Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Amin inşallah canım amin ben de içince idrarımı falan takip etmemişim ama yumurtlama günlerimde azda olsa akıntı takip edebildim ama yine kup kuruyum nerdeyse aslında kuru da değil bi ıslaklık varda dokununca ama silince bişey yok gibi anlamadım gitti sırf akıntılara takıldığım için yaptım birazda kürü

Bir soğanı 1 günde 2 kez aç karnına içip bitiriyorsun ertesi gün yeni bir soğan kuru mü yapıyorsun

Bir soğanı 1 günde 2 kez aç karnına içip bitiriyorsun ertesi gün yeni bir soğan kuru mü yapıyorsun
Yok canım herseferinde taze hazırlıyosun bir buçuk bardak suya bir soğan zaten kaynayınca bir bardak oluyor ve aç karna sıcağa yakın ılık içiyosun soğutmıycakmışsın

Ben basliycm bugun. Veya yarin peki gunde bir bardak yeterli gelirmi kizlar pco adet duzensizlim fln yok illa iki bardakmi tadi kotu en fazla bir bardak icerim oda faydasini gosteririmi acaba

Ben basliycm bugun. Veya yarin peki gunde bir bardak yeterli gelirmi kizlar pco adet duzensizlim fln yok illa iki bardakmi tadi kotu en fazla bir bardak icerim oda faydasini gosteririmi acaba
Sağlığın ve bebeğin için vesile olur inşallah canım başta baya kötü geliyor tadı ben ilk içtiğimde sürekli boğazımda kokusunu hissettim ama sonra dan alışılıyor normal suymuş gibi
Ben günde bir defa yaptım bilmiyorum ki iki diyolar ama iki içemedim bende üşendim

Cnm ben bide incir kurune basliycm once hangisini tavsiye edersn iki birdende. Olurmu yani sabah sogan aksam incir kuru yapsam etki edermi senxe

Bu konuda pek bilgi sahibi değilim canım bende düşündüm birlikte yapmayı ama sence yapma yine çok tavsiye etmiyorlar sanırım zaten ben incir kürünü bir veya iki kere içtim tuvalet arası mekik dokutturuyo ramazanda denemiştim ve korktum böyle olunca bıraktım
Sen yine önce soğan sonra incir yap canım

Evt cnm arastirdm iyce once sogan kurunu uygulayip 15 gun aradan sonra incir uygulanmaliymis iltihabi sokup hamilelige hazirlaniomus incirde yumurtayi cogaltiomus

Evt cnm arastirdm iyce once sogan kurunu uygulayip 15 gun aradan sonra incir uygulanmaliymis iltihabi sokup hamilelige hazirlaniomus incirde yumurtayi cogaltiomus
Evet canım aynen öyle hadi bakalım gelişmeleri yazalım inşallah :) benim de bata 3gün kaldı

Ben aldim mesela incir ama once sogan kuru yapcm bugun adetimin son gunu basldim 1 dardak ictim yumurtlama gunune kadar icip sonra birakcm adet olursam da adetim bittikten sonrada incire basliycm oda inciri ikiye bolup 20 dk kaynatip iciosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…