu an bendede kasık ağrısı oluyo şişkinlik hissi oluyo özellikle yumurtalıklarım adet öncesi nasıl ağırıyorsa öyle Ağrı yapıo.
Umarım Muradın olur.
Çok teşekkür ederim inşallah.Araştırdığım kadarı ile adetin başlangıç gününden 7 gün sayıp başlanmalı diyor saraçoğlu.ona göre başladım ben de.bu kür sayesinde mucizevi şeyler yaşayanları çok duydum.yakınıma şahit oldum.kısmet belli mi olur...Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah
Inşallah cnm sende şifa bulursun da bebisin gelir hayirlisiyla cumlemize inşallahBu kadar insan şifa buluyorsa bi faydası vardır elbet dedim başladım :) onların verdiği ilaçlar ne kadar düzgün boşversene.klomen ben de kullandım sürekli kist oluşturdu çatlatma iğnesine rağmen.bir de bitkisel kürleri denemekte fayda var bana kalırsa.hayırlısı olsun ne diyelim.
Günün geçtiyse bi test yapsaydın keşkekistin varsa belki onları hissediyosundur cnm.ben klomen kullanmıştım 1 tane kistim olmuştu. soğan kürü yapmıştım kanama oldu adetten 1 hafta sonra 5 gün sürmüştü regl gibi.yani regl tarihim değişti. sonraki regl de dr a gittiğimde kistimin çok küçüldüğünü söyleyip bi daha klomen verdi :) şuan bende 2 taraflı şişlik hissediyorum adet olmam lazım olmadım. kist oldu sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı. bi topikte demişler sakın kullanmayın bitkisel kürler hormonları bozuo bi yerde de dr un biri demiş ki bitkisel kürlerin içindekiler ne kadar ve ne kadarını alıosunuz tehlikeli olabilir demiş fazla kullanmamak gerekir sanırım.
mrb cnm neden bu tedavileri uygulatıyorsun. sorunun nedir? başka hangi bitkileri kullanıyorsunBen de sülük ve ozon tedavisi görüyorum ve ek olarak bitkiler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
mrb cnm neden bu tedavileri uygulatıyorsun. sorunun nedir? başka hangi bitkileri kullanıyorsun
Slm ben kulandimkızlar slmmm,ū
soğan kürüyle ve ardından incir kürüyle hamile kalanlar nasıl uygulama yaptı, sorunları neydi,nasıl hamile kaldınız..
eski forumlarda çok hamile kalan var
tecrübeleriniz bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?