Anladim cnm hayirlisi olmadi kendin bi folik asit al basla gunde bir sabah tok karna icilio yan etkisi ve zarari yok orda ne marka var bilmiyorum ama bnm suanki doktorum folic-1 verdi 3 aylik doz tek bi kutudaBiliyorum aslında çok istiyorum bende ama eşimin işi dolayısıyla yurt dışındayız ve doktora gidelim demedim eşime bakalım bu ayda olmazsa o zaman belki gideriz hamile kalmadan muayene olmayı çok isterdim aslında ama Azerbaycan dayız
Anladım canım biliyorum folik asidi ilacını doktor vermeden almayı hiç düşünmemiştim ama gıdalar dan almaya çalışıyorum ama oda günlük doza ulaşmak zor maalesef gıdalar laAnladim cnm hayirlisi olmadi kendin bi folik asit al basla gunde bir sabah tok karna icilio yan etkisi ve zarari yok orda ne marka var bilmiyorum ama bnm suanki doktorum folic-1 verdi 3 aylik doz tek bi kutuda
Onceden folidoce kullandim oda iyyi duzenli kullanmak gerek bu folic asit vucuda hamile kalmasi icin yararli maddeleri sagliyo birde hamile kalinca 3ay kullaniosun oda bebegin gelisimi beyin gelisimi icin
Cnm ben ilk doktor vermeden kullanmistim doktorada sormustum iyi yapmissin demisti .bi yan etkisi yok oyuzden gidalarla pek sagliyamiyoruz..Anladım canım biliyorum folik asidi ilacını doktor vermeden almayı hiç düşünmemiştim ama gıdalar dan almaya çalışıyorum ama oda günlük doza ulaşmak zor maalesef gıdalar la
Allah ım Sen yardım et ne zormuş bu işler
Evet canım maalesef bakalım inşallah türk doktorlar vardır burda ihtiyacımız olursa bat gelsin hele hayırlısıCnm ben ilk doktor vermeden kullanmistim doktorada sormustum iyi yapmissin demisti .bi yan etkisi yok oyuzden gidalarla pek sagliyamiyoruz..
Yumurta ceviz somon badem falan tuketmemiz gerek hepsini hergun tuketemiyoruz malesef...
Hayirlisi cnm yaEvet canım maalesef bakalım inşallah türk doktorlar vardır burda ihtiyacımız olursa bat gelsin hele hayırlısı
21 cnm ilk deil 3uncu olucak hamilelik olarak ama ilk evladim olucak ilji gelismedi kurtaj oldum ikinciyide daha kesesini bile goremeden kaybettim .hayirlisi buymus evlat icin yanip tutusanlardanim bendeSen kaç yaşındasın ilk hamileliğinmi olcak inşallah
Sen kac yasindasin ne akdarlik evlisin?Sen kaç yaşındasın ilk hamileliğinmi olcak inşallah
Çok üzüldüm inşallah anne olursun canımSen kac yasindasin ne akdarlik evlisin?
Ben ikinci yila yaklastim
15 aydirda cocuk istiyoruz
19 aylik evliyiz
Bende 22ye giricem az kaldi cnmÇok üzüldüm inşallah anne olursun canım
Ben de 22yaşındayım 10aylık evliyiz ve 6aydır çocuk istiyoruz ama maalesef bu sürenin üç ayını ayrı geçirmek zorunda kaldık aslında belirtilerim de oluyor arada ama psikolojik mi diye ümitlenmek de istemiyorum
Sağol canım sohbet iyi geldi çok teşekkür ederim gelişmeleri yaz inşallahBende 22ye giricem az kaldi cnm
Anladim cnm hayirlisi belirtilere pek takilma
Vucut psikolojik olarakta belirti verebilio cjnki relax ol sakin ol cnm
Sende saol cnm yazarim insallah sende yaz ozeldende mesaj atabilirsin istedigin zaman :) :* ♡♥Sağol canım sohbet iyi geldi çok teşekkür ederim gelişmeleri yaz inşallah
İbrahim Saraçoğlu nun kürü canım yumurtalıklara iyi geliyormuş 1tane orta boy soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak suda kaynatıyosun ve sıcağa yakın ılık içiyosun canım aç karna günde iki defa diyolarKızlar soğan kuru nedir bir bilgi verebilir misiniz
Adetten sonra hrmen baslanmasi gerek gunde iki kere yemeklerden once 15 gun boyunca icilecek 15gun gecilmeyecekNe kadar yapmalısın q kere yapsan yeter mi yoksa devam edilecek mi
Saol canm darisi isteyen herkese olsun insallah :)Çok sevindim canım Allah bağışlasın :)darısı bize inşallah
Tam olarak nasıl yaptıydın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?