Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Anladim cnm hayirlisi olmadi kendin bi folik asit al basla gunde bir sabah tok karna icilio yan etkisi ve zarari yok orda ne marka var bilmiyorum ama bnm suanki doktorum folic-1 verdi 3 aylik doz tek bi kutuda
Onceden folidoce kullandim oda iyyi duzenli kullanmak gerek bu folic asit vucuda hamile kalmasi icin yararli maddeleri sagliyo birde hamile kalinca 3ay kullaniosun oda bebegin gelisimi beyin gelisimi icin

Anladım canım biliyorum folik asidi ilacını doktor vermeden almayı hiç düşünmemiştim ama gıdalar dan almaya çalışıyorum ama oda günlük doza ulaşmak zor maalesef gıdalar la
Allah ım Sen yardım et ne zormuş bu işler

Cnm ben ilk doktor vermeden kullanmistim doktorada sormustum iyi yapmissin demisti .bi yan etkisi yok oyuzden gidalarla pek sagliyamiyoruz..
Yumurta ceviz somon badem falan tuketmemiz gerek hepsini hergun tuketemiyoruz malesef...

Cnm ben ilk doktor vermeden kullanmistim doktorada sormustum iyi yapmissin demisti .bi yan etkisi yok oyuzden gidalarla pek sagliyamiyoruz..
Yumurta ceviz somon badem falan tuketmemiz gerek hepsini hergun tuketemiyoruz malesef...
Evet canım maalesef bakalım inşallah türk doktorlar vardır burda ihtiyacımız olursa bat gelsin hele hayırlısı

Sen kac yasindasin ne akdarlik evlisin?
Ben ikinci yila yaklastim
15 aydirda cocuk istiyoruz
19 aylik evliyiz
Çok üzüldüm inşallah anne olursun canım

Ben de 22yaşındayım 10aylık evliyiz ve 6aydır çocuk istiyoruz ama maalesef bu sürenin üç ayını ayrı geçirmek zorunda kaldık aslında belirtilerim de oluyor arada ama psikolojik mi diye ümitlenmek de istemiyorum

Bende 22ye giricem az kaldi cnm
Anladim cnm hayirlisi belirtilere pek takilma
Vucut psikolojik olarakta belirti verebilio cjnki relax ol sakin ol cnm

Bnde kimyasal gebelik gecirdim diger ay sogan kuru yaptim tekrar hamile kaldim onun etkisi oldu mu bilmiorum ama denemekten zarar cikmaz

Çok sevindim canım Allah bağışlasın :)darısı bize inşallah
Tam olarak nasıl yaptıydın peki

Kızlar soğan kuru nedir bir bilgi verebilir misiniz
İbrahim Saraçoğlu nun kürü canım yumurtalıklara iyi geliyormuş 1tane orta boy soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak suda kaynatıyosun ve sıcağa yakın ılık içiyosun canım aç karna günde iki defa diyolar

Ne kadar yapmalısın q kere yapsan yeter mi yoksa devam edilecek mi
Adetten sonra hrmen baslanmasi gerek gunde iki kere yemeklerden once 15 gun boyunca icilecek 15gun gecilmeyecek
Bir bucuk bardak suyu kaynatip kaynayinca bir ortanoy yemeklik sogani kabuklariyla beraber 4e bolup atiosun 5 dakikada ole kaynatiosun sonra altini kapatip suzup ilimasini bekliosun ilik olarak icebilirsin icine limonda sıkabilirsin icmeden once....

Çok sevindim canım Allah bağışlasın :)darısı bize inşallah
Tam olarak nasıl yaptıydın peki
Saol canm darisi isteyen herkese olsun insallah :)
Bnmki oruc ayina denk gelmisti o yuzden sadece iftardan snra 1 kere jcebildim adetin 3. gunu gibi basladim 1 hafta filan kullandim ama ictigim zamanlar idrarimin rengi bile koyu oluodu vucudundaki enfeksiyonlari filan attigi icinde hamileligi kolaylastirio insallah tez zamanda Allahim gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…