Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Slm kizlar bir kurtaj iki ay sonrada kimyasal gebelik gecirdim aradan 5 ay gecti hala ses seda yok bu ay sogan kurune basliycm ama bende adet duzensizligi yok pcolu degilim nebiliyim kist fln yok acaba bunlar olmadigi halde kullanip hamile kalan varmi

Canım ben yaptım aynen bende de bişey Yoktu ama malesef tutmadı. Tam tersi adetlerimi tam 3 hafta geciktirdi . Ama çok sifali bir kür oldugu icin yapmıştım belki sende olur yani

Cnm bende cok kararsizm gecen ay sadece bir yudum ictim direk cikardim igrencti üstünede hastalandim o ay belki bir yudum iyi gelir diodm ama malesef hastalndm hatta hala hastayim bu meshur kurden bende denemek istiom belki faydasini gorurum diye en azindan iltihabim varsa temizler ve ben gunde iki defa icmem etkisi cok olur belki sende bunyen hassassa yan etki yapmis olabilir ben sabah ac karnina gunde bir defa yapmayi dusunuom zatn akintim artarsa faydasini gosteriri yumurtlama zamanim aklima takilio cok az akintim oluo acaba catlamiomu diom belki onada faydasi olur

Bendede sorun yok yani muayene olmadım ama üç aydır deniyoruz ve iki aydır senin ki gibi akıntılarım az gibi geliyor du bana ve senin dediğin gibi iltihap varsa temizler diye adetim bittikten 3 4 gün sonra başladım ve bir hafta kullandım sadece bir defa günde ve hamile kaldıysam zararı olurmu ki diye bıraktım ve Bat bekliyorum inşallah bi sorun yoktur canım yani bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

Bende de problem yoktu hamile kalmak icin yapmistim ciddi soyluyorum bir haftada 3 4 kez falan yaptim 5.5 cm kistim olustu dikkatli olun derim

Insallah kalirsn cnm insallah bilen vardir bnmde aklima cok takıliyo bu yumurta catlamasi

Bende de problem yoktu hamile kalmak icin yapmistim ciddi soyluyorum bir haftada 3 4 kez falan yaptim 5.5 cm kistim olustu dikkatli olun derim
Hic boyle bi etki duymamistim acaba sogandanmi oldu yoksa daha oncemi vardi soganida az ictigin icin faydasini gormemis olabilirsn cnm cunku bu kuru kullanip faydasini goren okadar cok ki

İnşallah canım benim de takılıyor ve muayene olma şansım olmadı henüz bakalım inşallah bi sorunumuz yoktur

Ya faydası olduğu gibi yan etkisi olduğunu okumuştum yorumlarda ama bi ümit yaptım bende bakalım hayırlısı

Doktora gittinmi peki cnm sen hormon testi alttan muayene falan yaptimi bende 1yili gecti hep doktora gidiyorum doktorum hic biseyin yok deyip dayadi 6 aya yakin bana klomeni ama pcoluymusum simdi deistirdim doktoru tabi iki hamilelik gecirdim o ayri mesele

İnşallah canım benim de takılıyor ve muayene olma şansım olmadı henüz bakalım inşallah bi sorunumuz yoktur
Canim muayeneni geciktorme bence ufak hi sorun varsa hemen hal olur hamile kalirsin folik aside falan baslatir belki .
Cunki hamile kalmadan en az 3ay once baslanmasi gerek

Cnm en son kimyasal gebelik gecirince gittim kurtaji ozelde oldum bakti biseyin yok dedi rahmin temiz korunma dedi olsaydi ozmn cikardi diorm bende bide ozel hasteneydi adetlerimde duzenli ondn suphelenmiorm onlardan ondn biraz daha bekliyim diorm kurler belki yardimci olur olmazsa artik gidcm

İnşallah canım ya Allah bağışlasın :) nasip dediğin gibi herşeyin hayırlısı inşallah
Takmamaya çalışıyorum ama işte bi becerebilsek
birde tavsiyem zamanin gelince bebis oluyo :) hic kasma kendini ben ne kurler uyguladim ne tedaviler gordum hepsini bi kenara attim 3 ay gecmedi hamile kaldim darisi sana insallah :)[/QUOTE

Kist deilde bi hormonlarina baktirsan belki prolaktin yani sut hormonu yuksektir oda enhel cunki oyuzden sordum

Canim muayeneni geciktorme bence ufak hi sorun varsa hemen hal olur hamile kalirsin folik aside falan baslatir belki .
Cunki hamile kalmadan en az 3ay once baslanmasi gerek
Biliyorum aslında çok istiyorum bende ama eşimin işi dolayısıyla yurt dışındayız ve doktora gidelim demedim eşime bakalım bu ayda olmazsa o zaman belki gideriz hamile kalmadan muayene olmayı çok isterdim aslında ama Azerbaycan dayız

B3nde adet olunca gidicem tekrar hormonlarjma baktirmaya birda doktor rahim filmi istedi oda adetten sonra cekileecek bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…