Amin inşallah canım amin ben de içince idrarımı falan takip etmemişim ama yumurtlama günlerimde azda olsa akıntı takip edebildim ama yine kup kuruyum nerdeyse aslında kuru da değil bi ıslaklık varda dokununca ama silince bişey yok gibi anlamadım gitti sırf akıntılara takıldığım için yaptım birazda kürüSaol canm darisi isteyen herkese olsun insallah :)
Bnmki oruc ayina denk gelmisti o yuzden sadece iftardan snra 1 kere jcebildim adetin 3. gunu gibi basladim 1 hafta filan kullandim ama ictigim zamanlar idrarimin rengi bile koyu oluodu vucudundaki enfeksiyonlari filan attigi icinde hamileligi kolaylastirio insallah tez zamanda Allahim gonlunuze gore versin
Bir soğanı 1 günde 2 kez aç karnına içip bitiriyorsun ertesi gün yeni bir soğan kuru mü yapıyorsunAdetten sonra hrmen baslanmasi gerek gunde iki kere yemeklerden once 15 gun boyunca icilecek 15gun gecilmeyecek
Bir bucuk bardak suyu kaynatip kaynayinca bir ortanoy yemeklik sogani kabuklariyla beraber 4e bolup atiosun 5 dakikada ole kaynatiosun sonra altini kapatip suzup ilimasini bekliosun ilik olarak icebilirsin icine limonda sıkabilirsin icmeden once....
Yok canım herseferinde taze hazırlıyosun bir buçuk bardak suya bir soğan zaten kaynayınca bir bardak oluyor ve aç karna sıcağa yakın ılık içiyosun soğutmıycakmışsınBir soğanı 1 günde 2 kez aç karnına içip bitiriyorsun ertesi gün yeni bir soğan kuru mü yapıyorsun
Çok teşekkür ederim inşallah bir faydası olurYok canım herseferinde taze hazırlıyosun bir buçuk bardak suya bir soğan zaten kaynayınca bir bardak oluyor ve aç karna sıcağa yakın ılık içiyosun soğutmıycakmışsın
Rica ederim inşallah ama dikkatli ol sen yine yan etki yapan insanlar da varmış soğan küründenmi gerçekten bilmiyorum ama dikkatli olmakta fayda varÇok teşekkür ederim inşallah bir faydası olur
Sağlığın ve bebeğin için vesile olur inşallah canım başta baya kötü geliyor tadı ben ilk içtiğimde sürekli boğazımda kokusunu hissettim ama sonra dan alışılıyor normal suymuş gibiBen basliycm bugun. Veya yarin peki gunde bir bardak yeterli gelirmi kizlar pco adet duzensizlim fln yok illa iki bardakmi tadi kotu en fazla bir bardak icerim oda faydasini gosteririmi acaba
Cnm ben bide incir kurune basliycm once hangisini tavsiye edersn iki birdende. Olurmu yani sabah sogan aksam incir kuru yapsam etki edermi senxeSağlığın ve bebeğin için vesile olur inşallah canım başta baya kötü geliyor tadı ben ilk içtiğimde sürekli boğazımda kokusunu hissettim ama sonra dan alışılıyor normal suymuş gibi
Ben günde bir defa yaptım bilmiyorum ki iki diyolar ama iki içemedim bende üşendim
Evt cnm arastirdm iyce once sogan kurunu uygulayip 15 gun aradan sonra incir uygulanmaliymis iltihabi sokup hamilelige hazirlaniomus incirde yumurtayi cogaltiomusBu konuda pek bilgi sahibi değilim canım bende düşündüm birlikte yapmayı ama sence yapma yine çok tavsiye etmiyorlar sanırım zaten ben incir kürünü bir veya iki kere içtim tuvalet arası mekik dokutturuyo ramazanda denemiştim ve korktum böyle olunca bıraktım
Sen yine önce soğan sonra incir yap canım
Evet canım aynen öyle hadi bakalım gelişmeleri yazalım inşallah :) benim de bata 3gün kaldıEvt cnm arastirdm iyce once sogan kurunu uygulayip 15 gun aradan sonra incir uygulanmaliymis iltihabi sokup hamilelige hazirlaniomus incirde yumurtayi cogaltiomus
Insallah olmazsn cnm hamilesindirEvet canım aynen öyle hadi bakalım gelişmeleri yazalım inşallah :) benim de bata 3gün kaldı
İncir kuru nasıl oluyoCnm ben bide incir kurune basliycm once hangisini tavsiye edersn iki birdende. Olurmu yani sabah sogan aksam incir kuru yapsam etki edermi senxe
Yumurta çatlatmak için canımmm 7 8 tane inciri iki iki buçuk bardak suda on on beş dk kaynatıp içiyoruz yalnış hatırlamıyorsam internetten araştırabilirsin canımmmİncir kuru nasıl oluyo
Ne sıklıkla ne kadar arayla icilirYumurta çatlatmak için canımmm 7 8 tane inciri iki iki buçuk bardak suda on on beş dk kaynatıp içiyoruz yalnış hatırlamıyorsam internetten araştırabilirsin canımmm
Cnm havuc suyuyla yaparsn daha faydasi oluoNe sıklıkla ne kadar arayla icilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?